هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
Hhh Hh اینم حرفیه...
ولی خب نمیتونم در مقابل دیسلایک ایستادگی کنم...
آری، شما نیز از هویج بخواهید تا این صلحنامه را امضا کند، در این صورت من به نامم سوگند میخورم که به عهدی که میدهم، یعنی دیس ندادن هویج، پایبند باشم
-
من یه اشتباه رو برای بار سوم تکرار نمیکنم، پس قطعا غرق نمیشم، شاید تو تصادف مردم؟! شایدم سقوط از ارتفاع، درسته این اشتباه رو هم نمیخوام دو باره تکرار کنم، ولی به هر حال احتمالش هست، کله خر تر از این حرفام، شایدم ...
@Comrade_Bayat دور از جونت البته
-
@Comrade_Bayat خب تو که مشاور جنگی، چه امتیازی پیشنهاد میدی؟

-
من یه اشتباه رو برای بار سوم تکرار نمیکنم، پس قطعا غرق نمیشم، شاید تو تصادف مردم؟! شایدم سقوط از ارتفاع، درسته این اشتباه رو هم نمیخوام دو باره تکرار کنم، ولی به هر حال احتمالش هست، کله خر تر از این حرفام، شایدم ...
@Comrade_Bayat من ایست قلبی قطعاااااا
چون خوابشو دیدم ....
حس شیشمم قویه -
Akito چند باشه
تازه زیاده -
@Comrade_Bayat
به قتل میرسی مطمئنم پس زیاد ذهنت رو درگیر نکن کودک

( چون تفنگ اینا رو آماده کردم ) -
Zahra2020 به قول ایشون
ایشالا ۱۲۰ سالگی

-
Akito باید غرامت دیس لایکایی که داده رو چند برابر بپردازه... باید 1000 پست از من، Akito و همینوطور @f-nalist لایک کنه، سر جمع 3 هزار پست...
همینطور باید تضمین بده که هیچ دیسلایکی به شخص من، Akito و همینطور @f-nalist نخواهد داد و هر روز به مدت دو ماه، جدا از اون 3 هزار پست، 10 پست این سه شخص رو لایک خواهد کرد.
هویج امضاش کن:

-
Akito باید غرامت دیس لایکایی که داده رو چند برابر بپردازه... باید 1000 پست از من، Akito و همینوطور @f-nalist لایک کنه، سر جمع 3 هزار پست...
همینطور باید تضمین بده که هیچ دیسلایکی به شخص من، Akito و همینطور @f-nalist نخواهد داد و هر روز به مدت دو ماه، جدا از اون 3 هزار پست، 10 پست این سه شخص رو لایک خواهد کرد.
هویج امضاش کن:

@Comrade_Bayat
امضا نمیکنم شما دیس لایکت رو بده

-
هویج امضاش کن:

@Comrade_Bayat عالی شد

@Sally -
کاری به کارِ آدم هایی که میان کوهی از درد
و ناخوشی دارند می خندند، نداشته باشید
آنهایی که هیچ چیز بر وفقِ مرادشان نیست،
اما هنوز خنده بر لب دارند...
به خدا این مدل بی خیال بودن، هنر می خواهد،
عشق می خواهد، جگر میخواهد!
باور کنید، تظاهر به بیخیالی
از خلاف رود شنا کردن هم سخت تر است...
هیچکس نمی داند در دل اینجور آدمها چه میگذرد
هیچکس نمی داند شب هایشان با چه زجری صبح میشود
شاید دارند میانِ خنده هایشان
تمام سعی شان را می کنند که فراموش کنند
این ها خیلی خسته اند،
بی انصافیست که از فرصت لبخندهایِ
مصنوعی هم محرومشان کنیم
جانِ عزیزتان قضاوت نکنید!
سرزنش نکنید!
برچسب نزنید! -
Akito متشکرم هم از شما و هم از خانم اچ اچ
ولی اینکه تو سن بالا باشی مثلا ۸۰/۹۰,... آنوقت یکی باید تو رو پرستاری کنه خیلی عذاب آور میشه
آدم عزت نفسشو از دست میده
همون ۵۰/۵۵ اوکیه
|
شعردانه

️