هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
@miladsaeedi معمولا همه فکر میکنن بعد از قبولی در دانشگاه واین حرفا دنیا یه جور خیلی خوشگل میشه ولی من با تمام وضعیت پرفکتی که واسه رتبه و رشته و دانشگاهم داشتم در انتها به پوچی رسیدم
این سندرم خیلی مزخرف تریه افسردگی در اوج خوشبختی -
Mahsa Ss خوشبختی در هر نگاهی متفاوته
خوشبختی ینی تن سالم
سایه ی پدر مادر
و خدا ک همشه همراهته
در نگاه من -
@miladsaeedi معمولا همه فکر میکنن بعد از قبولی در دانشگاه واین حرفا دنیا یه جور خیلی خوشگل میشه ولی من با تمام وضعیت پرفکتی که واسه رتبه و رشته و دانشگاهم داشتم در انتها به پوچی رسیدم
این سندرم خیلی مزخرف تریه افسردگی در اوج خوشبختیMahsa Ss در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
این سندرم خیلی مزخرف تریه افسردگی در اوج خوشبختیبدتر از من نیستی که 3بار رفتم دانشگاه و امسال با رتبه 1500 ریاضی می خوام تجربی بخونم امید امید امید امید امید

-
Mahsa Ss در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
این سندرم خیلی مزخرف تریه افسردگی در اوج خوشبختیبدتر از من نیستی که 3بار رفتم دانشگاه و امسال با رتبه 1500 ریاضی می خوام تجربی بخونم امید امید امید امید امید

-
-
MATAN در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
MATAN منم قبلا حس پوچی داشتم الانم دارم اما ن ب شدت قببل
کسی که مسجود فرشتگان شده حرف از نا امیدی و پوچی میزنه؟؟؟؟
تو بهترین و باهوش ترین خلقت خدا هستی...خودت رو ثابت کن.... -
Mahsa Ss در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:

@miladsaeedi سخت نیست؟
فکر نمیکنی راهتو اشتباه رفتی؟ بعد به همین خاطر بخای خودتو سرزنش کنی؟ -
@miladsaeedi سخت نیست؟
فکر نمیکنی راهتو اشتباه رفتی؟ بعد به همین خاطر بخای خودتو سرزنش کنی؟ -
MATAN در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
MATAN منم قبلا حس پوچی داشتم الانم دارم اما ن ب شدت قببل
کسی که مسجود فرشتگان شده حرف از نا امیدی و پوچی میزنه؟؟؟؟
تو بهترین و باهوش ترین خلقت خدا هستی...خودت رو ثابت کن....@miladsaeedi من دو روز با تو حرف بزنم این دوتا امتحان این ترممو 20 میشم
خوب امید میدی

|
شعردانه