نظر شما در مورد تاپیکِ هر چی تو دلته بریز بیرون
-
@M-an
مخالفم
چون همش فیکا نیستن که انجمن رو بهم میزنن یا باعث بسته شدن تو دلی میشن ، کاربرای دیگه هم بی تاثیر نیستن تو این کار
هر کس باید طرز حرف زدنشو یاد بگیره
هرکی بجای خودش باید اول حرفیو که میخواد بنویسه تو ، تودلی یکم تو دهنش مزه کنه بد نیس
چاله میدون نیس که هر کی هر چی دلش میخواد بگه هر گیف یا ایموجی دلش میخواد بفرسته
یکم باید فرهنگ معاشرت مجازیمون رو ببریم بالا
بی دلیل طرف مقابلو قضاوت نکنیم ، با حرفامون روحیشو تخریب نکنیمهمین
-
بچه ها می تونید دلایلتون رو این پایین بنویسید
@M-an
سلام
نظر من اینه که...
ببینید من نمیگم این تایپک بسته بشه!
ولی از نظر من این بهونه اس که یه سریا میان میگن(وقتی تو تو دلی میام،با انگیزه میشم)یا(بچه ها بهم امید میدن)بنظرم دلیل سطحی است و تقریبا بهانس!
اونی که واقعا به فکره درسشه،نمیگم به این چیزا نیاز نداره،ولی در این حد نیاز نداره که بشینه با یه نفر یک ساعت چت کنه!
اگه این تاپیک توسط یه بات برنامه نویسی شده کنترل بشه و حالا مثلا بتونه یه سری کلمات رو فیلتر کنه و یا قابلیتی داشته باشه که بتونه رای افراد رو جمع کنه و مثلا یه پیام رو پاک کنه!
و یا اگر کسی توهین،بی احترامی و یا چیزی گفت بتونه اون فرد رو معلق بکنه،اینطور دیگه طرف اگه فیکم باشه شب بیاد یا صبح بیاد دیگه کارش توسط ربات ساختس
یااااا یه نکته خیلی خوب
این قابلیتو بزارید که به یه اعتبار مشخصی که طرف رسید مثلا بعد از ۵۰۰ تا اعتبار،بتونه از تو دلی استفاده کنه!اینطور دیگه کسی نمیاد تلاش کنه کلی اعتبار جمع کنه و با یه فحش اکانتش بن بشه -
Abnormal در نظر شما در مورد تاپیکِ هر چی تو دلته بریز بیرون گفته است:
@M-an در نظر شما در مورد تاپیکِ هر چی تو دلته بریز بیرون گفته است:
@f-noori7979 دقیقن همینطوره ... منتهی قوانین انجمن ممکنه قوانین بعضیارو رد کرده باشه ... بازم میرسیم ب اونجا ک میتونی فرد مورد نظرو بلاک کنی
اگه کسی قوانین جایی رو نمی تونه بپذیره چه دلیلی داره اونجا حضور داشته باشه ؟!
من الان نمیتونم قوانین ایرانو بپذیرم چاره ای دارم ؟؟؟ انجمنم همینه ... منتهی در ابعاد کوچیک تر
@دانش-آموزان-آلاء شما در مورد این پست چه نظری دارین ؟
این مقایسه برای من پذیرفتنی نیست شما چطور؟!
شبیه این میمونه با علم به این که مجلس شب شعر هست و همچین جایی قواعد خودش رو داره وارد بشید و کاریکاتورهایی که کشیدین رو عرضه کنید !
این فرق می کنه با سرزمین مادری !
@f-noori7979 دقیقن همینطوره ... منتهی قوانین انجمن ممکنه قوانین بعضیارو رد کرده باشه ... بازم میرسیم ب اونجا ک میتونی فرد مورد نظرو بلاک کنی
اگه کسی قوانین جایی رو نمی تونه بپذیره چه دلیلی داره اونجا حضور داشته باشه ؟!
من الان نمیتونم قوانین ایرانو بپذیرم چاره ای دارم ؟؟؟ انجمنم همینه ... منتهی در ابعاد کوچیک تر
@دانش-آموزان-آلاء شما در مورد این پست چه نظری دارین ؟
این مقایسه برای من پذیرفتنی نیست شما چطور؟!
شبیه این میمونه با علم به این که مجلس شب شعر هست و همچین جایی قواعد خودش رو داره وارد بشید و کاریکاتورهایی که کشیدین رو عرضه کنید !
این فرق می کنه با سرزمین مادری !
اصن خود این قوانین نظم میبخشه به زندگیمون
قانون قبول نداری درست
ولی داری از یه گوشه ضربه میزنی و تهش باعث سوختن ترها با خشکا میشی
قبول داشتن قانون اختیار نیست
و هر قانونی هم بی دلیل نیست
نمک میخوریم نمکدون نشکنیم دیگه ؛) -
@M-an
سلام
نظر من اینه که...
