هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
Mahsa Ss در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@miladsaeedi من دو روز با تو حرف بزنم این دوتا امتحان این ترممو 20 میشم
خوب امید میدی

ما بهترین هستیم بلی تو باید بتونی تو میتونی تو میتونی...

@miladsaeedi

-
مستی ام درد منو دیگه دوا نمیکنه
غم با من زاده شده منو رها نمیکنه
#هایده -
@miladsaeedi سخت نیست؟
فکر نمیکنی راهتو اشتباه رفتی؟ بعد به همین خاطر بخای خودتو سرزنش کنی؟Mahsa Ss در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@miladsaeedi سخت نیست؟
فکر نمیکنی راهتو اشتباه رفتی؟ بعد به همین خاطر بخای خودتو سرزنش کنی؟من خودم را سرزنش نمیکنم ترجیح می دهم خواهرم فعلا ازدواج کنه و من قبل عید می رفتم کار گری برای جهیزیه خواهرم کمک پدرم دادم چون پدرم کارگره توانایی نداره خرج دانشگاه منو بده ...
راهم را میدونم فعلا یه قدم عقب تر رفتم روزی جهش بلند تری میکنم...

-
@miladsaeedi من دو روز با تو حرف بزنم این دوتا امتحان این ترممو 20 میشم
خوب امید میدی

ما بهترین هستیم بلی تو باید بتونی تو میتونی تو میتونی...

-
@miladsaeedi سخت نیست؟
فکر نمیکنی راهتو اشتباه رفتی؟ بعد به همین خاطر بخای خودتو سرزنش کنی؟من خودم را سرزنش نمیکنم ترجیح می دهم خواهرم فعلا ازدواج کنه و من قبل عید می رفتم کار گری برای جهیزیه خواهرم کمک پدرم دادم چون پدرم کارگره توانایی نداره خرج دانشگاه منو بده ...
راهم را میدونم فعلا یه قدم عقب تر رفتم روزی جهش بلند تری میکنم...

@miladsaeedi یه وقتایی هم یکی مثه من دقیقا همونی میشه که میخاد ولی راهشو گم میکنه
اینش مهمه
تو الان راهتو بلدی این خیلی مهمه
بچه هایی که با من بودن فک کنم یادشونه من تو دوران کنکورم به شدت روحیه ی خوبی داشتم ولی الان که تازه انگار زندگی باید بیوفته رو روال همش پرررررررررررررررر -
@miladsaeedi روزی منم اینطوری امید میدادم اما متوجه شدم ک واقن امید دادنم بی فایدس از روزی ک نتایج اومد
ضرر نداره اما همین ک به نتیجه نرسی میدونی ک فایدم ندارهgooli77 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@miladsaeedi روزی منم اینطوری امید میدادم اما متوجه شدم ک واقن امید دادنم بی فایدس از روزی ک نتایج اومد
ضرر نداره اما همین ک به نتیجه نرسی میدونی ک فایدم ندارهوقتی امید نداشته باشی از پیش باخته ای
ولی وقتی امید داشته باشی یا برنده میشی یا یه راه جدید پیدا میکنی...
امید امید امید امید -
@miladsaeedi یه وقتایی هم یکی مثه من دقیقا همونی میشه که میخاد ولی راهشو گم میکنه
اینش مهمه
بچه هایی که با من بودن فک کنم یادشونه من تو دوران کنکورم به شدت روحیه ی خوبی داشتم ولی الان که تازه انگار زندگی باید بیوفته رو روال همش پرررررررررررررررر -
gooli77 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
ضرر نداره اما همین ک به نتیجه نرسی میدونی ک فایدم ندارهوقتی امید نداشته باشی از پیش باخته ای
امید امید امید امید -
gooli77 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
امید امید امید امید@miladsaeedi انقدر اسمشو اوردی خودش اومد:))))))))))))
-
اینش مهمه
بچه هایی که با من بودن فک کنم یادشونه من تو دوران کنکورم به شدت روحیه ی خوبی داشتم ولی الان که تازه انگار زندگی باید بیوفته رو روال همش پررررررررررررررررMahsa Ss در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
اینش مهمه
بچه هایی که با من بودن فک کنم یادشونه من تو دوران کنکورم به شدت روحیه ی خوبی داشتم ولی الان که تازه انگار زندگی باید بیوفته رو روال همش پررررررررررررررررمشکل اینه فکر میکنند دانشگاه برن دیگه همه چیز حله ولی کاش اینو میدونستن زندگی سخته که اگه نبود انسان با گریه به دنیا نمیومد
قشنگی زندگی حل مشکلات و رویارویی با اوناست.

-
اینش مهمه
بچه هایی که با من بودن فک کنم یادشونه من تو دوران کنکورم به شدت روحیه ی خوبی داشتم ولی الان که تازه انگار زندگی باید بیوفته رو روال همش پررررررررررررررررمشکل اینه فکر میکنند دانشگاه برن دیگه همه چیز حله ولی کاش اینو میدونستن زندگی سخته که اگه نبود انسان با گریه به دنیا نمیومد
قشنگی زندگی حل مشکلات و رویارویی با اوناست.

@miladsaeedi دقیقا:(
شاید هم من بعد از دیدن تمام مشکلاتم ترسیدم:)
شعردانه

|