هرچی تودلته بریز بیرون7
-
درواقع، بیشتر با زبون میرم رو مخ ملت اونام کم میارن تلاش میکنن بزنن. منم فیزیکی خب زورشو ندارم با یه حالت باشه باریکلا تو یه مشت زدی دعوا خاتمه پیدا میکنه.

S.daniyal hosseiny چکار مردم داری

-

_ Reza _
اگه بدونی چه کتکای بیدلیلی خوردهم توی زندگیم.

🦦 -
یه شب سر اینکه داشتم از یه مغازه عکاسی میکردم سهنفر از توی مغازه ریختن بیرون شروع کردن منو بزنن که چرا عکس میگیری.
-
_ Reza _
اگه بدونی چه کتکای بیدلیلی خوردهم توی زندگیم.

🦦S.daniyal hosseiny تعریف کن ببینم

-

-
یه شب سر اینکه داشتم از یه مغازه عکاسی میکردم سهنفر از توی مغازه ریختن بیرون شروع کردن منو بزنن که چرا عکس میگیری.
-
یهبار دیگه نشسته بودم روی نیمکت. نزدیک خیابون. یه بنده خدایی داشت تلاش میکرد دور بزنه. هر دلیلی که داشت، خیلی نمیتونست سریع این کارو بکنه. یه یاروی دیگه پشت سرش بود مدام بوق بوق، شروع کرد فحش دادن بیخود به این بدبخت. منم نشسته بودم اصن اوضاع احوالم خوب نبود. اینم هی سر و صدای زیادی میکرد.
گفتمش خب دیگه حالا چته. میره دیگه. اینقدر سر و صدا برای چی میکنی. اونم دراومد به منم فحش داد. منم گذاشتم توی کاسهش. از ماشین پیاده شد یعنی حالا بیاد منو بزنه. من کلا حتی تلاش هم نکردم که دفاعی بکنم. منو هل داد منم گفتم باشه باریکلا قهرمان. رفت نشست تو ماشینش. -
با تمام قوا فحش میداد ولی خب فایده نداشت.

-
خیلی دوس دارم به عنوان یه سوم شخص لحظه عکاسی و کتک خوردنتو درحالیکه دارم تخمه میخورم تماشا میکردم

_ Reza _
هعی. اونا اینقدر گولاخ بودن که توانایی اینو داشتن منو بگیرن ببرن. -
_ Reza _
هعی. اونا اینقدر گولاخ بودن که توانایی اینو داشتن منو بگیرن ببرن.از یه جایی به بعد سینما رو برای دیدنش باید فیلترشکن وصل میکردی.
-
یهبار دیگه نشسته بودم روی نیمکت. نزدیک خیابون. یه بنده خدایی داشت تلاش میکرد دور بزنه. هر دلیلی که داشت، خیلی نمیتونست سریع این کارو بکنه. یه یاروی دیگه پشت سرش بود مدام بوق بوق، شروع کرد فحش دادن بیخود به این بدبخت. منم نشسته بودم اصن اوضاع احوالم خوب نبود. اینم هی سر و صدای زیادی میکرد.
گفتمش خب دیگه حالا چته. میره دیگه. اینقدر سر و صدا برای چی میکنی. اونم دراومد به منم فحش داد. منم گذاشتم توی کاسهش. از ماشین پیاده شد یعنی حالا بیاد منو بزنه. من کلا حتی تلاش هم نکردم که دفاعی بکنم. منو هل داد منم گفتم باشه باریکلا قهرمان. رفت نشست تو ماشینش.S.daniyal hosseiny خیلی خوشم از آرامشت میاد باریکلا قهرمان

یه مشت بزن مرددددد -
خیلی شب بدی بود.
تا مدتها اصلا دوربین دست میگرفتم استرس میگرفتم. -
S.daniyal hosseiny خیلی خوشم از آرامشت میاد باریکلا قهرمان

یه مشت بزن مرددددد_ Reza _
حوصله داری؟ -
_ Reza _
هعی. اونا اینقدر گولاخ بودن که توانایی اینو داشتن منو بگیرن ببرن.S.daniyal hosseiny حالا چکار مغازشون داشتی
-
خیلی شب بدی بود.
تا مدتها اصلا دوربین دست میگرفتم استرس میگرفتم.S.daniyal hosseiny واقعا خیلی از استرس هامون بخاطر تجربه های بد قبلی مونه
|
شعردانه