ولی از نظر من این بهونه اس که یه سریا میان میگن(وقتی تو تو دلی میام،با انگیزه میشم)یا(بچه ها بهم امید میدن)بنظرم دلیل سطحی است و تقریبا بهانس!
اونی که واقعا به فکره درسشه،نمیگم به این چیزا نیاز نداره،ولی در این حد نیاز نداره که بشینه با یه نفر یک ساعت چت کنه!
اگه این تاپیک توسط یه بات برنامه نویسی شده کنترل بشه و حالا مثلا بتونه یه سری کلمات رو فیلتر کنه و یا قابلیتی داشته باشه که بتونه رای افراد رو جمع کنه و مثلا یه پیام رو پاک کنه!
و یا اگر کسی توهین،بی احترامی و یا چیزی گفت بتونه اون فرد رو معلق بکنه،اینطور دیگه طرف اگه فیکم باشه شب بیاد یا صبح بیاد دیگه کارش توسط ربات ساختس
یااااا یه نکته خیلی خوب
این قابلیتو بزارید که به یه اعتبار مشخصی که طرف رسید مثلا بعد از ۵۰۰ تا اعتبار،بتونه از تو دلی استفاده کنه!اینطور دیگه کسی نمیاد تلاش کنه کلی اعتبار جمع کنه و با یه فحش اکانتش بن بشه@Jack-Morfin-2 در نظر شما در مورد تاپیکِ هر چی تو دلته بریز بیرون گفته است:
@M-an
سلام
نظر من اینه که...
یااااا یه نکته خیلی خوب
این قابلیتو بزارید که به یه اعتبار مشخصی که طرف رسید مثلا بعد از ۵۰۰ تا اعتبار،بتونه از تو دلی استفاده کنه!اینطور دیگه کسی نمیاد تلاش کنه کلی اعتبار جمع کنه و با یه فحش اکانتش بن بشهپیشنهاد آخرتون خیلی خوبه
-
@Jack-Morfin-2 در نظر شما در مورد تاپیکِ هر چی تو دلته بریز بیرون گفته است:
@M-an
سلام
نظر من اینه که...
یااااا یه نکته خیلی خوب
این قابلیتو بزارید که به یه اعتبار مشخصی که طرف رسید مثلا بعد از ۵۰۰ تا اعتبار،بتونه از تو دلی استفاده کنه!اینطور دیگه کسی نمیاد تلاش کنه کلی اعتبار جمع کنه و با یه فحش اکانتش بن بشهپیشنهاد آخرتون خیلی خوبه
-
@M-an
سلام
نظر من اینه که...
یااااا یه نکته خیلی خوب
این قابلیتو بزارید که به یه اعتبار مشخصی که طرف رسید مثلا بعد از ۵۰۰ تا اعتبار،بتونه از تو دلی استفاده کنه!اینطور دیگه کسی نمیاد تلاش کنه کلی اعتبار جمع کنه و با یه فحش اکانتش بن بشه@Jack-Morfin-2
بله پیشنهاد آخر پیشنهاد خوبیه
@M-an -
سلام
از نظر من تو دلی هم خوبی داره هم بدی
مونده به خود طرف که هدفش از اومدن به تو دلی چیه
به هر حال دعوا هم ميشه، طبیعیه، ما روزانه خيليا رو میبینم که دارن باهم بحث میکنن اینم از اون قاعده مستثني نیست
ولی اگه میشد یه قابلیت گذاشت که مثلا روزانه توی تايپيک تو دلی حداکثر nتا پیام مجازي بفرستی
به نظرم اینطوری خيليا کم تر وسوسه میشن که توی تو دلی بمونن
بازم این یه پيشنهاد بود ممکنه خوب باشه یا بد -
@Jack-Morfin-2
بله پیشنهاد آخر پیشنهاد خوبیه
@M-an -
من واقعا دیگه حرفی ندارم ... هرچی بگم میره تو حاشیه بحث ...
بچه ها امیدوارم تصمیم درستی بگیرین نه اینک بخاین حرف حرف خودتون باشه ... دیگرانو هم در نظر بگیرین لطفا بعد رای بدین ..
