هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@Invisible-silver نه
فکر کردم منظورت استاد های آلان -
@Comrade_Bayat کامل خوندم
مرسی خیلی اطلاعاتت خوب بود

من چیزایی که تا الان گفتم رو هم مدیون سری بازی های world conquer (اندروید) بودم که البته نصف توضیحات هم اسکیپ میکردم

-
Akito به نظرم اگه به این موضوع علاقه داری یکم کتاب بخون بعد کنکور دربارش.
Akito در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
world conquer
نزد یک hearts of iron 4 پلیر هیچ بازی استراتژیک نقشه ای دیگه ای رسمیت نداره

@Comrade_Bayat آره hearts of iron 4 هم یکی دو ماه پیش ریختم
خیلی وحشتناک پیچیده بود
میخواستم از یوتیوب آموزش ببینم ولی خب خیلی سخته هی ویدیو استپ کنم زیرنویس بخونم(تازه اگه زیرنویس بزنن)
تا یه جایی آموزش های خود بازی رفتم، ولی دیگه نتونستم آموزش های حمله نظامی اش رو رد کنم
کانال یوتیوبی جایی میشناسی خوب توضیح داده باشه؟(یکی دوتا توی آپارات دیدم ولی جالب نبود) -
ببین من خودم داستان داره هارتس آف آیرون یاد گرفتنم... اینجور نیست از یه جا دیده باشم یاد گرفته باشم
ولی یه چنل یوتیوبی هست farhad master، اون یه سری آموزش میزاره جدیدا خوبه اون، ببین.Akito در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
خیلی وحشتناک پیچیده بود
از پیچیده یه لول بالاتر، یه چیز عجیبیه برای خودش. مخصوصا اگه بخوای خیلی اصولی و حرفه ای بازی کنی از درس خوندن مغزت رو بیشتر خسته میکنه

-
ببین من خودم داستان داره هارتس آف آیرون یاد گرفتنم... اینجور نیست از یه جا دیده باشم یاد گرفته باشم
ولی یه چنل یوتیوبی هست farhad master، اون یه سری آموزش میزاره جدیدا خوبه اون، ببین.Akito در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
خیلی وحشتناک پیچیده بود
از پیچیده یه لول بالاتر، یه چیز عجیبیه برای خودش. مخصوصا اگه بخوای خیلی اصولی و حرفه ای بازی کنی از درس خوندن مغزت رو بیشتر خسته میکنه

@Comrade_Bayat ایشالا یه هفته دیگه که امتحانا تموم شد دوباره میرم سراغش

-
بعد ببین هر کشور یه سری ویژگی های خاص خودشون رو دارن و اینجور نیست که یه کشور اوکی شدی بقیه رو هم بتونی بری
@Comrade_Bayat برای من که واژه فاشیست هم نمیدونم چیه این بازی یکم زیادی پیچیده بود

اونی که اسمش گفتم خیلی مسخره و چرت بود، اصلا هیچی نداشت -
@Comrade_Bayat برای من که واژه فاشیست هم نمیدونم چیه این بازی یکم زیادی پیچیده بود

اونی که اسمش گفتم خیلی مسخره و چرت بود، اصلا هیچی نداشتAkito اره توی هارتس آف آیرون تو باید از تحقیقات، سیاست ها، روابط و ... کشورت رو مدریت کنی، تا ساختار ارتش، ساخت تجهیزات، ساخت و ساز های کارخانه ای، کشتی های جنگی، هواپیما ها، هواپیما های مخصوص ناو و باید حتی ارتشت رو خودت مدریت کنی، دستور حمله بدی، استراتژی بریزی، چتر بازارو یه جا لند کنی و به فاکشون بدی

-
Akito اره توی هارتس آف آیرون تو باید از تحقیقات، سیاست ها، روابط و ... کشورت رو مدریت کنی، تا ساختار ارتش، ساخت تجهیزات، ساخت و ساز های کارخانه ای، کشتی های جنگی، هواپیما ها، هواپیما های مخصوص ناو و باید حتی ارتشت رو خودت مدریت کنی، دستور حمله بدی، استراتژی بریزی، چتر بازارو یه جا لند کنی و به فاکشون بدی

@Comrade_Bayat اگه رشته دانشگاهی بود خیلیا نمیتونستن پاسش کنن

-
-
قشنگ حس میکنی قلب هایی از آهن رو، وقتی 24 تا ارتش چتر باز فرستادی یه جا و همشون تو محاصره افتادن و مردن نمیگی وای 1 میلیون و خرده ای آدم کشته شدن، میگی ای بابا 24 تا دیویژن با کلی سلاح از دست دادم

@Comrade_Bayat من اینارو از همون مالیات های سنگینی که توی strong hold legends از مردم میگرفتم یاد گرفتم

-
@Comrade_Bayat من اینارو از همون مالیات های سنگینی که توی strong hold legends از مردم میگرفتم یاد گرفتم

|
شعردانه