هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارreplied to Zahra.HD on ۱۵ مرداد ۱۴۰۲، ۱۶:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Zahra.HD در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@0Farzam0 سلام تو چطوری؟
من خسته ی گرما🥸
اما منتالی اوکی
نخبر؟منم عاااالی(الکی)
خوبهدرگیررر کنکور
-
Sara_R فارغ التحصیلان آلاءreplied to mohammadhassan on ۱۵ مرداد ۱۴۰۲، ۱۶:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
-
Sara_R فارغ التحصیلان آلاءreplied to mohammadhassan on ۱۵ مرداد ۱۴۰۲، ۱۶:۰۶ آخرین ویرایش توسط Sara_R انجام شده
سلااام
بچه ها میشه یکی لینک تاپیک گزارش کار کنکوریارو بده لطفا -
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارreplied to Sara_R on ۱۵ مرداد ۱۴۰۲، ۱۶:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to _ Reza _ on ۱۵ مرداد ۱۴۰۲، ۱۶:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@BOXING زکی، یه دقه فکر کردم هرکولی هستم واس خودم
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to Hhh Hh on ۱۵ مرداد ۱۴۰۲، ۱۶:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Hhh Hh بله از سر نگرانیشون بوده...
-
@دختر-بهار ممنون خوب یا ممنون بد؟
منم بد نیستم در حال فشار خوردنم -
اینرورا دورهی غیرت کشیه
کی میدونه قیصر اینروزا کجاست
بکشی و نکشی میکشنت
اینجا بازارچهای آق منگلیاست -
_Aram_ فارغ التحصیلان آلاءreplied to AmirBarsam on ۱۵ مرداد ۱۴۰۲، ۱۶:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@ABR_DJ خوب
خوب بشی -
@دختر-بهار ممنون همچنین تو هم عالی بشی
ولی از هوم نوشتنت معلومه که یه طوری شده حالا شایدم حوصلهت سر رفته -
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسینوشتهشده در ۱۵ مرداد ۱۴۰۲، ۱۶:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
@0Farzam0 ممنونم
-
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارreplied to Sara_R on ۱۵ مرداد ۱۴۰۲، ۱۶:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Sara_R
خواهش میکنم -
VID_20230806_195545_134.mp4
یه ویدیو نمیتونه اشکت رو دربیاره
اون ویدیو: -
Moye More
Moye More
Moye More -
️️️
-
باده فروش می بده
باده فروش می بده -
-
AmirBarsamنوشتهشده در ۱۵ مرداد ۱۴۰۲، ۱۶:۳۴ آخرین ویرایش توسط AmirBarsam انجام شده
آفتاب از اون گوشهی ایوون پرید
عشق و بهار و همه چی پر کشید
خسته شدم از بد این سرگذشت
غم نمیخوام اشک من از حد گذشت -
Alzahrareplied to AmirBarsam on ۱۵ مرداد ۱۴۰۲، ۱۶:۳۵ آخرین ویرایش توسط Alzahra انجام شده
@ABR_DJ من باده نمیفروشم ولی اگه کارت را میفته بیا
751282/1000113