هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@Comrade_Bayat برای من که واژه فاشیست هم نمیدونم چیه این بازی یکم زیادی پیچیده بود

اونی که اسمش گفتم خیلی مسخره و چرت بود، اصلا هیچی نداشتAkito اره توی هارتس آف آیرون تو باید از تحقیقات، سیاست ها، روابط و ... کشورت رو مدریت کنی، تا ساختار ارتش، ساخت تجهیزات، ساخت و ساز های کارخانه ای، کشتی های جنگی، هواپیما ها، هواپیما های مخصوص ناو و باید حتی ارتشت رو خودت مدریت کنی، دستور حمله بدی، استراتژی بریزی، چتر بازارو یه جا لند کنی و به فاکشون بدی

-
Akito اره توی هارتس آف آیرون تو باید از تحقیقات، سیاست ها، روابط و ... کشورت رو مدریت کنی، تا ساختار ارتش، ساخت تجهیزات، ساخت و ساز های کارخانه ای، کشتی های جنگی، هواپیما ها، هواپیما های مخصوص ناو و باید حتی ارتشت رو خودت مدریت کنی، دستور حمله بدی، استراتژی بریزی، چتر بازارو یه جا لند کنی و به فاکشون بدی

@Comrade_Bayat اگه رشته دانشگاهی بود خیلیا نمیتونستن پاسش کنن

-
-
قشنگ حس میکنی قلب هایی از آهن رو، وقتی 24 تا ارتش چتر باز فرستادی یه جا و همشون تو محاصره افتادن و مردن نمیگی وای 1 میلیون و خرده ای آدم کشته شدن، میگی ای بابا 24 تا دیویژن با کلی سلاح از دست دادم

@Comrade_Bayat من اینارو از همون مالیات های سنگینی که توی strong hold legends از مردم میگرفتم یاد گرفتم

-
@Comrade_Bayat من اینارو از همون مالیات های سنگینی که توی strong hold legends از مردم میگرفتم یاد گرفتم

-
@Comrade_Bayat از هارتز اف ایرون بهتره یعنی؟
-
این پست پاک شده!
-
هارتس آف آیرون یه سری ماد های خیلی خفن داره، ماد هایی که کلا یه بازی دیگش میکنن، مثلا ماد cold war که بازی رو به دوره جنگ سرد میبره، یا یه ماد به اسم گریت وار که بازی جنگ جهانی اول میشه(یه ماد سخت که ازش متنفرم)، یا ماد ملنیم دون که بازی رو به دوران مدرن میبره(خفن ترین ماد و میشه گفت واقعا یه بازی جدید ساختن!)، یاحتی یه ماد که توش دنیایی هست که آلمان پیروز جنگ جهانی اول بوده...
-
@Comrade_Bayat آها
خب سیستمم سر هارتز اف ایرون لگ میزنه
پس فعلا بیخیال ویکترویا میشیم

|
شعردانه