کروم از کار می افتد
-
@Hamid-s
خیلی ممنونم واقعا
اما گوگلم مشکل ندارد
کرومم خرابهGharibe Gomnam
برنامه رو حذف نصب کنین
بعدش از play store دانلود کنید -
سلام
مدل گوشی من هم دقیقا مثل توعه
تو کروم نمیتونم سرچ کنم
میرم تو گوگل سرچ میکنم. وارد سایت که شد
میزنم باز کردن با کروم. بعد تو کروم بالا میاد
یا رو لینک های سایت ها که در برنامه های دیگه ارسال میشه کلیک میکنم و رو باز شدن با کروم کلیک میکن بالا میاد
برام فایرفاکس و اینترنت خود گوشی درسته -
سلام
تو کروم نمیتونم سرچ کنم
یا رو لینک های سایت ها که در برنامه های دیگه ارسال میشه کلیک میکنم و رو باز شدن با کروم کلیک میکن بالا میاد
برام فایرفاکس و اینترنت خود گوشی درسته -
Hhh Hh
واسه من هم اینطور بود همون روش که گفتم رفتم
اول بروزرسانی کردم بعدش اندرویدم رو به ۱۳ بالا بردم -
واسه من به روزه
-
Gharibe Gomnam
الان درست نشد کرومتون؟@Hamid-s
نه نشد -
سلام
تو کروم نمیتونم سرچ کنم
برام فایرفاکس و اینترنت خود گوشی درستهHhh Hh
برای من اینم میزنم نمیاد
اصلا نمیفهمم -
Hhh Hh
برای من اینم میزنم نمیاد
اصلا نمیفهممدادههای برنامه رو حذف کردی؟
اگه نه، رو آیکونش دستت رو نگه دار. برو تو تنظیمات برنامه. پایین یه گزینه داره حذف همه داده ها یا delete all data رو امتحان کن. -
دادههای برنامه رو حذف کردی؟
اگه نه، رو آیکونش دستت رو نگه دار. برو تو تنظیمات برنامه. پایین یه گزینه داره حذف همه داده ها یا delete all data رو امتحان کن.پنیرک
Gharibe Gomnam واسه گوشی سامسونگ وقتی رو آیکون برنامه نگه داری بالا سمت راست یه علامت تعجب نشون میده. بزن رو اون. وقتی تنظیمات برنامه باز شد برو بخش storage (اگه گوشی فارسیه احتمالا نوشته محل ذخیره) بعد پایین صفحه یه دکمه داره clear all data (یا حذف کردن همه داده ها) -
واسه من به روزه
Gharibe Gomnam
حذف نصب دوباره نصب هم کردین؟
اگر درست نشد دیگه ببرین تعمیرگاهی شاید بلد بودن کاری از من بر نیومد -
Gharibe Gomnam
اگر درست نشد دیگه ببرین تعمیرگاهی شاید بلد بودن کاری از من بر نیومد@Hamid-s در کروم از کار می افتد گفته است:
Gharibe Gomnam
اگر درست نشد دیگه ببرین تعمیرگاهی شاید بلد بودن کاری از من بر نیومدرفیق کروم رو نمیشه حذف و نصب کرد. مال گوگله و اندرویدم مال گوگله اجازه نمیده ...
-
@Hamid-s
ممنون
خب من رفتم داخلش زبانه جدید باز کردم بعدش باید چیکار کنمGharibe Gomnam در کروم از کار می افتد گفته است:
@Hamid-s
ممنون
خب من رفتم داخلش زبانه جدید باز کردم بعدش باید چیکار کنماین برنامه اگر کار نکنه میشه حذف نصب کرد
خود برنامه chrom نمیشه
الان مشکل فک کنم از اپلیکیشن chrome هست که نمیاره -
دادههای برنامه رو حذف کردی؟
اگه نه، رو آیکونش دستت رو نگه دار. برو تو تنظیمات برنامه. پایین یه گزینه داره حذف همه داده ها یا delete all data رو امتحان کن.پنیرک
حافظه پنهانشو پاک کردم داده ها و سابقه هاشو
زیستش کردم
غیرفعال و فعالش کردم
تو صفحه ناشناس بازش کردم
احساس میکنم از دوحالت خارج نیست
یا من تو تنظیمات دستم به یه چیزی خورده یا یکی از برنامه هام باعث خراب شدنش شده -
Gharibe Gomnam
اگر درست نشد دیگه ببرین تعمیرگاهی شاید بلد بودن کاری از من بر نیومد@Hamid-s
نمیشه حذفش کرد -
پنیرک
Gharibe Gomnam واسه گوشی سامسونگ وقتی رو آیکون برنامه نگه داری بالا سمت راست یه علامت تعجب نشون میده. بزن رو اون. وقتی تنظیمات برنامه باز شد برو بخش storage (اگه گوشی فارسیه احتمالا نوشته محل ذخیره) بعد پایین صفحه یه دکمه داره clear all data (یا حذف کردن همه داده ها)پنیرک
امتحان کردم اونم ۳ ۴ بار -
Gharibe Gomnam در کروم از کار می افتد گفته است:
@Hamid-s
ممنون
خب من رفتم داخلش زبانه جدید باز کردم بعدش باید چیکار کنماین برنامه اگر کار نکنه میشه حذف نصب کرد
خود برنامه chrom نمیشه
الان مشکل فک کنم از اپلیکیشن chrome هست که نمیاره@Hamid-s
آره دیگه
خود کروم میرم توش به انگلیسی میگه
اوه خراب شد -
@Hamid-s
نمیشه حذفش کردGharibe Gomnam
الان فهمیدم منظورتون خود اپلیکیشن نه سایت chrom
من انگار میفهمیدم سایتشه گفتم برنامه اینترنت رو حذف کنین چون اینترنت میشه حذف کرد ولی chrome رو نهرو قسمت suggestion پیشنهادات بزنید ببینید چیا مینویسه علت رو
-
Gharibe Gomnam
الان فهمیدم منظورتون خود اپلیکیشن نه سایت chrom
من انگار میفهمیدم سایتشه گفتم برنامه اینترنت رو حذف کنین چون اینترنت میشه حذف کرد ولی chrome رو نهرو قسمت suggestion پیشنهادات بزنید ببینید چیا مینویسه علت رو
@Hamid-s
رفتم جواب نداد -
@Hamid-s
رفتم جواب ندادGharibe Gomnam
با فیلتر شکن؟ -
Gharibe Gomnam
با فیلتر شکن؟@Hamid-s
نه بدون فیلتر شکن