هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
کرم🪱
-
تو علوم یه کرم کدو داشتیم سفید بود اندازه مار بود
اون چجوری میمیره؟ -

واااای
فکر کنین ازینا باشه تو رودتون -
چرا یکار میکنی دس بندازم روده مو درارم
-
چرا یکار میکنی دس بندازم روده مو درارم
@khanoomi منم یه همچین حسی داارمم

دلم میخواد برم آزمایشگاه ببینم چخبره
اوف ترسنااااکه -
_Mitra_ در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@danial-hosseiny
《من خب خودم دیگه مشخصه نظرم درمورد این مسئله و اینا چیه.》 نه والا مشخص نیست
حداقل برای من.به قطع وقتی اشعار منو یه بار بخونی جواب سؤالتو میگیری
🤌
ولی فکرکنم اینکه یه شاعرو اونقدر خوب بشناسی که بفهمی دقیقا چی میگه خیلی هیجانانگیز باشه

من یه بار مثالش رو برای علی زدم با شعر... و خب به هر حال خیلی فرق میکنه توی اشعار. توی اشعار خودم مثلا میدونم که خیلی معانی ممکنه عوض بشن.
یعنی بیت رو میخونی و به هر حال یه معنایی داره. اما وقتی من رو بشناسی، معنای دومی تازه از بیت میگیری که اضافه بر اونه و مختص افرادیه که به من نزدیکترن.
یه جورایی، انگار وقتی کسی بهت نزدیکتره، میفهمه اون نقطه و لحظهای که باعث شده شعر رو بنویسی کجاست. اونوقت اون برداشت درستتری از چیزی که تو نوشتی داره.
ولی باز به این معنی نیست که معنایی که خودش داره و عام ازش میگیرن غلطه. اگه اینجوری باشه اصلا خیلی کار خاصی نکرده شاعر به نظرم.
ولی همیشه برام سوال بود که چقدر باید درگیر معنا باشم؟! و واقعا ممنونم ازت که باهام این بحثو درمیون گذاشتی چون جالب بود برام:)

خواهش میکنم

@danial-hosseiny
خوندمممم ولی مطمئن نیستم ...یعنی بیت رو میخونی و به هر حال یه معنایی داره. اما وقتی من رو بشناسی، معنای دومی تازه از بیت میگیری که اضافه بر اونه و مختص افرادیه که به من نزدیکترن
فوضولیم گل کرد حقیقتا

انگار وقتی کسی بهت نزدیکتره، میفهمه اون نقطه و لحظهای که باعث شده شعر رو بنویسی کجاست. اونوقت اون برداشت درستتری از چیزی که تو نوشتی داره.
این خیلی قشنگه ...
-

شیش مترهههههههههههههههههههههههههههههه
-
@f-nalist یا خدااا🫣کرم ترسناک تراز چیزیه ک فکرشو میکردم
نصف شبی این چی بود اومد تو ذهنم -
واقعن فوریت با روحیه م سازگار نبود خوب شد پارسال نرفتم
..
البته امسالم فک کنم بازم همون میشه
خخخ
(= -
دیگه از دسشویی رفتنم میترسم