هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
یک عالمه داااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااادوهواااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااررررررررررر
کلیم غرغر وجییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییغ
بازخوبه زمان میگذره ومیگذرونه.... -
این پست پاک شده!
-
اینکه دوتاچیزکه باید هماهنگ بشن هماهنگ نشن خودش به اندازه کافی رومخه
دیگه اینکه یکی بیاد کلا همه رو بهم بریزه وسه تا موورد ناهماهنگ بسازه که دیگه رسما افتضاحه
افتضاح... -
الان داشتم یکم تست جریان متناوب میزدم که همش نمودار مثلثاتی بود. چقد چسبید
btw برین موزیک another fag joined the chat رو دان کنین گوش کنین از یوتیوب. قشنگه
-
دیگه اینکه یکی بیاد کلا همه رو بهم بریزه وسه تا موورد ناهماهنگ بسازه که دیگه رسما افتضاحه
افتضاح...مهشید حسن زاده 0 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
افتضاح...درست شد!!!
شکر -
و به نام خداوند آنانی که تاپیک میزنند اما تا روزها و هفته ها در تاپیک خودشان و برای رفع مشکل خودشان چیزی را پاسخ نمیدهند.اما شاهد فعالیتشان و همچنان تاپیک زدنشان هستیم. به راستی که آنان به دنبال چه میگردند؟!
-
و به نام خداوند آنانی که تاپیک میزنند اما تا روزها و هفته ها در تاپیک خودشان و برای رفع مشکل خودشان چیزی را پاسخ نمیدهند.اما شاهد فعالیتشان و همچنان تاپیک زدنشان هستیم. به راستی که آنان به دنبال چه میگردند؟!
-
@danial-hosseiny در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
دقیقا به چه علت این لامذهب دوبار پست گشت؟
-
@danial-hosseiny در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
دقیقا به چه علت این لامذهب دوبار پست گشت؟
-
@mitra-ism-rahmani
بسیار خوشحالم که از غیب رسیدی ای دوست
در صدد بودم که از شدت کند بودن تمامی عوامل کیهان خویش دم دست ترین شکستی را خرد کنم. اما متوجه شدم تنها نیستم و این بسی خشنودکننده است. -
@mitra-ism-rahmani
بسیار خوشحالم که از غیب رسیدی ای دوست
در صدد بودم که از شدت کند بودن تمامی عوامل کیهان خویش دم دست ترین شکستی را خرد کنم. اما متوجه شدم تنها نیستم و این بسی خشنودکننده است. -
....
#تودلی -
@danial-hosseiny من کاری به عوامل کیهان ندارم فقط ایمیلم 15 دیقه س که داره لود میشه و هی اون آبیه میچرخه
@mitra-ism-rahmani
به نظرم پیاده بشیم هُل بدیم خیلی زودتر نتیجه میگیریم -
چقد قشنگ که درست تو لحظه های بدت یکی بی هوا حالتو خوب کنه..
-
Kosar A003 عجیب و زیبا
ریپلای نزدم روی پستت ولی زیادی شرح حالم بود -
بعضی اوقات ی نفر پیشم حرف میزنه
صداشو میشنوم تکون خوردن لباشم میبینم ولی نمیفهمم چی میگ یعنی اینگار کلمه های نامفهوم میگ در صورتی ک طرف داره به زبان فارسی و خیلی عادی حرف میزنه
و دیگ ادم روش نمیشه بگ چی گفتی و مجبوری الکی سرتو تکون بدی
نمیدونم شاید ذهنم بدون اینکه خودم بفهمم میره ی جا دیگ و برا همین نمیفهمم :/// -
"اگه خیابانی گزارشگر بازی بود با حضور همزمان گاوی و روبرتو میگفت اینا نسبتی با هم ندارن، یکیشون فامیلیش گاویه و اون یکی کل وجودش.
ابرامز "
-
-
ای کاش فقط یبار فقط یبار دیگه به ۳ماه قبل برگرده