سلام دوستان
میگم فصل 5زیست 3 وقتی پیرووات میخاهد وارد میتوکندری شود طبق تدریس اقای موقاری با مصرف انرژی هست ولی انرژیهATPنیستش من حالا سوال کتاب نشر الگو حل کردم تو پاسخ نامه نوشته با مصرفATP هستش الان شما میدونید تکلیف چیه ما کدومو در نظر بگیریم
سلام
تو دوره صفر تا صد یازدهم استاد حسینی فرد برای درس آمار و احتمال ، دارن از روی یه جزوه ای درس میدن که تست ها و درسنامه کامل توش قرار داره.
اما تو بخش جزوات فیلم های ۱۴۰۰ که میرم این جزوه نیستش
لطفا راهنمایی کنید که چطور میشه این جزوه رو خرید
خانم ناظم:
میخواستم تو قسمت هویت اجتماعی تاپیک و بزنم. ولی چنین دسته ای در قسمت جزوات ندیدم. پس این دسته بندی(فلسفه و منطق) رو براش انتخاب کردم که بهش نزدیک تر بود.
خواهش میکنم الان 3 ساعته درگیرشم ولی نمیشه پیدا کردنشون که سخته بعدم ک پیدا کردم یکیشو موقع افزودن به سبد خرید خطا میده . اون یکی جزوه ام جزوه حسابان اقای علی صدری کنار وویدیوهاش هست ولی دانلود نمیشه .
🌸 🦋 الان سوال اینه چطور جزوه هارو پیدا کنم و چطور بخرمشون ؟
و اون یکی جزوه حسابان که کنار ویدیو ها هست ولی دان نمیشه رو چیکارش کنم ؟
Fatemeh Hemmati 0 بنظرم بجای جزوه نویسی و گرفتن وقتت تو کتابت نکات جدید و تستیو حاشیه نویسی کن. حالا یا تو خود کتاب یا با اضافه کردن برگه یا چسبوندن لیبل
ببخشید جزوه امار و احتمال یازدهم اقای حسینی فرد رو چطور میتونم بخرم تو سایت هر کاری میکنم نمیشه خرید جزوه رو کسی اگه جزوه رو داره ممنون میشم لینکش رو بفرسته