هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
من خیلی دوست داشتم ویژگی های اخلاقیم یکم شبیه مامانم بود ولی متاسفانه نیست
آدم منظمی نیستم ذهنم خیلی شلوغه. ولی مامانم مثلا اینجوریه که حتی فکر کردنش هم نظم و چارچوب داره...
من در آن واحد هزاران فکر و ایده میاد به ذهنم و نمیتونم بسته به شرایط این مغز رو مرتب کنم. فیلتراسیونش خرابه -
Maaah چقدر تاثیر داره اینکه برنامه های ماهانه یا سالانه رو مینویسید؟ کمکی میکنه؟
من خودم عادت ندارم و همه چی رو توی ذهنم ثبت میکنم و میخوام این روش هم امتحان کنم. میخواستم بدونم ارزش داره یا نه.E.B.BUTTERFLY هر کی یه جوره، من اوایل که رفتم خوابگاه نمیتونستم درک کنم اینا چرا تودولیست ندارن، میگفتن تو ذهنمونه. من ولی استرس میگیرم. باید حتما هر چی تو ذهنمه مکتوب بشه در این حد که از چند ماه قبل متن تبریکایی که قراره برای هرکس تو هر مناسبت بگم رو، مینویسم
-
آدمایی که نظم دارن توی زندگیشون برای من خیلی قابل احترامن.
-
چقدر دیگه مونده؟ تقریبا دوماه و ده روز
-
E.B.BUTTERFLY هر کی یه جوره، من اوایل که رفتم خوابگاه نمیتونستم درک کنم اینا چرا تودولیست ندارن، میگفتن تو ذهنمونه. من ولی استرس میگیرم. باید حتما هر چی تو ذهنمه مکتوب بشه در این حد که از چند ماه قبل متن تبریکایی که قراره برای هرکس تو هر مناسبت بگم رو، مینویسم
اوهههه
من یک پیام رو برای همه فوروارد میکنم
همین عید امسال به یکی از استادام عید رو تبریک گفتم و در ادامه گفتم امیدوارم سال خوبی در کنار همسر محترمتون داشته باشید.
بعد من خنگگگگ حواسم نبود همین پیام رو به یکی دیگه که مجرد بود فرستادم و آبروم رفت🥲 -
مرد را دردی اگر باشد خوش است...
-
واکنش صادقانه من بعد از اینکه یک ساعت روی یه برنامه ای که همش ارور میده وقت گذاشتم و بعد از به نتیجه نرسیدن، میدمش به هوش مصنوعی و اون تو دو خط، یه برنامه تمیزِ بدون ارور تحویل میده :_)))
-
اوهههه
من یک پیام رو برای همه فوروارد میکنم
همین عید امسال به یکی از استادام عید رو تبریک گفتم و در ادامه گفتم امیدوارم سال خوبی در کنار همسر محترمتون داشته باشید.
بعد من خنگگگگ حواسم نبود همین پیام رو به یکی دیگه که مجرد بود فرستادم و آبروم رفت🥲 -
این خیلی خوبه! من اوایل که اومده بودم اینجا، همه چی برام عجیب بود. سر همین سوتی های بدی دادم
یادمه یه بار دستم خورد یه بنده خدایی رو اینجا مسدود کردم و تازه بعد از چند روز متوجه شدم. یه بار دیگه هم محض امتحان کردن رفتم پی وی ایشون Michael Vey و نمیدونستم اعلانش برای شخص مقابل هم میره
واقعا از خجالت آب شدم. ولی بدتر از همشون این بود که اشتباهی دستم خورد یک نفر رو دنبال کردم و برای اینکه سوءتفاهم نشه دیگه آنفالو نکردم
E.B.BUTTERFLY اشکال نداره پیش میاد
پرنیا هم که دختر خوبیه، احتمالا از پیامت استقبالم کرده -
Rover در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
نه میخوام دوباره کنکور بدم اینبار یکم متفاوت تر فعلا انتخاب رشته می کنم
آها. متوجه شدم
امسال هم البته فرصت انتخاب رشته که دارید.می تونم رشته ای که میخوام قبول شم و هم از کل دوران جوونیم لذت ببرم.
خیلی خوبه
اینکه علاقه و مصلحت اندیشی برای آینده، روی هم منطبق بشن خیلی شانس بزرگیه