شبه همگی خوش -
سلام
راستش با کسایی که میگن تو دلی بمونه بهتره مواقفم حذف تو دلی به صورت کاملا علنی پاک کردن صورت مسئله است ... تو دلی به طور واضح بازتاب جامعه ای هست که توش زندگی میکنیم ... کاش به جای اینکه تو دلی حذف بشه ماها (خودمون دانش اموزا)افسار زبون و وقت مونو دستمون بگیریم .. همین ...... مثل همیشه ارزو میکنم حال دلتون خوب -
سلام
من حذف تاپیک "هرچی تو دلته بریز بیرون" مخالفم
بنظرم توی این تاپیک بچه های همسن و سال باهم از هر دری صبحت میکنن و آروم میشن و حکم زنگ تفریح رو داره و بچه ها نظراتشونو باهم به اشتراک میذارن و مشکلاتشون رو حل میکنن .حالا عده ای هم هستن که میگن با این تاپیک وقتشون گرفته میشه که اونا بهتره بیشتر روی خودکنترلی خودشون کار کنن بجای حذف مشکل، چون کسی که بخواد تایمشو هدر بده میتونه هرکاری رو بهانه کنه...
تودلی میتونه محیط آروم و خوبی باشه بشرطی که نظارت بیشتری صورت بگیره با یک ناظم و دوتا ادمین فعال قطعا اداره تاپیک به این شلوغی خیلی سخت میشه. و اگه امکانی مثل بلاک کردن آیپی وجود داشته باشه از مشکل فیک هاهم در امان میمونیم. همچنین محدودیت هایی در استفاده از کلمات و موضوع بحث ها .هر کسی که یه مدتی تو انجمن باشه میفهمه بعضی ها هدفشون از انجمن کلا متفاوته...
@M-an@sheyda-fkh در نظر شما در مورد تاپیکِ هر چی تو دلته بریز بیرون گفته است:
سلام
من حذف تاپیک "هرچی تو دلته بریز بیرون" مخالفم
بنظرم توی این تاپیک بچه های همسن و سال باهم از هر دری صبحت میکنن و آروم میشن و حکم زنگ تفریح رو داره و بچه ها نظراتشونو باهم به اشتراک میذارن و مشکلاتشون رو حل میکنن .حالا عده ای هم هستن که میگن با این تاپیک وقتشون گرفته میشه که اونا بهتره بیشتر روی خودکنترلی خودشون کار کنن بجای حذف مشکل، چون کسی که بخواد تایمشو هدر بده میتونه هرکاری رو بهانه کنه...
تودلی میتونه محیط آروم و خوبی باشه بشرطی که نظارت بیشتری صورت بگیره با یک ناظم و دوتا ادمین فعال قطعا اداره تاپیک به این شلوغی خیلی سخت میشه. و اگه امکانی مثل بلاک کردن آیپی وجود داشته باشه از مشکل فیک هاهم در امان میمونیم. همچنین محدودیت هایی در استفاده از کلمات و موضوع بحث ها .هر کسی که یه مدتی تو انجمن باشه میفهمه بعضی ها هدفشون از انجمن کلا متفاوته...
@M-anکاملا موافق،و همنظر ایشونم!
@M-an -
ولی ب قول زهرا واقعا شما یا بقیه منظورتون یا مشکل هرچی هس با حذف تودلی دارین صورت مسعله رو پاک میکنید واقعا اینجوری درست نمیشه
به هر حال بعضی وقتا بحثا یا ناراحتیایی پیش میاد
نمیشه همه تاوان بدن
میشه رعایت کنن
ولی بستن تودلی کاری و درست نمیکنه ک هیچ ب نظرم بدتر میشه
نخصوصا برا تازه واردا ک استارتشون از تودلیه خیلیاااا
@M-an -
و اینکه دوستان ی اشتباهی پیش اومد برا بعضیا اینو میگم باز اشتباه نشه
برا نظر سنجی خوبه ک درست بخونید چی نوشته شده
نوشته با حذف تودلی موافقی؟
؛و بعضیا اشتباهی زدن موافقم و اشتبا متوجه شدن مثل خودم اونایی ک میخان تودلی باشه بزنن مخالفم(مخالفین باحذف تودلی)
#صرفا جهت جلوگیری از خطای دید
@دانش-آموزان-آلاء -
در مورد فیک ها
- آیپی به سادگی قابل تغییره و عملا هیچ کمکی نمیکنه
- کد ملی محدودیت چندانی اعمال نمیکنه و همچنین نیاز به تعامل با سرویس های ثبت احوال داره که خودشون نیازمندی های خاصی دارن
- پیامک شاید بتونه کمک کنه تا حدی
- راه دیگه ای هم که هست بن کردن از روی mac address دستگاه ها هستش که خب نیازمند پیاده سازی انجمن به جای سایت، بصورت اپلیکیشنه که فکر نمیکنم زیرساخت های چنین تغییری وجود داشته باشه
در نتیجه حل کردن این مشکل به این سادگی ها هم نیست دوستان وگرنه خیلی وقت قبل حل میشد
-
بچه ها می تونید دلایلتون رو این پایین بنویسید
این پست پاک شده! -
جدی من موندم این تو دلی چ سودی داره