هرچی تودلته بریز بیرون7
-
آیا ندیدن نتیجه "نهایی" تصمیمی که درست می دونیم، دلیل خوبیه برای اینکه به بقیه توصیه اش نکنیم یا نصیحت نکنیم مخاطب رو؟ اگر نه، مرزش کجاست؟
-
Zahra.HD در هرچی تودلته بریز بیرون7 گفته است:
اصلا بعید نیس برم تو شوک هایپوولمیک

وقتی دارم شوک هایپوولمیک میخونم
انجمن خیلی یهویی:Infinitie. A شما برای ارشد میخونین، نه؟
چون شوکا مال سالمند ترم دوعه
-
Nilay
من همیشه فکر میکردم کاش پزشکی هم مثل پیام نور بود یه سری ویدیوهای آماده میذاشتن ما میخوندیم عملیارو حضوری برگزار میکردن و با امتحانا
واقعا نمیفهمم چرا توقع دارن یکی هشت صبح بشینه سرکلاس و بفهمه استاد چی میگه -
آیا ندیدن نتیجه "نهایی" تصمیمی که درست می دونیم، دلیل خوبیه برای اینکه به بقیه توصیه اش نکنیم یا نصیحت نکنیم مخاطب رو؟ اگر نه، مرزش کجاست؟
-
Nilay
من همیشه فکر میکردم کاش پزشکی هم مثل پیام نور بود یه سری ویدیوهای آماده میذاشتن ما میخوندیم عملیارو حضوری برگزار میکردن و با امتحانا
واقعا نمیفهمم چرا توقع دارن یکی هشت صبح بشینه سرکلاس و بفهمه استاد چی میگه -
f.nalist به نظرم یا به اختیار به سمتش میریم یا روزی مجبور میشیم
واقعا راه های قدیمی جواب نمیده
وقتی این همه امکانات هست و میشه بهترین استاد دلخواهت را انتخاب کنی چرا باید این حجم اتلاف وقت داشتz Gheibi بله دقیقا
موضوع اینه کلاس ها هم تعاملی نیست که استاد بدونه حتما مفیده و رو حضور و غیاب حساس باشه
و این موقع دیگه اصرار رو حضور و غیاب بی معنا میشه چون من میتونم نود دقیقه بشینم به تخته زل بزنم و هیچی نفهمم -
این طوری صحبت ها روزی هزار بار تو ذهنم تکرار میشه
مخصوصا وقتی بیشتر و بیشتر راجع بهش خوندم تحمل این شرایط سخت تر شد برام
ولی متاسفانه تو شرایطی هستم که آدمها اطرافم که مسیول این تسهیل سازی هستن در پایین ترین سطح درک این مسیله قرار دارن
انگار هزاران سال اختلاف داریم
تا قبل از اون تو خانواده و مدرسه همچین مشکلی نداشتم
شما با همچین آدم ها و شرایطی که هیچ درک و انعطافی نداره چه میکنید؟ -

-
چند روزی از فوتِ استاد میگذره
و من هنوز باور نکردم...
اصلا باور نکردم...
باور نکردمِ که اون آدمِ شاد و پرانرژی و مهربونِ جلسهی اول، دیگه نباشه...و دلیل نبودنش خودش باشه...
چقد نمیتونم باور کنم...
چقد بهش نمیخورد...
و چقد بچه ها آسیب دیدن که حالِ بدشو دیدن و نپرسید استاد خوبی؟ چیزی شده؟ کمکی ازمون برمیاد؟
برام درس شد که حالِ بدِ آدما رو کمی هم که شده بشنوم...
شاید این فکر به ذهنشون نرسید...
ولی استادِ عزیزم...دلمون برات تنگ شده مهربون( :
#تودلی -
z Gheibi بله دقیقا
موضوع اینه کلاس ها هم تعاملی نیست که استاد بدونه حتما مفیده و رو حضور و غیاب حساس باشه
و این موقع دیگه اصرار رو حضور و غیاب بی معنا میشه چون من میتونم نود دقیقه بشینم به تخته زل بزنم و هیچی نفهممf.nalist نه تنها تعاملی نیست بلکه تغییر و بهبودی هم نداره
یه استادی داشتم میگفت خیلی از اساتید دانشگاه ویس ریکوردر هستن
کل کتاب را ضبط کردن دارن از روش میخونن
یعنی دریغ از یک ذره دسته بندی ،ساده سازی ، خلاصه نویسی
کلا از رو میخونن اصلا شیوه های آموزش و تدریس تا به حال به گوش شون نخورده
|
شعردانه

️حس میکنم نرفته نمیکشم