هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
برگردوندن ترکی به فارسی
-
Narges_ الان که فکر میکنم میشه سه مورد نوشت، حالا اگه دو مورد خواسته بود که همون دو مورد رو مینویسیم، ولی اگه سه مورد خواسته بود(این سوالا توی یه پی دی اف رسمی آموزش و پرورشه و بدون پاسخه...) میتونیم به این اشاره کنیم که پیامبر از سمت خدا وظیفه داشته که حکومت اسلام برپا کنه(مورد سوم وظیفه پیامبر). همچنین مردم هم وظیفه دارن حکومت دینی بر پایه عدالت برپا کنن(اول درس 2). ولی اگه سه مورد خواسته بود ترجیحا به همون اولی اشاره کنید چون توی همین درس چهار هست.
-
Narges_ الان که فکر میکنم میشه سه مورد نوشت، حالا اگه دو مورد خواسته بود که همون دو مورد رو مینویسیم، ولی اگه سه مورد خواسته بود(این سوالا توی یه پی دی اف رسمی آموزش و پرورشه و بدون پاسخه...) میتونیم به این اشاره کنیم که پیامبر از سمت خدا وظیفه داشته که حکومت اسلام برپا کنه(مورد سوم وظیفه پیامبر). همچنین مردم هم وظیفه دارن حکومت دینی بر پایه عدالت برپا کنن(اول درس 2). ولی اگه سه مورد خواسته بود ترجیحا به همون اولی اشاره کنید چون توی همین درس چهار هست.
-
@Comrade_Bayat خب مگه فقط نمیشه ضرورت اجرای احکام اجتماعی اسلام و دومیشم ضرورت پذیرش ولایت الهی و نفی حاکمیت طاغوت؟
دقیق بالای مورد اول نوشته ضرورت تشکیل حکومت اسلامی -
Narges_ اره اون میشه. ولی به هر حال اینجا ایرانه، وقتی توی اون پی دی اف این سوال رو آورده بعید نیست توی امتحان هم بیاره.
-
@Comrade_Bayat خب راستش من متوجه منظورتون از اون مواردی که گفتین نشدم میشه لطفا دوباره بگین؟
یعنی میشه مورد اضافه کرد؟Narges_ اولا پیامم رو آخرش رو اصلاح کردم یه سوتی ریز داده بودم.
دوما بحث اینه توی اون پی دی اف بارم بندی امتحانات، توی بخش دینی سوالات اساسی رو نوشته:
و خب اگه دقت کنید یکی از سوالات اینه:
خب کتاب به دو مورد اشاره کرده ولی اینجا سه مورد میخواد. -
Narges_ اولا پیامم رو آخرش رو اصلاح کردم یه سوتی ریز داده بودم.
دوما بحث اینه توی اون پی دی اف بارم بندی امتحانات، توی بخش دینی سوالات اساسی رو نوشته:
و خب اگه دقت کنید یکی از سوالات اینه:
خب کتاب به دو مورد اشاره کرده ولی اینجا سه مورد میخواد. -
یعنی از نظر من مورد سوم این بود که پیامبر از طرف خدا وظیفه داشته حکومت اسلامی بنا کنه و باید این اتفاق میفتاده.
-
@Comrade_Bayat یعنی انگار بگیم یکی از ضرورت های تشکیل حکومت اسلامی وطیفه ی پیامبر از جانب خدا بوده؟