هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@Invisible-silver در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
آمریکاییا
اروپاییا بودن که سرخ پوست هارو کتلت کردن درواقع

کل اروپا
کل اروپا نبودا...
مثلا از فرانسه نتونست اونورتر بره
کلا ابر قدرت های اروپا رو نتونست کامل فتح کنه(روسیه، انگلیس، فرانسه، اسپانیا(مطمعا نیستم اسپانیا متحدین بود یا متفقین))Akito در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
اروپاییا بودن که سرخ پوست هارو کتلت کردن درواقع
تاریخ آمریکا هم خوندنیه، اون آمریکایی که توی نبرد های استقلال به رهبری جورج واشنگتن از انگلیس جدا شد، این آمریکای امروزی نبود! به مقدار زیادی کوچیکتر بود، بقیه خاک آمریکای کنونی دست سرخ پوستا و مکزیک بود که آمریکا به مرور زمان با سلاخی سرخ پوستا و نبرد با مکزیک امریکای امروزی رو ساخت!
-
@Masoumeh-sh حالا دوتا علی مشکلی داره؟
یکیشو علی هانی صدا کن اونیکی را علی خالی

@danial-hosseiny گویا ناراضیه
یه اسم بذار که با معصومه هموزن باشه
نقطه
جعفر خوبه.
جفتشون عین دارن.
حتی مسعود هم میتونه اسم مناسبی باشه. -
Galadriel
دیگه وقتی هی میری ال ای و برمیگردی همین میشه -
Akito اکثر کشور های اروپای شرقی متحد هیتلر بودن!(رومانی، بلغارستان، مجارستان و ...)، جنگ جهانی دوم سال 1939 شروع شد و هیتلر قبل از شروع جنگ تا 1938 چک اسلواکی و اتریش رو ضمیمه خاک کرده بود! ایتالیا هم که متحدش بود. اسپانیا بخاطر اینکه کمتر از یکی دوسال بود از جنگ داخلی در آومده بود بیرون و خیلی آسیب دیده بود بیخیال جنگ شد! پرتغالهم بی طرف موند. سوئیس هم همینطور. هیتلر تا 1940 لهستان، فرانسه، دانمارک، نروژ، هلند، بلژیک و یونان رو گرفت! این وسط فنلاند هم بی طرف بود و با متفقین غربی وارد جنگ نشد، ولی با شوروی توی جنگ بود و یه جورایی متحد آلمان! سوئد هم دخالتی توی جنگ نکرد...
سال 1941 شروع به پیشروی توی خاک شوروی کرد، اگه بخوام به صورت کلی گم چقدر پیشروی کرده بود تونسته بود به استالین گراد(ولووگراد امروزی)، مسکو و لنین گراد(سن پترزبوک امروزی) رسیده بود! میدونید اون زمان ها اوکراین، بلاروس و ... جزئی از شوروی بودن... و همشون رو آلمان گرفته بود! اما آلمان توی همون سه تا شهر سخت زمین گیر شد و شکست های به شدت سنگینی خورد(تلفاتی که آلمان فقط توی نبرد توی این سه تا شهر داشت بیشتر از کل تلفاتی بود که توی جنگ با متفقین غربی داشت، بخاطر همین معروفه که میگن شوروی برنده جنگ جهانی دوم بود). خلاصه میشه گفت تمام اروپا رو سال 1942 بجز انگلیس و یه بخشایی از خاک شوروی رو در اختیار داشت(منهای کشور های بی طرف و متحد). دلیل اینکه نتونست انگلیس رو شکست بده هم مشخصه، ضعف نیروی دریایی و هوایی آلمان نازی در برابر نیروی هوایی و دریایی سلطنی مقتدر انگلیس!@Comrade_Bayat کامل خوندم
مرسی خیلی اطلاعاتت خوب بود

من چیزایی که تا الان گفتم رو هم مدیون سری بازی های world conquer (اندروید) بودم که البته نصف توضیحات هم اسکیپ میکردم

-
Akito در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
استاد عزیز Comrade_Bayat اون موقع هارو حفظ هستن
لطف داری

از اون تاریخا از غرب تا شرق هر سوالی داشتید بپرسید تحلیل هم میکنم براتون

@Comrade_Bayat خواهش میکنم

چشم حتما استاد

-
@Invisible-silver کدوم استاد؟ همین الا رو میگی؟
-
@Invisible-silver نه
فکر کردم منظورت استاد های آلان -
@Comrade_Bayat کامل خوندم
مرسی خیلی اطلاعاتت خوب بود

من چیزایی که تا الان گفتم رو هم مدیون سری بازی های world conquer (اندروید) بودم که البته نصف توضیحات هم اسکیپ میکردم

-
Akito به نظرم اگه به این موضوع علاقه داری یکم کتاب بخون بعد کنکور دربارش.
Akito در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
world conquer
نزد یک hearts of iron 4 پلیر هیچ بازی استراتژیک نقشه ای دیگه ای رسمیت نداره

@Comrade_Bayat آره hearts of iron 4 هم یکی دو ماه پیش ریختم
خیلی وحشتناک پیچیده بود
میخواستم از یوتیوب آموزش ببینم ولی خب خیلی سخته هی ویدیو استپ کنم زیرنویس بخونم(تازه اگه زیرنویس بزنن)
تا یه جایی آموزش های خود بازی رفتم، ولی دیگه نتونستم آموزش های حمله نظامی اش رو رد کنم
کانال یوتیوبی جایی میشناسی خوب توضیح داده باشه؟(یکی دوتا توی آپارات دیدم ولی جالب نبود)
|
شعردانه