کارگاه نویسندگی
-
arthur morgan متشکرم نظر لطفتونه
هدفم نوشتن ی چیز رسمی یا ی متن رسمی و خیلی ادبی نبود
دلم میخواست خواننده بیشتر با من همراه شه و کلا میخواستم مث ی دلنوشته ک ب زبان عامیانه هس باشه
منظورتون رو از مرزی بین عامیانه و رسمی نفهمیدم@dr-aryan یعنی یک چیزی باشه که تعادل ایجاد کنه بین عامیانه و رسمی که بتواند مخاطب از همه گروه سنی جذب کند الان نوشته شما شاید هدفش بیشتر برای نوجوان بود
-
@dr-aryan خیلی قشنگ بود
نمیدونم منظورتون کی بود ولی من خودم توی همون خیابون با اون اتفاقات تصور کردم
و راستش بخوایید حالت اول و دوم رو ترجیح میدم -
@dr-aryan یعنی یک چیزی باشه که تعادل ایجاد کنه بین عامیانه و رسمی که بتواند مخاطب از همه گروه سنی جذب کند الان نوشته شما شاید هدفش بیشتر برای نوجوان بود
arthur morgan اها
ن خب هدف این متن میتونه هرکسی باشه ولی چون ب زبان نوجوان نوشته شده منطقیه ک بیشتر هدفش نوجوان باشه -
فاطمه رحیمی تو فکر این بودم ک حس هاشو بیشتر کنم
ینی این ک جوری مینوشتم با توصیفای بیشتر ک خیلی بیشتر خواننده غرق در اون شه
میخواستم همینکارو کنم ولی گفتم زیادی خواننده توش غرق میشه حالت دوم هم خیلی تاریک میشد ی بنده خدایی میترسه یهو -
اشتباهات نویسندگان تازه کار در داستان کوتاه :
طرح پیچیده ای را انتخاب می کنند که با توجه به محدودیت زمانی و مکانی داستان کوتاه ، با آن سازگاری ندارد.
داستان خود را به بخش های متعدد و با فواصل زمانی زیاد تقسیم می کنند که این امر باعث دشواری کار آنها می گردد.
-
فاطمه رحیمی تو فکر این بودم ک حس هاشو بیشتر کنم
ینی این ک جوری مینوشتم با توصیفای بیشتر ک خیلی بیشتر خواننده غرق در اون شه
میخواستم همینکارو کنم ولی گفتم زیادی خواننده توش غرق میشه حالت دوم هم خیلی تاریک میشد ی بنده خدایی میترسه یهو@dr-aryan واقعا خیلی قشنگ توصیف کرده بودی
متنت نه ادبی بود ن زیاد عامیانه مرز بینش بود و حرفا کلیشه ای نبود
تموم چیزایی بود که تو زندگی تجربه شده بود و شاید اصلا توجهی بهشون نمیکردیم ولی شما خیلی قشنگ توصیف کردید -
@dr-aryan واقعا خیلی قشنگ توصیف کرده بودی
تموم چیزایی بود که تو زندگی تجربه شده بود و شاید اصلا توجهی بهشون نمیکردیم ولی شما خیلی قشنگ توصیف کردیدواقعا خیلی قشنگ توصیف کرده بودی
مرسی
اره خیلی چیزا هست ک بهشون توجه نمیکنیم و قدرت کلمات هست ک توجه ما رو ب اونا جلب کنه
نوشته های اینجوری رو دوس دارم خودمم -
@dr-aryan واقعا خیلی قشنگ توصیف کرده بودی
تموم چیزایی بود که تو زندگی تجربه شده بود و شاید اصلا توجهی بهشون نمیکردیم ولی شما خیلی قشنگ توصیف کردیدفاطمه رحیمی نوشتن ادمو اروم میکنه حالا دلنوشته بیشتر ولی فک کنم بقیه نوشته ها هم ادمو اروم میکنن
-
فاطمه رحیمی نوشتن ادمو اروم میکنه حالا دلنوشته بیشتر ولی فک کنم بقیه نوشته ها هم ادمو اروم میکنن
@dr-aryan منم برای اروم شدن فقط باید بنویسم
-
@roghayeh-eftekhari ممنون
منظورم کسی بود ک داره میخونه ینی همه
نفهمیدم حالت اول رو ترجیح میدید یا دوم رو -
arthur morgan سلام خوب هستید؟ خسته نباشید معذرت میخوام من رمانتون ویرایش کردم ولی متاسفانه وقتی خواستم براتون بفرستم دیدم انجمن باز نمیشه و کار نمیکنه به محض اینکه انجمن درست بشه براتون میفرستمش بازم عذر میخوام
-
arthur morgan سلام خوب هستید؟ خسته نباشید معذرت میخوام من رمانتون ویرایش کردم ولی متاسفانه وقتی خواستم براتون بفرستم دیدم انجمن باز نمیشه و کار نمیکنه به محض اینکه انجمن درست بشه براتون میفرستمش بازم عذر میخوام
@roghayeh-eftekhari سلام شما خوب هستید؟ من خوبم خداروشکر نه بابا این چ حرفیه من که طلبکار نیستم
که هر وقت راحت بودید بفرستید
اصلا نفرستادید اشکالی نداره
اینقدر سخت نگیرید یک دفععه ای سقف میاد پایین
-
@roghayeh-eftekhari سلام شما خوب هستید؟ من خوبم خداروشکر نه بابا این چ حرفیه من که طلبکار نیستم
که هر وقت راحت بودید بفرستید
اصلا نفرستادید اشکالی نداره
اینقدر سخت نگیرید یک دفععه ای سقف میاد پایین
arthur morgan ممنون
-
@roghayeh-eftekhari سلام شما خوب هستید؟کم پیدا؟؟؟ اره قبول دارم همه سرگرم راه ابریشم شدن البته اکثرا
-
@roghayeh-eftekhari سلام شما خوب هستید؟کم پیدا؟؟؟ اره قبول دارم همه سرگرم راه ابریشم شدن البته اکثرا
arthur morgan الحمدالله من خوبم شما خوبید؟
فکرکنم همین باشه -
arthur morgan الحمدالله من خوبم شما خوبید؟
فکرکنم همین باشه@roghayeh-eftekhari منم خوبم خداروشکر اره
-
موضوع پیشنهاد بدید برای نوشتن
-
موضوع پیشنهاد بدید برای نوشتن
فاطمه رحیمی می خواهید نوشته ای کوتاه بنویسید یا بلند؟
-
فاطمه رحیمی می خواهید نوشته ای کوتاه بنویسید یا بلند؟
arthur morgan فرقی ندارع