هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@هویججج در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@هویججج
حالا اگه به دندون و فرهنگیان هم علاقه داشتن بهتون اجازه میدم برین

🥴

-
فکر کن روز اخر فیزیک بخون
ای بابا چرا این طوریه

فیزیک
راه بیا اخراشه دیگه -
@هویججج
حتماااا
با کدوم بریم؟
️بهبه

( مثلا اب هویجش ه) 
ولی من بستنی فقط سفارش می دم
زعفرونی یا کاکائو یا طعم ها دیگه فقط بستنی باشه

راستی نگران گواهینامه هم نباشید.
پلیس جلومون رو نمی گیره من دارم

-
امسال دخترخالم کنکور داره و ما از خواهرم به هم نزدیک تریم و همه چیو درباره هم میدونیم
ولی یه بارم یه خودم اجازه ندادم ازش بپرسم نمرت چند شد درصد چقده ترازت چقده اگه دلش بخواد خودش میگه حتی اونموقع ام اگه خراب کرده باشه سرزنش نمیکنم و نظری ام نمیدم فقط کمکش میکنم حالش بهتر شه هیچکسم نمیزارم ازش درباره این چیزا بپرسه و میگم به خودش مربوطه
همیشه ام بهش گفتم هرادمی چندتا علاقه و استعداد داره این نشد یکی دیگه مطمئن باش راهتو پیدا میکنی
امیدوارم همه ادما این فرهنگ و پیدا کنن که اینقد درباره این چیزا فوضولی نکن و به بقیه استرس ندن طرف خودش تو حالت بدیه مام بشیم نمک رو زخم که دیگ هیچی -
امسال دخترخالم کنکور داره و ما از خواهرم به هم نزدیک تریم و همه چیو درباره هم میدونیم
ولی یه بارم یه خودم اجازه ندادم ازش بپرسم نمرت چند شد درصد چقده ترازت چقده اگه دلش بخواد خودش میگه حتی اونموقع ام اگه خراب کرده باشه سرزنش نمیکنم و نظری ام نمیدم فقط کمکش میکنم حالش بهتر شه هیچکسم نمیزارم ازش درباره این چیزا بپرسه و میگم به خودش مربوطه
همیشه ام بهش گفتم هرادمی چندتا علاقه و استعداد داره این نشد یکی دیگه مطمئن باش راهتو پیدا میکنی
امیدوارم همه ادما این فرهنگ و پیدا کنن که اینقد درباره این چیزا فوضولی نکن و به بقیه استرس ندن طرف خودش تو حالت بدیه مام بشیم نمک رو زخم که دیگ هیچی -
Blue28 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@f-nalist اعتقادی به سین زدن پیویت نداری اف.نالیست؟

چرا دارم
-
Blue28 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@f-nalist اعتقادی به سین زدن پیویت نداری اف.نالیست؟

چرا دارم
-
@هویججج

|
شعردانه