هرچی تودلته بریز بیرون7
-
Maaah تایید میکنم این مورد رو اسفندی ها مشاور های عالی هستن ولی در اغلب موارد به مشاوره های خودشون به دیگران عمل نمیکنن

-
چی بگم والا، زمان ما اینجوری نبود آخرالزمان شده
-
S.daniyal hosseiny ولی باید یاد بگیره بچه هم که حقشو بگیره چیزی که الان جاش خیلی دیده میشه و در واقع بچه ها سکوت رو یاد گرفتن چه از طرف خانواده چه مدرسه
Zahra.tg
اون فرق میکنه.
ولی بیراه نمیگی. حق هم چیزی نیست که از معلم باید گرفت وسط کلاس.
اول باید معلوم کرد «حق»ـت چیه. بعد باید در راستای گرفتنش تلاش کنی.
برای دانش آموز اول باید این رو توجیه کرد. -
من همیشه زیاده روی کردم
تو غصه خوردن تو دوست داشتن تو تلاش کردن تو ...
همیشه بیش از حد نگران همه چیز بودم -
S.daniyal hosseiny بهترین روش باید از شوکر و باتوم استفاده کرد.
یا سیلی های پی در پی آتشین
البته مدرسه تبدیل به اردوگاه کار اجباری میشه:/
واقعا هنگ کرده بودم حاجی توهین به خانواده مث نقل و نبات به هم میگفتن بچه های حدود ۹ سالهBatman
متأسفانه از این روضهها زیاد دارم برات بخونم...
به نظر من بزرگترین دلیلش اینستاگرام و رسانههای اجتماعیان.
به راحتی فحش داده میشه داخلشون. به راحتی... همهچیز گفته میشه. بدون هیچ ترس و ابایی.
من واقعا... یهویی یاد این افتادم که نسل ما حتی اگر بددهنترین آدم مدرسه و جمع هم داشت بلند بلند فحش میداد، اگر خانمی رد میشد، بچهای رد میشد، صبر میکرد. صداشو میاورد پایین. تو بگو اصن ته لات، ته اراذل. ولی حیا و شرم بود.
الآن عادیه. الآن اصلا اگه تو فحش ندی غیرعادیای...
به همین راحتی... -
Batman
به راحتی فحش داده میشه داخلشون. به راحتی... همهچیز گفته میشه. بدون هیچ ترس و ابایی.
من واقعا... یهویی یاد این افتادم که نسل ما حتی اگر بددهنترین آدم مدرسه و جمع هم داشت بلند بلند فحش میداد، اگر خانمی رد میشد، بچهای رد میشد، صبر میکرد. صداشو میاورد پایین. تو بگو اصن ته لات، ته اراذل. ولی حیا و شرم بود.
به همین راحتی...S.daniyal hosseiny دیگه به درد نمیخوره این دنیا

-
Batman
به همین راحتی...S.daniyal hosseiny
دردناکه ... -
S.daniyal hosseiny قبلاً رشته دیگه ای هم خوندین؟!
Zahra.tg
نه. سنم کفاف نمیده
🤌
-
ولی تدریس میکنم. ادبیات رو... بهصورت خصوصی.
-
کلاس جمعیت بالا یا مدرسهای تاحالا نداشتهم.
-
_ Reza _ زیاده روی کردن همیشه هم بد نیست...باعث میشه زودتر آدمتو بشناسی

در ضمن یادت باشه از اون اصطلاح هم دوباره استفاده نکن
خواستم فقط یاد آوری کنم
-
حالا یه حرفی بزنم فضا عوض بشه...
۶ نفر کار آموزی رو تموم کردیم داریم روپوش به دست برمیگردیم تو خیابون...چیزایی که میشنیدیم: یکی گفت اینا کفن پوشن نمیدونم برا کدوم هیئت هستن
فقط اونی که گفت این قصابا دارن میرن کدوم کشتارگاه؟
البته جمله دوم بی ربط هم نبود

-
Batman مشکل اینجاست که توی انتظار داشتن هم زیاده روی کردم فکر میکردم همیشه بازتابی از رفتار و باطنمو دریافت میکنم ولی نوچ
اون اصطلاحم میخوای زیاده روی کنم ؟ -
Batman مشکل اینجاست که توی انتظار داشتن هم زیاده روی کردم فکر میکردم همیشه بازتابی از رفتار و باطنمو دریافت میکنم ولی نوچ
اون اصطلاحم میخوای زیاده روی کنم ؟ -
حالا یه حرفی بزنم فضا عوض بشه...
۶ نفر کار آموزی رو تموم کردیم داریم روپوش به دست برمیگردیم تو خیابون...چیزایی که میشنیدیم: یکی گفت اینا کفن پوشن نمیدونم برا کدوم هیئت هستن
فقط اونی که گفت این قصابا دارن میرن کدوم کشتارگاه؟
البته جمله دوم بی ربط هم نبود

-
Batman ما تایم استراحتو باید روپوشمونو دربیاریم با لباس معمولی بریم تو محوطه، قانون دانشگاه و استادامونه بعد شما تو خیابون دستتون میگیرین نهههه؟

|
شعردانه