هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@lonely_boy وایییی چقدرررر باهات موافقم
دقیقا این بلا سر خودمم اومده
وقتی همه چیو بهم ریختیو از درون داری منفجر میشی در عین حال بی خیال ترین ادم ممکن به نظر میای
خیلی بده
️
I_Fatemeh_l
خیلی بده . میگن این که بابا عین خیالش نیس این همیشه نیشش بازه -
@M-Tina من کامپیوتر که داشتم بین سال ۹۲ تا ۹۵ سه تا بازی رو خیلی انجام میدادم
۱_جنگ های صلیبی:اون زمان خیلی زود اعصابم از همه چیز خورد میشد بعد مامانم میگفت بخاطر همین بازیه
یه بار جلو بابام حذفش کردم ولی چون فایل نصبشو داشتم دوباره نصب کردم ولی تو چند تا پوشه تو در تو گذاشتم که کسی جز خودم ندونه کجاست
2_جی تی آ در تهران که اصن وقتی بازی میکردم که گذر زمان برام مهم نبود
یه سیو از مشت آهنین داشتم بعد میرفتم تو اون، یکم با موتور مسافرکشی میکردم بعدشم ۶ تا ستاره پلیس رو پر میکردم
۳_سلطان جاده ها:خیلی از بازیهای ماشین سنگین خوشم نیومد با اینکه تو واقعیت هیچی از هیچکدومشون نمیدونستم و در نهایت در مرداد سال ۹۵ در حالی که داشتم سلطان جاده ها بازی میکردم کامپیوترم دار فانی را وداع گفت@ABR_DJ در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@M-Tina من کامپیوتر که داشتم بین سال ۹۲ تا ۹۵ سه تا بازی رو خیلی انجام میدادم
۱_جنگ های صلیبی:اون زمان خیلی زود اعصابم از همه چیز خورد میشد بعد مامانم میگفت بخاطر همین بازیه
یه بار جلو بابام حذفش کردم ولی چون فایل نصبشو داشتم دوباره نصب کردم ولی تو چند تا پوشه تو در تو گذاشتم که کسی جز خودم ندونه کجاستاوه اوه روش خوبی واسه پنهون کردنش بوده
2_جی تی آ در تهران که اصن وقتی بازی میکردم که گذر زمان برام مهم نبود
یه سیو از مشت آهنین داشتم بعد میرفتم تو اون، یکم با موتور مسافرکشی میکردم بعدشم ۶ تا ستاره پلیس رو پر میکردم۳_سلطان جاده ها:خیلی از بازیهای ماشین سنگین خوشم نیومد با اینکه تو واقعیت هیچی از هیچکدومشون نمیدونستم و در نهایت در مرداد سال ۹۵ در حالی که داشتم سلطان جاده ها بازی میکردم کامپیوترم دار فانی را وداع گفت
بچگک دیگه جون نداشته
-
I_Fatemeh_l
خیلی بده . میگن این که بابا عین خیالش نیس این همیشه نیشش بازه -
@lonely_boy چه اشکال داره مگه jahad_121 هم همینکارو نمیکنن؟
حالا واقعا نمیتونین در حد یک ساعتم که شده بخونین در روز؟ مثلا تو اپلیکیشن دیجی ماز پادکست رایگان هست برای زیست و شیمی شما میتونین حداقل از شیمیش استفاده کنین خیلی بهتر از اینه که صفر باشه مطالعتونمآهور در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
چه اشکال داره مگه jahad_121 هم همینکارو نمیکنن؟
باشه از این به بعد میگم
مآهور در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
حالا واقعا نمیتونین در حد یک ساعتم که شده بخونین در روز؟ مثلا تو اپلیکیشن دیجی ماز پادکست رایگان هست برای زیست و شیمی شما میتونین حداقل از شیمیش استفاده کنین خیلی بهتر از اینه که صفر باشه مطالعتون
خیلی سعی کردم ولی نشد .تمرکز میخواد که نیس
ولی این یکی دو روزه شروع میکنم . امروز سعی کردم شروع کنم -
چه اشکال داره مگه jahad_121 هم همینکارو نمیکنن؟
باشه از این به بعد میگم
حالا واقعا نمیتونین در حد یک ساعتم که شده بخونین در روز؟ مثلا تو اپلیکیشن دیجی ماز پادکست رایگان هست برای زیست و شیمی شما میتونین حداقل از شیمیش استفاده کنین خیلی بهتر از اینه که صفر باشه مطالعتون
خیلی سعی کردم ولی نشد .تمرکز میخواد که نیس
ولی این یکی دو روزه شروع میکنم . امروز سعی کردم شروع کنم -
I_Fatemeh_l
خیلی بده . میگن این که بابا عین خیالش نیس این همیشه نیشش بازه@lonely_boy
عضو جدید انجمن هستی؟ قبلا ندیدم آیدیتونو -
@lonely_boy
عضو جدید انجمن هستی؟ قبلا ندیدم آیدیتونوI_Fatemeh_l
میشناسی -
مآهور
خب من اینجوری امیه جوری دیده میشی که انگار این هیچ مشکلی نداره و خیلی شاد و خوشحاله
و داره عشق و حال میکنه .
خوبه هاا ولی اگه یه عده نباش همش چرت و پرت بگن -
@lonely_boy اون یه عده خوشحال باشی میگن خوشی زیر دلشو زده ناراحت باشی میگن چی کم داری که داری چ** ناله میکنی
اون یه عده فقط میخوان یه حرفی بزنن ولشون کن بابا
-
I_Fatemeh_l
میشناسی@lonely_boy من!!؟کیستی؟
-
@lonely_boy من!!؟کیستی؟
I_Fatemeh_l
چت باز کن بگم -
amir ahmadi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
حقمو خوردن این شیرینی پزا
️
همش اثرات همین ویل پولتر
تو هنوز زنده ایی پسر ؟
Saghia در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
amir ahmadi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
حقمو خوردن این شیرینی پزا
️
همش اثرات همین ویل پولتر
تو هنوز زنده ایی پسر ؟
مرتضوی
حلوا هم یاد گرفتمه
وصیت نامهت رو نوشتی؟ -
I_Fatemeh_l
چت باز کن بگم@lonely_boy باز کردم
-
@lonely_boy چه اشکال داره مگه jahad_121 هم همینکارو نمیکنن؟
حالا واقعا نمیتونین در حد یک ساعتم که شده بخونین در روز؟ مثلا تو اپلیکیشن دیجی ماز پادکست رایگان هست برای زیست و شیمی شما میتونین حداقل از شیمیش استفاده کنین خیلی بهتر از اینه که صفر باشه مطالعتون -