هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
چیچک در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Hanji اگه رشتهت تجربیه و میخوای رشته ی دانشگاهیت هم مرتبط باهاش باشه ، تبریک میگم هیچ گریزی از بیوشیمی نداری و بالاخره قراره تجربه ش کنی

بله تجربیه احتمالا در آینده خواهم داشت متاسفانه،اسمش که قشنگه
@Hanji در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
یه چیزی مناسب خریدم که دیگه منتظر نباشین
چی؟

در ملاعام نمیشه
-
@Hanji باطنش هم خیلی قشنگه

شوخی میکنم اگه بخونی درس آسونیه مشکل اینه من دیر شروع کردم به خوندن و به طبع اذیت شدم
عاو🫣
چی هست مگه؟🫣

شوخی میکنم اگه بخونی درس آسونیه مشکل اینه من دیر شروع کردم به خوندن و به طبع اذیت شدمدرسته؛ حالا انشاالله نمره قبولی رو کسب می کنید نگران نباشید(من سر در نمیارم نمره قبولی؟ درست گفتم؟)
عاو🫣
چی هست مگه؟🫣
مهم نیست ذهنتون درگیر نکنید
-

شوخی میکنم اگه بخونی درس آسونیه مشکل اینه من دیر شروع کردم به خوندن و به طبع اذیت شدمدرسته؛ حالا انشاالله نمره قبولی رو کسب می کنید نگران نباشید(من سر در نمیارم نمره قبولی؟ درست گفتم؟)
عاو🫣
چی هست مگه؟🫣
مهم نیست ذهنتون درگیر نکنید
-

شوخی میکنم اگه بخونی درس آسونیه مشکل اینه من دیر شروع کردم به خوندن و به طبع اذیت شدم
عاو🫣
چی هست مگه؟🫣

عاو🫣
چی هست مگه؟🫣
توروخدا یکی یه منبع بیوشیم به من بگه

کتاب گفتم بهتون؟
راستی بیوشیمیت دروس پایه میشه؟ -

عاو🫣
چی هست مگه؟🫣
توروخدا یکی یه منبع بیوشیم به من بگه

کتاب گفتم بهتون؟
راستی بیوشیمیت دروس پایه میشه؟ -
@سینا-بیات
مثلا آهنگ و بازی همزمان میشه
.
درس خوندن به صورت تک، حالا اگه کسی موقع درس خوندن با آهنگ بیکلام اوکی باشه، درس و آهنگ همزمان میشه
.
خواب هم به صورت تکی
.
ولی همش با هم نمیشه@ABR_DJ اصلا بازی با موسیقی معنا پیدا میکنه، الان معروف ترین بازی های جهان موسیقی های شاهکاری دارن، مثل گاد آف وار که همه میشناسن، یا معروف ترین سری های کالاف دیوتی که مدرن وارفار ها هستن موسیقی های شاهکاری دارن، یا شاهکار ترین موسیقی بازی به نظرم برای بتلفیلد 1 بود که محبوب ترین بازی سری بتلفیلد هست
-
@Alba سلام سانی
آره ما بیو ۱ و ۲ رو خوندیم این ترم
بیو دیسیپلین ۱و۲و۳ هم ترم بعدیه
منبع مولفان و بیوشیمی هارپر بود رفرنسمون
خدا شاهده شب امتحانش چقد فشار روحی روم بود
@Alba سلام سانی
آره ما بیو ۱ و ۲ رو خوندیم این ترم
بیو دیسیپلین ۱و۲و۳ هم ترم بعدیه
منبع مولفان و بیوشیمی هارپر بود رفرنسمون
خدا شاهده شب امتحانش چقد فشار روحی روم بود
سلامم هانیه
خوبی؟
دقیقا واس ما هم هارپر و لنینجر
منتظرم یکی غیر این دو تا بگه جشن بگیرم
من بیوشیمی ساختار و متابولیسم و فیزیک دارم
بازم مرسییی
-
@ABR_DJ اصلا بازی با موسیقی معنا پیدا میکنه، الان معروف ترین بازی های جهان موسیقی های شاهکاری دارن، مثل گاد آف وار که همه میشناسن، یا معروف ترین سری های کالاف دیوتی که مدرن وارفار ها هستن موسیقی های شاهکاری دارن، یا شاهکار ترین موسیقی بازی به نظرم برای بتلفیلد 1 بود که محبوب ترین بازی سری بتلفیلد هست
-
@سینا-بیات نه من دریم لیگ بازی میکنم دو ساله
انقدر هم دوستش دارم که دو بار بازیم پریده از اول شروع کردم و خیلی خوبه و اینکه با هندزفری اهنگای خودمو گوش میدم 🥲
@ABR_DJ برای موبایله؟ من با کامپیوتر بازی میکنم، تو گیم کنسول و کامپیوتر موسیقی خیلی مهمه، ولی موسیقی مورد علاقم از بین بازی های کامپیوتری مربوط به یکی از مراحل بتلفیلد 1 هست که باید در نقش یک کبوتر نامه رسان از روی جبهه های جنگ جهانی اول رد بشیم و یه مختصات خاص رو به نیروهای توپخانه برسونیم:

