هرچی تودلته بریز بیرون7
-
mr.vinyzo
ینی چی اندام های بدن سر در نمیارم داداش خودتو تو آینه نگاه کنDexterMoreRight سخن زیبایی بود
-
یه بارم فکر میکنم پرسیده بودم
اگه یه اندام یا یه سلول تو بدن بودین
فکر میکردین کی بودین؟
کی به شخصیتتون بیشتر شبیهه؟چرا؟
0-0ftm lO_Ol ari_14 Maaah Aqua jahad_121 Batman Hhh Hh Succinate jahad.20 mr.vinyzo mahdi.ek هبیج Mehrsa 14 S.daniyal hosseiny Reza-H Pluto DexterMoreRight Zahra.tg Infinitie. A Hako z Gheibi نقطه Neo.. f.nalist
و بقیه.. -
آن یار کز او خانهٔ ما جایِ پَری بود
سر تا قدمش چون پَری از عیب بَری بود
دل گفت فروکش کنم این شهر به بویش
بیچاره ندانست که یارش سفری بود
تنها نه ز رازِ دلِ من پرده برافتاد
تا بود فلک، شیوهٔ او پردهدری بود
منظورِ خردمندِ من آن ماه که او را
با حُسنِ ادب شیوهٔ صاحبنظری بود.... -
من الان واقعا یه پرابلمی دارم
-
باید درس بخونم حسش نیست و نمیخونم
نمیدونم دیگه باید چجوری خودمو مجبور کنم که بخونم!
-
_ Reza _
سر این چند تا کلی نتیجه گیری نکنید بعد مشکل ادما هستن اصلا مشکل شما نیستی
واقعا عجیبه که سر هیچی بخوان بزنن زیر دوستی و رفاقت
یا بخوان با ادم بد رفتار کنند مگه بقیه کین؟!
فکر کردن کی هستن؟مشکل از خودشونه
ادموقتی از نظر اخلاقی احترام قائل وقتی اخلاق داره شخصیت داره مردم از خداجونم باشه همچین دوستی داشته باشند
شما که نه بدرفتاری باهاشون داشتی نه بی ادبی و دلخوری
بعضا وقتا سر حسادت این طوری میشه چون ادم ها چشم دیدن موفقیت و پیشرفت یکی بالاتر خودشون رو ندارن
یک جوری برای که دل خودشون خنک بشه برای که اون آتیش حسادت وجودشون اروم بگیره همچین می کننبازم شما خودتون ناراحت نکنید اصلا ارزش نداره
ان شاالله آینده خیلی زود کلی رفیق ادم درست حسابی خدا میزاره سر راهتون -
فهمیدهام انسان باید همیشه مشغول باشد، وگرنه غصه خواهدخورد!
انسان باید همیشه کار کند و مسئولیت داشتهباشد و خسته و خوابآلوده به رختخواب برگردد. آدمیزاد اگر ذرهای استعدادِ زیاد فکر کردن و زیاد فهمیدن داشتهباشد، رنج دنیا را تاب نخواهد آورد، مگر اینکه خودش را تا حد خفگی، در کار و مشغولیتها غرق کند، آنقدر که دیگر نتواند دقت کند و اهمیت بدهد و به چیز دیگری فکر کند... -
باید درس بخونم حسش نیست و نمیخونم
نمیدونم دیگه باید چجوری خودمو مجبور کنم که بخونم!
nazanin.mirzai بخواب تفریحی صفحه به صفحه جلو برو یکهو میبینی خیلی پیش رفتی
ترکیبی از راه اومدن با خودت و پیش بردن درسا -
فکر میکردین کی بودین؟
0-0ftm lO_Ol ari_14 Maaah Aqua jahad_121 Batman Hhh Hh Succinate jahad.20 mr.vinyzo mahdi.ek هبیج Mehrsa 14 S.daniyal hosseiny Reza-H Pluto DexterMoreRight Zahra.tg Infinitie. A Hako z Gheibi نقطه Neo.. f.nalist
و بقیه.. -
من اینجوریام که از نصف بیشتر ترم رو با دیسیپلین میرم جلو، بعد اواخرا یهو شل میکنم بعد این تایم شلشدنم مصادف میشه با هفتههای آخر ترم، فرجهها و امتحانات پایانترم
-
بعد هیچجورهام نمیتونم درس بخونم دیگه، یعنی برای فارما خودمو کشتم که بابا حداقل یه جوری بخون پاس شی
-
فکر میکردین کی بودین؟
و بقیه.. -
الان اینجوریام که تا دیروقت تو اکسپلورم، صبحا ۴۵ مین مونده به کلاس بیدار میشم، تخت و کمدمو مرتب نمیکنم، ناهارو شامام خوشمزه نمیشه، دیگه تودولیست نمینویسم، رنگ لاکمو با لباسای هفتهم ست نمیکنم، از کلاس که میام آرایشمو پاک نمیکنم، هرشب قبل خواب مرطوبکنندهمو نمیزنم،

|
شعردانه