هرچی تودلته بریز بیرون7
-
jahad_121
من خودم کلا معدم خیلی راحت بهم میریزه
یسری قرصا جویندنی نعنایی هستن درد معده رو خیلی تسکین میدن
تاثیرشونم نسبتا سریعهmahdi.ek اهااا ممنونم من این معدم به خاطر که غدا نخورده بودم معمولا کم غذا می خورم مثلا امروز نه نهار خوردم نه شام
صبحونه سک چند تا لقمه خوردمو عصر شیر موز و معینی پورتا دیگه الان تازگی یک چیزی گرفتم خوردم
اینکه درد شدید داشتم من دیشت چیزی نخورده بودم بعد با بچهها رفتیم گلزار شر مزار حاج قاسم اونجا چند جا چای می دادن بعد داخل چای هاشون عرق نعنا می ریزن
ما هم هوا سرد بود هر جا رسیدیم یک چای خوردیم دیگه ۵ تا خوردم

شبم گرسنه تقریبا خواب رفتم که خب از معده درد و حالت تهو نمی تونستم زیاد کاری بکنم جا به جا می شدم حالم بد می شد
دیگه صبح هم بیدار شدم دیدم هنوز درد میکنه دوباره خواب رفتم کلاس تجزیه هم نرفتم
تا دیگه همون صبحونه یک چند تا لقمه نون پنیر خوردم بهتر شد
امروز دوباره حسابی گرسنگی دادم به این معده خودم اذیتش کردم که این طور درد کشیدم غذا های سلف هم که به کنار
-
mahdi.ek اهااا ممنونم من این معدم به خاطر که غدا نخورده بودم معمولا کم غذا می خورم مثلا امروز نه نهار خوردم نه شام
صبحونه سک چند تا لقمه خوردمو عصر شیر موز و معینی پورتا دیگه الان تازگی یک چیزی گرفتم خوردم
اینکه درد شدید داشتم من دیشت چیزی نخورده بودم بعد با بچهها رفتیم گلزار شر مزار حاج قاسم اونجا چند جا چای می دادن بعد داخل چای هاشون عرق نعنا می ریزن
ما هم هوا سرد بود هر جا رسیدیم یک چای خوردیم دیگه ۵ تا خوردم

شبم گرسنه تقریبا خواب رفتم که خب از معده درد و حالت تهو نمی تونستم زیاد کاری بکنم جا به جا می شدم حالم بد می شد
دیگه صبح هم بیدار شدم دیدم هنوز درد میکنه دوباره خواب رفتم کلاس تجزیه هم نرفتم
تا دیگه همون صبحونه یک چند تا لقمه نون پنیر خوردم بهتر شد
امروز دوباره حسابی گرسنگی دادم به این معده خودم اذیتش کردم که این طور درد کشیدم غذا های سلف هم که به کنار
-
https://t.me/moadelatdifransiel0
فرستادمش اینجا
لینک آپلودر اینو آپلود نمیکرد اینجا فرستادم
jahad_121 -
z Gheibi حتمااا چشم ان شاالله
️
معمولا اخر هفته ها می ریم باز ان شاالله یادمباشه چشم براتون دعا می کنمان شاالله یکروز خودتون بیاید حتما
-
https://t.me/shah_ebrahimi_dif
فقط ویدیو هاشو نمیشه دانلود کرد باید فقط داخل کانالش ببینید و فوروارد هم نمیشه کرد کانالش اینجوریه با لپتاپ دانلود کنید
چه خوب قسمت به قسمت مباحث رو گذاشته

خیلیی ممنونم دستتون درد نکنه
|
شعردانه