هرچی تودلته بریز بیرون7
-

وقتی فردا آزمایشگاه هست
ولی هم می خوام بخوابم هم آزمایشگاه فردا رو بخونم و هم چارت باید بنویسم کوئیز هم دارملامپو خاموش کردم یکم اگر شد بخواب م بعد بیدار شم
دیدم نه نمی تونم بخوابم تو تاریکی شروع کردم جزوه رو خوندن
و دیگه یک دور آزمایش رو خوندم

حالا دوباره ذهنمو گول می زنم می گمبریم استراحت و کمی خواب بعدش تا چارت هم بنویسم اوکی بشهاگر قرار باشه فردا تا اخر آزمایش رو انجام بدیم صدبار #اغرار
باید محلول رو ببریم سانتریفیوژ کنیم
پس احتمالا کلش انجام نشه البته شناسایی ها اخری
۴ قسمت میشه محلول به هر کدوم ماده و مراحل جدا انجام می دیم شناسایی میشه سریع تر از قبلی هاست -
انگار به نور ه حساس شدم تا روشن میشه چشمام زود خسته میشه و سردرد می گیرم
هعییی
یا بخواب یا تو تاریکی درس بخون

️
-
اللهم کشف کربتی

-
Zahra.HD بیشتر بخاطر ربایش آمیگدال، چون حس میکنم همهش تو اون حالتم... و همم بخاطر اینکه کلا کارش مواجه با یسری احساسات و هیجاناته و منم همیشه خدا درگیر این شکل احساساتم...
یه چیزی بود قبلا خونده بودم که وقتی آدم دچار غم میشه آمیگدال و هیپوکامپ ارتباطشون قویتر میشه و شاید بخاطر همینه که آدما در مواجه با غم، خاطراتشون مخصوصا خاطرات تلخ رو به یاد میارن و منم متخصص این کارام🫠 -
چیچک در هرچی تودلته بریز بیرون7 گفته است:
Zahra.HD سلام
فک کنم غده هیپوتالاموس لترال میشدم
چون هیچوقت سیر نمیشمسلام بچه
چطورییی

خوش به حالت
یکم به منم اشتها بدهدر هرچی تودلته بریز بیرون7 گفته است:
Zahra.HD سلام
چطورییی

خوش به حالت
یکم به منم اشتها بدهسلامم مرسی تو خوبیی؟

-
در هرچی تودلته بریز بیرون7 گفته است:
Zahra.HD سلام
چطورییی

خوش به حالت
یکم به منم اشتها بدهسلامم مرسی تو خوبیی؟

-
_ Reza _ لطف شماست من حقیقت رو گفتم

️اهاا

درسته کار درستی میکنید دوست بعد از خانواده کنار ادمه و چ بهتر که ادم ها خوب و با مرامی اطرافمون باشهو اینو من شخصا تجربه کردم احترام و ادب با ادما باعث میشه ارتباط هامون خیلی پایدار و قشنگ تر باشه
و کلا باعث میشه با افراد زیادی اشنا بشیم اما خب همین طور که گفتید ادم باید دقت کنه بدونه با کیا برخورد و رفت و آمد داره و دوست میشه
چون قطعا همین طور که ما برای بقیه ارزش قائلیم و احترام و زمان می زاریم براشون
اونا هم باید برای ما ارزش قائل باشن که اگر این طور نباشه این ضعف شخصیت و درجه پایین برخورداری از اخلاق درست طرف رو می رسونه
و اینجا دیگه مقصر ما نیستیم اونان که بلد نیستن چطور ارتباط اجتماعی داشته باشندان شاالله تو زندگی تون چیزای خیلی خوب رو تجربه کنید و ادما خوبی تو مسیرتون قرار بگیره

️ -
nazanin.mirzai
نه خانم دکتر فعلا نه
@f.nalist. تو جیب جا میشه ؟!

الان اینقدر سوال بپرسم تا نزدیک بشم به موضوع

-
اگه روزی که اینجا جوین شدم یه بچه به دنیا میومد ، الان کلاس اول میخوند و بخاطر آنفولانزا یا آلودگی مدرسه ش تعطیل بود
چیچک به بههه کی اینجاست

تو اسمونا دنبالت میگشتیم روی زمین پیدات کردیم خانم
🥰 -
اگه روزی که اینجا جوین شدم یه بچه به دنیا میومد ، الان کلاس اول میخوند و بخاطر آنفولانزا یا آلودگی مدرسه ش تعطیل بود
چیچک واییی

روزی که من جوین شدم بچهه الانا مهد کودک میرفت
-
چیچک واییی

روزی که من جوین شدم بچهه الانا مهد کودک میرفت
nazanin.mirzai
بچه منم می رفت مهد احتمالا

-
nazanin.mirzai
بچه منم می رفت مهد احتمالا

-
مگه اینکه اینجوری به بچه داشتن فکر کنیم 🦦