https://uupload.ir/view/16._the_flight_of_the_pigeon_9eie.flac/ -
@ABR_DJ برای موبایله؟ من با کامپیوتر بازی میکنم، تو گیم کنسول و کامپیوتر موسیقی خیلی مهمه، ولی موسیقی مورد علاقم از بین بازی های کامپیوتری مربوط به یکی از مراحل بتلفیلد 1 هست که باید در نقش یک کبوتر نامه رسان از روی جبهه های جنگ جهانی اول رد بشیم و یه مختصات خاص رو به نیروهای توپخانه برسونیم:

https://uupload.ir/view/16._the_flight_of_the_pigeon_9eie.flac/ -
@ABR_DJ اصلا بازی با موسیقی معنا پیدا میکنه، الان معروف ترین بازی های جهان موسیقی های شاهکاری دارن، مثل گاد آف وار که همه میشناسن، یا معروف ترین سری های کالاف دیوتی که مدرن وارفار ها هستن موسیقی های شاهکاری دارن، یا شاهکار ترین موسیقی بازی به نظرم برای بتلفیلد 1 بود که محبوب ترین بازی سری بتلفیلد هست
@سینا-بیات پس هنوز موسیقی Skyrim گوش ندادی...
-
@سینا-بیات موسیقی های metro last light که دیگه...
-
@Hanji بله درسته

نمرهی قبولی تو دوران علوم پایه ۱۰ عه
از فیزیوپات به بعد حداقل نمره قبولی میشه ۱۲چیچک در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Hanji بله درسته

از فیزیوپات به بعد حداقل نمره قبولی میشه ۱۲آها....
طول میکشه بیاد دستم
به هر حال
موفق باشین
️ -
@Hanji بله درسته

از فیزیوپات به بعد حداقل نمره قبولی میشه ۱۲آها....
طول میکشه بیاد دستم
به هر حال
موفق باشین
️@Hanji آناتا وا، اوتاکودس کا؟
-
-
رفقا امروز روز عقب ماندگی ذهنیه،،،
همگی روزتون مبارک 🤍
@Hanji
@ABR_DJ
@0yasin-sh0
@30πR
@M-Tina
@ma-a
پرستو بابایی
@دختر-بهار
@Sally
Nilay
SiliS
@Hamed-s
Mahdi H
@M-Shajarian
Mahdieh te
@Dex
Rahman Aa
Michael Vey
Moonchild
officer k
@Alba
Reza-H
_Reza_
Hhh Hh
@Zahra-HD
Ainoor
@Ailin
I_Fatemeh_l
LordMShA
روز عقب ماندگی ذهنی رو بهتون کلی تبریک میگم

@در-حال-بارگذاری عه من میگفتم شما از یه جایی اشنا میاین بهم پس تو یه بهزیستی بودیم://

-
همون ماتریکس بهتره:/
-
:||||

شعردانه