هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
Michael Vey برای منم اینطوری میشد علتش دندون عقلم بود....
Nilay اخه من دندون عقلام خیلی وقته درومده و صافم هستن مشکلی ندارن... نمیدونم باز.. واقعا اذیت کنندس هی قفل میکنه اوفف
-
Foruhar کراش سابقم اصفهانیه
حالا یجوری میگم سابق انگار الان کراش خاصی رو کسی دارم -
i'll
be
with
you
from
till
:> -
@0Farzam0 این شماره صندلی ترمیم دی ماه من بود
-
@0Farzam0 سلام آقا فرزام چطوری ؟!
سوالای تابستون قلمچی اینطوره چندتا قبلش حل کنی راحت صد میزنی_Reza_
سلااام
مرسی من خوبم
تو خوبی؟؟
اها گرفتم پس اینجوریه
من رفتم دفتر نکاتم رو آوردم بشینم پای سوالای زیستش دیدم آبکین
پس به نظرت اگه یه آزمون مازو میدم دیگه فعلا تابستون سوالاش رو بررسی نکنم؟
منظورم اولویته
اولویت قوی نیستش برای تحلیلش
درسته؟ -
_Reza_
سلااام
مرسی من خوبم
تو خوبی؟؟
اها گرفتم پس اینجوریه
من رفتم دفتر نکاتم رو آوردم بشینم پای سوالای زیستش دیدم آبکین
پس به نظرت اگه یه آزمون مازو میدم دیگه فعلا تابستون سوالاش رو بررسی نکنم؟
منظورم اولویته
اولویت قوی نیستش برای تحلیلش
درسته؟@0Farzam0
خداروشکر که خوبی ... منم فعلا که خوبم
میگم راحتن بیشتر سعی میکنه تستای کلی طرح کنه با ایده های کنکور های اخیر مخصوصا از دوازدهمش که خیلی راحت میاره خیلی راحت راستی زیست دوازدهم تا جایی میتونی پیشخونی کن مهرماه ماه به بعد کارت خیلی راحت تر میشه من پارسال دو فصل پیشخونی کردم تا چند هفته کمکم کرد
از من میشنوی یدونه سوالو هم بی تحلیل نزار هم عادت میکنی هم ضرر میکنی ... تحلیل خیلی مهمه
اولویت قوی منظورت چیه فرزام -
@0Farzam0
میگم راحتن بیشتر سعی میکنه تستای کلی طرح کنه با ایده های کنکور های اخیر مخصوصا از دوازدهمش که خیلی راحت میاره خیلی راحت راستی زیست دوازدهم تا جایی میتونی پیشخونی کن مهرماه ماه به بعد کارت خیلی راحت تر میشه من پارسال دو فصل پیشخونی کردم تا چند هفته کمکم کرد
از من میشنوی یدونه سوالو هم بی تحلیل نزار هم عادت میکنی هم ضرر میکنی ... تحلیل خیلی مهمه
اولویت قوی منظورت چیه فرزام_Reza_ در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@0Farzam0
اولویت قوی منظورت چیه فرزامتابستون قراره سه فصل دوازدهم رو بخونم با تستاش با ایکیو طبق برنامه مدون
ولی عجله ای نه
تمیز و اینا از هر قسمتش مثلا تو گفتار یک فصل یک دارم وارد ارتباطات شخصی بین ویلکینز و فرانکلین میشم
منظورم این بود برای کسی که هم ماز میده و هم مدرسه و میره و هم کلاس انلاین اولویت نباشه بررسی قلمچی زیاد ضربه نمیخوره یا نه
-
:))))
-
به جای اینکه سایت ساهت بروزرسانی که میشه بهتر شه بدتر میشه:))
-
گل دراومد از حموم
بلبل دراومد از حموم -
Nilay اخه من دندون عقلام خیلی وقته درومده و صافم هستن مشکلی ندارن... نمیدونم باز.. واقعا اذیت کنندس هی قفل میکنه اوفف
Michael Vey حس بدیه....
-
still with you از jk >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
-
چرا اونجوری شد پیامم