اللهم عجل لولیک الفرج
-
به نام خدا
من امروز و ديروز به عهدم عمل كردم و ٨ صفحه كتاب انتظارو خوندم كه خب ٨ صفحه ي اول هيچي نبود تا امروز شد ٢٤
كتاب راز رضوان هر روز دوبخششو خوندم امروز شد چهار بخش اول كه خيلي كوتاهه هر كدوم ١/٥ صفحه
قرآن و نهج البلاغه مونده زيارت عاشورا هم مونده ولي كلا بيست دقيقه نيم ساعت بيشتر نميشه ميخونم حتما
دعاي عهد و فرج رو هم خوندم (فرج مختصر)
يه مجموعه سخنراني هم شروع كردم به اسم تنها مسير كه بينظيره
من امشب خوابم داره دير ميشه يه چند روزم فرصت ميخوام درسامو برسونم يه كم كار اضافي دارم از اين هفته
بعدش نيام مفصل در مورد دوتا كتاب و مخصوصا مخصوصا سخنراني تنهامسير استاد پناهيان صحبت ميكنم
خيلي عجيب بود كه روزي شروع كردم كه همون روز تجربه ي مبارزه با هواي نفس رو داشتم
موضوعش جهاد اكبره
من محو شدم توش️
-
-
Hamed-Zamani-Sobhe-Omid.mp3
حامد زمانی-صبح امید -
Hamed-Zamani-Sobhe-Omid.mp3
حامد زمانی-صبح امید -
اصن امروز خیلی عالیه
-
من امروز گند زدم
ولی ....
خیلی ناراحتم -
من امروز گند زدم
ولی ....
خیلی ناراحتم -
@خانوم-وكيل ارادت
منم خیلی از دوستان تو این تاپیک ممنونم
من تا قبل از اشنایی با شما از مرگ میترسیدم ولی الان لحلح میزنم واسه شهادت -
@jahad-20 يه كاري كن كه من نشم دليل گريه هات يه كاري كن نشم دليل طول غيبتت
خدا شاعرشو حفظ كنه -
@خانوم-وكيل ارادت
منم خیلی از دوستان تو این تاپیک ممنونم
من تا قبل از اشنایی با شما از مرگ میترسیدم ولی الان لحلح میزنم واسه شهادت -
نهج البلاغه
يه تبليغي بكنم از اين كتابي كه اين روزا باهاش مانوسم و هزاربار ممنونم از @حسین-81 بابت پيشنهاد دادنش
من نهج البلاغه رو روزي يه خطبه ميخونم از سايت mouood.ir
مثلا امروز خطبه ي سوم بودم اين صفحه بودش: https://mouood.org/mahdaviat/item/18011-متن-و-ترجمه-نهج-البلاغه-خطبه-3.html
چقدر بيان اميرمومنين شيوا و ادبيه خيلي لذت بردم. مثلا اينو تصادفي برش زدم در مورد خلافت هست ببينين چقدر دلنشينه بيانشون:
تازه اين خطبه ي سوم نسبتا طولانيه مثلا خطبه ي دوم ١/٣ اين بود. ولي همينم من زمان گرفتم شد ٨دقيقه و ٨ثانيهتازه من چون لحن ادبي داره بلند ميخوندم و خب بيشتر طول كشيد يعني ته تهش ده دقيقه. ارزش نداره؟
من خطبه ي سومو كه ميخوندم يه جورايي مقايسه ميكردم با زمان حال و سياستمداراني كه اموال عمومي رو تصرف كردن. ميرسيم به هلاكت اونا هم
از اين گنجينه هاي معرفتي و ادبي استفاده كنيمپر ارايه ي ادبي من كه لذت ميبرم
️
@دانش-آموزان-آلاء @فارغ-التحصیلان-آلاء -
در ادامه خطبه های 17-16-18 امام در مورد خلافت در بصره گفتن
-
اصن نابود شدم
نمی گم تا خودتون بخونید و بدونید ایشون کی بودن -
هر وقت اسم حاج عماد میاد اولین چیزی درباره ش به ذهنم میرسه اینه:
مرد غافلگیری های بزرگ
چه برای دشمنان که الان هم کابوس شب شونه چه برای دوستان از دور که نگاه میکنی یه مجاهد ساده س ولی وقتی میشناسیش می بینی که نه خیلی فرا تر از اونیه که فکرشو می کردی.
کاش ذره ای مثل اون بودم کاش یکم مثل اون عاشق بودم...