هرچی تودلته بریز بیرون7
-
S.daniyal hosseiny
چون هردوتاشون تو فیزیک نخبه ان
صرفا بیانشون از یه چیز مشترک دوتا چیز اصولی ولی خفنهf.nalist
سیر ملاکیان از ابتدای ویدئوها اینجوری بود که اولش یقه بسته موها مدل مدرسهای ساده.
ویدئوی آخر فقط مونده بود بیاد از ما تقاضای بوس و بغل کنه. -
محله ما از این چیزا زیاد داره یه محله ست که انواع لات ها انواع جنگ ها توش شده ( چند وقت پیش با تفنگ زدن کشتن یه جوون رو ) اینجا اصن نباید دهن به دهن کسی بزاری چون بعدش جنگ میشه جنگ هم جنگ عادی نیست با چاقو و تفنگ میزنن پشمای آدم میریزه چطور دستشون میره اینطور یه آدمی رو تیکه پاره میکنن
_ Reza _
محلهٔ ما اینقدر وحشی بازار نیست ولی خب اینجام اینجوری بوده. رفتهرفته دیگه از این وضعیت دراومد. ولی اوایل بزرگترا که تعریف میکنن خیلی چیزای خوف عجیبی میگن.
-
_ Reza _
محلهٔ ما اینقدر وحشی بازار نیست ولی خب اینجام اینجوری بوده. رفتهرفته دیگه از این وضعیت دراومد. ولی اوایل بزرگترا که تعریف میکنن خیلی چیزای خوف عجیبی میگن.
S.daniyal hosseiny اره اینجام بهتر شده این وضیعتشه قبلا دعوا های طایفه ای میشده فکر کن فلانی بی گناه بوده ولی چون از طایفه اوناست میزدنش

-
یادمه یهبار توی پارک دعوا شد. خداوکیلی اغراق نمیکنم.
نوی پارک اصلی شهر یه دعوایی شد، یکی از بچه محلای ما بود. من یذره عقبتر از دعوا بودم ولی دید داشتم. دیدم دونفر داد و بیداد میکنن. یهو جمعیت جمع شد دور اینا. جمع شد، جمع شد، جمع شد... به صورت حلقهای... بعد من دیگه دیدم رو از دست دادم. بعد جمع هی یواش یواش پراکنده شد. تقریبا خلوت شد یهو دیدم طرفی که با بچه محل ما دعوا کرده بود، داغون و نابود کف زمین افتاده

تازه متوجه شدم اینایی که هی تیکه پاره از اینور اونور جمع شدن لا به لای مردم عادی، بچه محلای ما بودن هرکی از یه ور یه چاقو زده به این بدبخت و رفته. -
S.daniyal hosseiny اره اینجام بهتر شده این وضیعتشه قبلا دعوا های طایفه ای میشده فکر کن فلانی بی گناه بوده ولی چون از طایفه اوناست میزدنش

_ Reza _
محلهٔ ما ترکن همه. همینه که میگی. -
جنگای چریکی هم دیگه اینقدر منظم و مغشوش نیست.
-
خاب. بسس دیگه.
-
شبدون بخیر.
-
باورتون بشه یا نه، تا مدتی فکر میکردم دانشجویان پیراپزشکی، در زمینهٔ آدما پیر تخصص دارن.
-
f.nalist
سیر ملاکیان از ابتدای ویدئوها اینجوری بود که اولش یقه بسته موها مدل مدرسهای ساده.
ویدئوی آخر فقط مونده بود بیاد از ما تقاضای بوس و بغل کنه. -
این منم! این من، منِ تنها، منِ محکم
این منم، گاهی اسیرِ رنج یا ماتم
این منم! گاهی سراسر رشد و آگاهی
این منم گاهی رها، گاهی رها، گاهی...
این منم گاهی خرامان، شاد، بیاحساس
این منم گاهی همان با دقتِ حساس...
هرچهام، هرچیز خواهمبود یا هستم؛
بستگی دارد چه عهدی با خودم بستم!
بستگی دارد چه حالی دارم و آنروز؛
در کدامین وضعیت، یا در کجا هستم..
|