هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
اخرش هیچی موندگار نیست ولی همین الانشم چیزی نیست
واقعا الکی زندگی رو جدی گرفتم؟!
یا حداقل کمی جدی گرفتم چون یک وقتا دیگه هیچی برام مهم نیست دلم میخواد بزنم کنار ماشین زندگی رو
ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ
ولی چاره چیست باید زندگی کرد.
️ -
سارااااا "اضافه وزن" رو شاید ازت بپذیرم ولی نگو "چاق" که جیغ می زنم:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
-
-
اى مردم، اين دنيا سرايى است كه گذرگاه شماست و آخرت، سرايى است پايدار. پس از اين سراى كه گذرگاه شماست براى آن سراى كه قرارگاه شماست، توشه برگيريد
-
دنیا چه خوب خانهای است برای آن کس که آن را جاودانه نپندارد، و خوب محلی است برای آن کس که آن را وطن خویش انتخاب نکند.
-
-
سارااااا "اضافه وزن" رو شاید ازت بپذیرم ولی نگو "چاق" که جیغ می زنم:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
-
-
اى مردم، اين دنيا سرايى است كه گذرگاه شماست و آخرت، سرايى است پايدار. پس از اين سراى كه گذرگاه شماست براى آن سراى كه قرارگاه شماست، توشه برگيريد
-
دنیا چه خوب خانهای است برای آن کس که آن را جاودانه نپندارد، و خوب محلی است برای آن کس که آن را وطن خویش انتخاب نکند.
-
-
Anzw 18
تقصیر دوستمه بردمش کافه میگه من الان میل فست فود ندارم آب هویج بستنی با باقلوا میخوام

تازه اندیا دخترخاله ام از همه بدتره نوشیدنی موردعلاقه اش آب کرفسه🥸@هویججج
اشکال نداره بابا طرف حتی اگه متوجه هم شده باشه اونقدر مشکل و دغدغه داره که مهم نباشه براش
منم یه بار پارسال تو اصفهان این کارو کردم... رفتیم یه جا برا ناهار بعد من رفتم برا خودم از اون رستوران بغلی یه چیزی گرفتم اومدم اینور خوردم(اینا بیرون سرو می کردن غذاها رو... صندلی هاش تقریبااااا کنار هم بود)... خ حس بدیه

|
شعردانه