دلتنگی
-
@sani-painting آره من و دوستمم یه بار رفتیم جارو زدیم چقد دعامون کردن
بچه ها یه جوری نگا میکردن تو دلشون میگفتن خودشیرینا
ولی خود شیرین نبودیم واقعا
اگه مدرسه ها باز شن اینجا رو جارو نمیکنمحس خوبی ندارم بهش
من خوابگاه بودم برا همین عصرا با دوستم کمک سرایدار میدادیمکلی بنر نصب میکردیم
پنجرهها رو تمیز میکردیم
می رفتیم تو دفتر،نمرههامون دید میزدیم
یه شب با دوستم بیرون شام می خوردیم ساعت۱۰شب بود،بعد رفتیم آب بخوریم که بریم داخل،سرایدارمون اومد ترسوندنمون با آخرین سرعت دوییدیم تو خوابگاه،سکته زدیم فقط،من کلا داشتم میمردم
مام جبران کردیمخیلی خوب بود.
زهرا بنده خدا والا نماز خونه ما خیلی بزرگ بود کمرمون می شکست جارو میزدیم ولی بهتر از موندن تو کلاس بودن
یادمه یه کمد پرچادر داشتیم هی چادر ها رو تا میکردیم
-
دلم واسه @bahar-khanoom و راضیه م خیلی تنگ شده
کاش اصلا نمیومدیم اینجا که مجبور شم از رفیقم جدا بشم...
کاش اصلا کرونا نبود...یا نه...خوب شد که هست،اگه کرونا نبود هرروز باید شنونده ماجراهای خنده دار رفیقم با همکلاسیام میشدم و صدبار تو دلم حسرتشونو میخوردم...هووووووف بازم شکر -
دلم واسه @bahar-khanoom و راضیه م خیلی تنگ شده
کاش اصلا نمیومدیم اینجا که مجبور شم از رفیقم جدا بشم...
کاش اصلا کرونا نبود...یا نه...خوب شد که هست،اگه کرونا نبود هرروز باید شنونده ماجراهای خنده دار رفیقم با همکلاسیام میشدم و صدبار تو دلم حسرتشونو میخوردم...هووووووف بازم شکر@behnaz-hajizadeh ای کتش دلتنگی اینقدر بیرحم نبود@Behnaz-Hajizadeh
دلتنگتم مهربونم -
Dan wolf دلم برای یه آدمی تنگ شده که فقط ادعا داشت و پای عمل که میرسید جا میزد اما من دلم برای همون دروغا تنگ شده...
@ghazal-dalvand
دیوانه وار از کسایی که دروغ میدن نفرت دارم و مثل کوه جلوشونم ،چون دوستی با اینا یعنی بدبختی و رفتن به سمتی که ربطی به هدفت نداره .
-
@ghazal-dalvand
دیوانه وار از کسایی که دروغ میدن نفرت دارم و مثل کوه جلوشونم ،چون دوستی با اینا یعنی بدبختی و رفتن به سمتی که ربطی به هدفت نداره .
Abolfazl Mousavi در دلتنگی گفته است:
@ghazal-dalvand
همه نفرت دارن اما گاهی وقتا تو یه موقعیت اشتباهی قرار میگیری که میخوای به همه چیز خوش بینانه نگاه کنی... وقتی میفهمی جای اشتباهی هستی که دیر شده...
-
-
دوستانی که دلتنگیوفقط توی گذشته میدونیدوذهن بسته ای داریدوفک میکنیدکه دلتنگی انرژی منفیوغم واینطورچیزاست.یکم فکرتونوتغییربدیداین تاپیکونزدم واسه غموغصه.
اگرنگاه کنیداینجابچه هایی هستن که دلتنگیای فانی هم میگن.لطفابرداشتتنوتغییربدیدDan wolf
شما که ذهنتون بازه به نظرات بقیه احترام بذارید -
Dan wolf
شما که ذهنتون بازه به نظرات بقیه احترام بذاریدامیررضا فلاح نژاد دوست عزیزاگه پیام هاروببینیدخیلیااومدن واستقبال کردن امادوسه نفرفقط مخالفن
-
امیررضا فلاح نژاد دوست عزیزاگه پیام هاروببینیدخیلیااومدن واستقبال کردن امادوسه نفرفقط مخالفن
Dan wolf به نظرات اون دوسه نفر مخالف احترام بزارید
-
Dan wolf من دلم واسه هیچ کس تنگ نشده:-)
تازه دارم حال میکنم تو خونه.
-
Dan wolf به نظرات اون دوسه نفر مخالف احترام بزارید
امیررضا فلاح نژاد دوست عزیزبیایدشخصی صحبت کنیم اینجوری نمیخوام درتاپیک راجع به این نظرتون حرف بزنم
-
خب از امروز صبح ک بعداز مدت ها خودم خودکار بیدارشدم دلم یاد یکی روکرد
هرچی هم داریم ب پایان امروز نزدیک میشیم بیشتر یادش میکنم....
خب عموی خوبم چندسالی هست که ازپیش مارفتی......ولی باید بگم ک من هنوز آخرین حرفایی رو ک بهم گفتی یادمه.......
۱۹۰ روز دیگه اگه بودی باید قولی رو ک بهم داده بودی رو عملی میکردی...
اماخب تونیستی و من تنهایی خودم میرم سراغ اون کار.....
روحتون شاد -
خب از امروز صبح ک بعداز مدت ها خودم خودکار بیدارشدم دلم یاد یکی روکرد
هرچی هم داریم ب پایان امروز نزدیک میشیم بیشتر یادش میکنم....
خب عموی خوبم چندسالی هست که ازپیش مارفتی......ولی باید بگم ک من هنوز آخرین حرفایی رو ک بهم گفتی یادمه.......
۱۹۰ روز دیگه اگه بودی باید قولی رو ک بهم داده بودی رو عملی میکردی...
اماخب تونیستی و من تنهایی خودم میرم سراغ اون کار.....
روحتون شادzeinab dehghani
سلام.
شما هم دقیقا مثل من هستید ، ای کاش عموم زنده بود و میدید دارم چجور ازمونای مختلف را با با خاک یکسان میکنم .روحشون شاد و یادشان گرامی
-
zeinab dehghani
سلام.
شما هم دقیقا مثل من هستید ، ای کاش عموم زنده بود و میدید دارم چجور ازمونای مختلف را با با خاک یکسان میکنم .روحشون شاد و یادشان گرامی
Abolfazl Mousavi از دست دادن عزیزا هرچقدر سخت باشه ولی ی خوبی داره و اینم اینکه یادمیگیریم هیچی موندنی نیست.....
روحشون شاد