هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@fatemeh-Ma ببین کیمیا . یارو گفت اشتباه شده . و گفت از طرفش معذرت خواهی کنم .
مجتبی ازاد
ادم ی اشتبا رو چن بار تکرار میکنه!
.
.
حله -
مجتبی ازاد اگه کتاب خاصی مد نظرته نسخه صوتی یا پی دی افشو تل برام بفرست
Mehdi نه بهتره خودت بری دنبالش . ولی توصیم بهت اینه اول بری سراغ نیچه . بعدش بیای توصیف اروپایی ها نسبت به شعرای ما مثل حافظ و سعدی رو بخونی . خالی از لطف هم نیست که بگم مطهری و بهشتی فلاسفه بسیار خوبی بودن تو دوره معاصر و با دیدگاهت نسبت به دین کاملا متفاوت هستن . اونا رو هم اثارشون رو بخون
-
مجتبی ازاد کامل و جامع نمیتونم بگم ....
ولی پست هاتون و دیدتون به اطرافتون . چند بار شده که با من مخالف بودین سر یسری دیدگاه هایی و اتفاقا دلایلی که اوردین برام عجیب بوده . بعد بخاطر همین میگم عجیب هستید و البته ممکنه چون من نتونستم دیدتون را نسبت به مسئله درک کنم اینطور بوده باشه( به احتمال ۹۰ درصد ) وگرنه بحث سر صحبت کردن عادیتون نیست نظراتتون و پست هایی که گاهی دیدم وقتی تنها تودلی میذارید .
جمله آخرتون باید بگم چقدر خوب که برای شناختن یا شاید ساختن خودتون وقت گذاشتید !@mitra-ism-rahmani هوووم نظری بسیار سازند بود . ممنون
-
این پست پاک شده!
-
مارو گذاشتن لب تیغ
هم دشمن هم رفیق
اخر از دست میره همه چی، پس
چه فایده اینهمه جیغ و داد -
احم احممم
-
چی بگمم
-
مجتبی ازاد
ادم ی اشتبا رو چن بار تکرار میکنه!
.
.
حله@fatemeh-Ma
اون 4 تا جمله اخرت اصن بدجور سنگین بود . چشم
-
احم احممم
این پست پاک شده! -
این پست پاک شده!
مجتبی ازاد
اره -
Farideh Khangah افرین چه عالی . تیزهوشان ؟
-
Farideh Khangah افرین چه عالی . تیزهوشان ؟
مجتبی ازاد
ساغول ، بله تیزهوشان تا موقعی ک اخراجمکردن -
مجتبی ازاد
ساغول ، بله تیزهوشان تا موقعی ک اخراجمکردنFarideh Khangah عه چه بد . ولی باز هم افرین که هم جهشی خوندی هم تیزهوشانی بودی .
-
Farideh Khangah عه چه بد . ولی باز هم افرین که هم جهشی خوندی هم تیزهوشانی بودی .
مجتبی ازاد تقصیر خودم بود همش ، اهوم ممنون
-
این پست پاک شده!
-
مجتبی ازاد تقصیر خودم بود همش ، اهوم ممنون
Farideh Khangah تو حتی فراتر از مرز های سنی و عقلیت رفتی . به نظرم اون در برابر این هیچ هست
امیدوارم سال دیگه بترکونی
-
Farideh Khangah تو حتی فراتر از مرز های سنی و عقلیت رفتی . به نظرم اون در برابر این هیچ هست
امیدوارم سال دیگه بترکونی
مجتبی ازاد خیلی ممنون هم چنین