هرچی تودلته بریز بیرون7
-
هیچ چیز دل شکننده تر از این نیست که وقتی به یکی میگی کم آوردم، حالم خرابه، برگرده بهت بگه همه همینن. فلانی و فلانی و فلانی رو هم برات مثال بزنه. تازه بگه اینا که چیزی نیست و بدبختی های خودشم برات مثال بزنه و ثابت کنه وضعش از تو بدتره
می دونی تیر خلاص رو کی می زنه؟
وقتی که بهت میگه بالاخره این سختی هارم باید تحمل کنی عوضش بعدا وضعت خوب میشه. ماشین شاسی بلند می خری
و اونجا فقط یه لبخند ملایم کافیه، لبخندی که درد داره و مکالمهای که بهتره هر چه زودتر تموم بشه... -
jahad_121
خیلییی ازت ممنونم واقعا بهم لطف داری و چ زیباست این دیدگاه شما به همه چیز زندگی آدم حس خوب میگیره وقتی پیامتونو میخونه

حالا خیلی بحث دوست نیست چون میگم بعضیا اصن باهام ارتباطی هم نداشتن کلن و دوستم نبودن ( که دیگه الان در حال حاضر برام مهم نیست )
ولی درکل بخوام بگم من آدمی هستم که خیلی ارزیابی میکنم خیلی روی انتخاب دوستام حساسم و با هر کسی نمیتونم دوست بشم واسه همین تا این سن از زندگیم بی معرفتی و اینطور رفتارای چرتی رو ندیده بودم واسه همینه یه خرده برام عجیب بود...
الانم دیگه اینم مهم نیست صرفا یه مدت تحت تاثیر قرار داد منو که الان اوکی اوکیم

_ Reza _ لطف شماست من حقیقت رو گفتم

️اهاا

درسته کار درستی میکنید دوست بعد از خانواده کنار ادمه و چ بهتر که ادم ها خوب و با مرامی اطرافمون باشهو اینو من شخصا تجربه کردم احترام و ادب با ادما باعث میشه ارتباط هامون خیلی پایدار و قشنگ تر باشه
و کلا باعث میشه با افراد زیادی اشنا بشیم اما خب همین طور که گفتید ادم باید دقت کنه بدونه با کیا برخورد و رفت و آمد داره و دوست میشه
چون قطعا همین طور که ما برای بقیه ارزش قائلیم و احترام و زمان می زاریم براشون
اونا هم باید برای ما ارزش قائل باشن که اگر این طور نباشه این ضعف شخصیت و درجه پایین برخورداری از اخلاق درست طرف رو می رسونه
و اینجا دیگه مقصر ما نیستیم اونان که بلد نیستن چطور ارتباط اجتماعی داشته باشندان شاالله تو زندگی تون چیزای خیلی خوب رو تجربه کنید و ادما خوبی تو مسیرتون قرار بگیره

️ -
یه بارم فکر میکنم پرسیده بودم
اگه یه اندام یا یه سلول تو بدن بودین
فکر میکردین کی بودین؟
کی به شخصیتتون بیشتر شبیهه؟چرا؟
0-0ftm lO_Ol ari_14 Maaah Aqua jahad_121 Batman Hhh Hh Succinate jahad.20 mr.vinyzo mahdi.ek هبیج Mehrsa 14 S.daniyal hosseiny Reza-H Pluto DexterMoreRight Zahra.tg Infinitie. A Hako z Gheibi نقطه Neo.. f.nalist
و بقیه.. -
f.nalist دسته گلی به آب دادی؟
nazanin.mirzai
نه خانم دکتر فعلا نه
-
نمی دونم همین طوری دلم یک زدن حسابی خواست
مثل یک ورزش سنگین یا شنا یا دو سریع که بعدش ادم از پا میفته
بیشتر به خاطر بی هوشی بعدش
دیدین بعد یک فعالیت سنگین چقدر حس خستگی و خواب بعدش شیرینه ادم عمیق می تونه بخوابهه

چون به دردی که باعث خوابم بشه نیاز دارم

-
نقطه در هرچی تودلته بریز بیرون7 گفته است:
Zahra.HD احتمالا آمیگدال
چرا؟
امیگدال بیش فعال یا برعکس
یا نرمال؟
Zahra.HD بیشتر بخاطر ربایش آمیگدال، چون حس میکنم همهش تو اون حالتم... و همم بخاطر اینکه کلا کارش مواجه با یسری احساسات و هیجاناته و منم همیشه خدا درگیر این شکل احساساتم...
یه چیزی بود قبلا خونده بودم که وقتی آدم دچار غم میشه آمیگدال و هیپوکامپ ارتباطشون قویتر میشه و شاید بخاطر همینه که آدما در مواجه با غم، خاطراتشون مخصوصا خاطرات تلخ رو به یاد میارن و منم متخصص این کارام🫠 -

وقتی فردا آزمایشگاه هست
ولی هم می خوام بخوابم هم آزمایشگاه فردا رو بخونم و هم چارت باید بنویسم کوئیز هم دارملامپو خاموش کردم یکم اگر شد بخواب م بعد بیدار شم
دیدم نه نمی تونم بخوابم تو تاریکی شروع کردم جزوه رو خوندن
و دیگه یک دور آزمایش رو خوندم

حالا دوباره ذهنمو گول می زنم می گمبریم استراحت و کمی خواب بعدش تا چارت هم بنویسم اوکی بشهاگر قرار باشه فردا تا اخر آزمایش رو انجام بدیم صدبار #اغرار
باید محلول رو ببریم سانتریفیوژ کنیم
پس احتمالا کلش انجام نشه البته شناسایی ها اخری
۴ قسمت میشه محلول به هر کدوم ماده و مراحل جدا انجام می دیم شناسایی میشه سریع تر از قبلی هاست
شعردانه