هرچی تودلته بریز بیرون7
-
jahad_121
افرین مهریه تو نگاه اسلامی هیچوقت ابزار کنترل طرف مقابل نبوده فلسفش همین بوده که گفتین نه ضمانت وفاداری

اگر قرار بود مهریه جلوی خیانت یا جدایی رو بگیره پس چطور اینهمه زندگی با مهریههای خیلی کم پایدار مونده؟ و چطور اینهمه زندگی با مهریههای عجیبوغریب خراب شده !
اصل دوام زندگی روی عدد نوشته نشده... روی شناخت درست شخصیت سالم و سبک زندگی دو نفره ساخته میشه.
و اینطور افکار غلط و مرد ستیزی همون شخصیت ناسالمی هستن که هیچوقت زندگی باهاشون به خوشبختی ختم نمیشه -
عجیبههه
یا الان حوصله صداشو ندارم یا واقعا رو اعصاب مه -
_ Reza _ درسته
دقیقا
اما دیگه قبول دارید که مهریه همباید باشه؟چون مهریه به یک دلیل دیگه ای نیازه که باشه
-
jahad_121 اره باشه ولی به اندازه و طرز فکر درست نسبت بهش

امروزم یه قانون اومد که سقفش رو ۱۴ سکه کردن یعنی اگه این تعداد رو پرداخت کنه مرد دیگه زندان نمیرهسکه که واقعا گرونه
به نظرم در حد همون سه دنگ خونه و یک تعدادی کمی سکه و..اینا اوکیه
بعد کلا باید سعی کنند دوطرف برای زندگی شون تلاش کنند
الان همین پدر و مادر ها خودمون هرچی دارن برای هم هست دیگهشهر ما مثلا درخت انجیر مهریه زن میکنند تازه
که این درخت خیلی ارزشش بیشتر سکه هاست
البته رسم خانواده ما نیست ولی دیدم اینجای که هستیم این کار رو می کنندمثلا شاید ما اگر بخواییم برای دادشم از اینجا زن بگیریم اونا بگند درخت انجیر بعد ما مثل خودشون اینجا که انجیر نداریم پس زن بی زن

جالبیش اینه دادشم محل خدمتشم همین جاست
امیداورم نخواد اینجا زن بگیره

خدا به دادش برسهقیمت هر درخت انجیر که الان دقیق نمی دونم ولی کمنیست زیاااده

-
Zahra.HD اره ولی ما چمی دونیمشاید شوهر نزده باشه به نامش یا بعضا می بینی خانواده شوهر ه زیر بار نمی زن میگن برای بچه ما بوده باید حقمونبگیریم و...
که خب اینا همش میره دادگاه و...اره فکنم ۱ هشتم ولی خب اگر زن چند تا بچه کوچیک داشته باشه واقعا اونمیزان چیزی نیست
و اگر مهریه داشته باشه مثلا ۳دنگ خونه ای چیزی حداقل می تونه از راه مهریه اش سرپناهی برای خودش و بچه ها ش بگیرهکلا چیزای حقوقی هست یک بخش ارث به بچه ها یک بخش به خانواده طرف و..
یا اگر تصادف باشه دیه هم هست و...کلا میگممهریه می تونه کمک حال زن باشه بعد از جدای یا مرگ شوهرش
-
سکه که واقعا گرونه
به نظرم در حد همون سه دنگ خونه و یک تعدادی کمی سکه و..اینا اوکیه
بعد کلا باید سعی کنند دوطرف برای زندگی شون تلاش کنند
الان همین پدر و مادر ها خودمون هرچی دارن برای هم هست دیگهشهر ما مثلا درخت انجیر مهریه زن میکنند تازه
که این درخت خیلی ارزشش بیشتر سکه هاست
البته رسم خانواده ما نیست ولی دیدم اینجای که هستیم این کار رو می کنندمثلا شاید ما اگر بخواییم برای دادشم از اینجا زن بگیریم اونا بگند درخت انجیر بعد ما مثل خودشون اینجا که انجیر نداریم پس زن بی زن

جالبیش اینه دادشم محل خدمتشم همین جاست
امیداورم نخواد اینجا زن بگیره

خدا به دادش برسهقیمت هر درخت انجیر که الان دقیق نمی دونم ولی کمنیست زیاااده

-
اینجا زمین ها انجیر ارزششون از زمین خونه بیشتره
بعد به خاطر همین زمین برای خونه کمتره بعد درنتیجه باز قيمت خونه ها مزیاده چون شهری هست که دور تا دور با درخت اا انجیر گرفته شده وسطش خونه و شهره -
می زنم همشو حذف می کنم
عه چی داره می خونه
چرا گفتم اینا رو بریزه رو گوشی من

-
این مثلا خونه
وقتییی میآییی صدایی پات -
نه داره قشنگ میشههه
اهاا اینا اوکی بودمپس
یک بخشش رو حذف می کنم
-
Zahra.tg
یاد دادن چنین چیزی به دانشآموزی که به سن بلوغ رسیده و حالا داره هیجانات و اغراقهای رفتاری از خودش نشون میده، کار سادهای نیست.
حق همواره با اونه.
بحث حق و حقوق رو باید در مدرسه یاد داد، در راهنمایی و دبیرستان، نوع طلب و واژهگزینی رو یاد داد.
اینکه شما با چه لحن و کلامی حرف بزنی.
درحالی که میری سر کلاس، دانش آموز میاد میگه آقا، ما ده نفریم (از سی نفر). بریم خونه؟ و تو میگی نه بشینید سر کلاس درس داریم.
و تو میشی آدم بده. چون نذاشتی برن خونه.
حقشون این بوده که برن خونه.
یا احتمالا مدرسه رو بپیچونن با تقی و علی و نقی برن گیم نت.
بحثا خیلی فرق داره با اینی که میگی.S.daniyal hosseiny هر سنی یه ویژگی های خاص خودشو داره قطعا تو نو جوونی همه این کار رو میکنن ولی باید تو هر سن به قول شما یه چیزی رو یاد داد...
-
آقا تو خونه بحثش رو آوردم مامان بابام یه بحث باحالی شکل دادن من دارم لذت میبرم

بابام میگه مامانت ۷۵۰ هزار مهرشه بعد میخنده

حرص مامانمو درورده_ Reza _

خونه ما که سریع بابام میگه خونه رو که به نامش زدم حج هم که بردمش و..
بعد خب هر دوتاشون با هم پول گذاشتن دوتاشون با هم وام گرفتن کلا شراکتی بوده
ولی بابام سریع اینا رو میاوره وسط میگه دیگه مهری نمونده بعد جالبیش اینه نمی دونن اصلا مهریه مامانم چقدر هست دقیق

-
آقا تو خونه بحثش رو آوردم مامان بابام یه بحث باحالی شکل دادن من دارم لذت میبرم

بابام میگه مامانت ۷۵۰ هزار مهرشه بعد میخنده

حرص مامانمو درورده -
واقعا بحث مهریه که میاد وسط خیلی خنده دار میشه صحبت ها مدر و مادر

|
شعردانه

️