هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
آدمک
ببین
مهم تسلطه
میزان خوندن به خودت بستگی داره
آدم به آدم فرق میکنه
تسلطی که میخوای داشته باشی مهمه -
امروز باید تموم شیییی
-
من باید اخراج شم که آدمک نشه
تا حالا کسی رو سر سوالی که میکنه هر چند ساده یا سخت باشه مسخره نکرده
سوال سخت میدی بش حل کنه هر فکری میکنی به جز اینکه فکر کنه میخوای مثلا یه سوال بدی که بگی بلد نیست
وقتی یه چیزی رو نمیفهمی بهت توضیح میده مثل بقیه نیست که بگه من خودم فهمیدم فهمیدن تو مهم نیست وقتمو میگیری
وقتی راه بهتر باشه از هر کسی میپذیره و قبول میکنه نمیگه راه من بهتره چون و دلایل بیخود بیاره
حاضره که برای سوال یه نفر وقت بذاره و اگه طرف نفهمید با یه رنگ دیگه بنویسه که خودمون میدونیم زمان طرف رو میگیره
به معنای واقعی سیره معلمی رو اجرا میکنهیه جور راهنمایی که هیچ پکیجی کلاسی اینجوری نداره که حتی بتونی با دادن هزینه بگیری
خلاصه اینارو گفتم که بگم خسته نباشی
-
Hhh Hh منم خودم یاد نگرفتم که اول فرزام یادم داد بعد آفیسر نسترن صورتیه رو یادم داد بعدش دامبلدور رنگی رنگی رو یادم داد تا اینکه بلاخره پس از تلاش های فراوان دست در دستان هم یاد گرفتیم

🫂 -
سوال سخت میدی بش حل کنه هر فکری میکنی به جز اینکه فکر کنه میخوای مثلا یه سوال بدی که بگی بلد نیست
وقتی یه چیزی رو نمیفهمی بهت توضیح میده مثل بقیه نیست که بگه من خودم فهمیدم فهمیدن تو مهم نیست وقتمو میگیری
وقتی راه بهتر باشه از هر کسی میپذیره و قبول میکنه نمیگه راه من بهتره چون و دلایل بیخود بیاره
حاضره که برای سوال یه نفر وقت بذاره و اگه طرف نفهمید با یه رنگ دیگه بنویسه که خودمون میدونیم زمان طرف رو میگیره
به معنای واقعی سیره معلمی رو اجرا میکنهیه جور راهنمایی که هیچ پکیجی کلاسی اینجوری نداره که حتی بتونی با دادن هزینه بگیری
@f-nalist در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
دمت گرم مهدی :))))))))

️رنگی منگییییی شدمم:))))
️
آدمک -
یچی میخواستم بگم ک پیام فرزامو خوندم یادم رفت..
حافظم چجوری میخواد تا کنکور یاری کنههههه -
تو وبینار بودیم
مشاورم گفت، از بین این سی نفرتون
۲۰ نفر قبول میشن
ده نفر دیگه نه
و تعدادی از این ده نفر تا مرز اخراج شدن رفتن…
ذهنم درگیر شد، من جز اون ده نفرم؟🫥 -
پرستو بابایی در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
Ainoor
جانم؟🤗
من فقط صورتی بلدم ازم نگیرید

من در سری آموزش هام آموختم که دو تا شاگردم که ماس کردم نسترن افتخار میدی سومیش باشی

@نویسنده-کوچولو در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
پرستو بابایی در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
Ainoor
جانم؟🤗
من فقط صورتی بلدم ازم نگیرید

من در سری آموزش هام آموختم که دو تا شاگردم که ماس کردم نسترن افتخار میدی سومیش باشی

بزار تایم استراحتم

-
تو وبینار بودیم
۲۰ نفر قبول میشن
ده نفر دیگه نه
ذهنم درگیر شد، من جز اون ده نفرم؟🫥@kosar-ab در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
تو وبینار بودیم
۲۰ نفر قبول میشن
ده نفر دیگه نه
ذهنم درگیر شد، من جز اون ده نفرم؟🫥نه کوثر افکار مخدوش را به ذهن خود راه نده 🥲

-
پل مغزی احمق من نمیخوام گریه کنم
-
تو وبینار بودیم
۲۰ نفر قبول میشن
ده نفر دیگه نه
ذهنم درگیر شد، من جز اون ده نفرم؟🫥@kosar-ab
حس میکنم نه جز اون ده نفرم، ن جز اون بیست نفر
شعردانه

️