هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
یه لحظه چشمم به تی وی افتاد زیر نویس شبکه خبر خوندم یکیشو نوشته بود پیامای شما:سلام خداجونم کاری کن معجزه بشه ای فیلم باهام اشتی کنه یه ساله هر چی پیام میفرسم نشون نمیده

-
یه لحظه چشمم به تی وی افتاد زیر نویس شبکه خبر خوندم یکیشو نوشته بود پیامای شما:سلام خداجونم کاری کن معجزه بشه ای فیلم باهام اشتی کنه یه ساله هر چی پیام میفرسم نشون نمیده

-
فاطمه 18
منم در مورد این ای فیلم ی جک شنیدم.
میگف پیامای ای فیلم رو ک چک میکنی چیزای عجیب غریبی مینویسن
خانومه نوشته بود من دستو پای شوهرم قطع شده بود ا وقتی ای فیلم رو نگاه میکنیم دارن رشد میکنن
mo در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
فاطمه 18
خانومه نوشته بود من دستو پای شوهرم قطع شده بود ا وقتی ای فیلم رو نگاه میکنیم دارن رشد میکنن

-
f r در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
میخوام برم از این دیار

.....
اگر از کویر وحشت به سلامتی گذشتی
به شکوفه ها به باران برسان سلام ما را
..... -
@فاطمه23 تو معادلات سرعت زمان باید به یک چیز توجه زیادی داشته باشی، یکی مفهوم اعدادی که پشت t میان. یکی دیگه هم اینکه اگر یک معادله داشته باشی که خطی بوده پس معادله ای که ازش مشتق گرفته شده و شده این معادله خطی پس حتما توان دوم بوده. حالا هی که بری عقبتر یکی به توانای معادله قبلتریش اضافه میشه. البته دقیق نمیدونم مشکلت از این بخش چی میتونه باشه وگرنه یادت میدم
-
MOHAMMAD80 یعنی چی این جمله؟
@DreamS
برداشت ازاد -
MOHAMMAD80 خب پس چرا شرکتاشون فیلتر شکن میفروشن؟
@DreamS مثل؟
-
MOHAMMAD80 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
romisa
من باید حلال کنم چه ربطی به شما داره؟شما فش دادید یا من ؟ :|
romisa
چی گفتم ؟ -
mo در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
فاطمه 18

-
@فاطمه23 تو معادلات سرعت زمان باید به یک چیز توجه زیادی داشته باشی، یکی مفهوم اعدادی که پشت t میان. یکی دیگه هم اینکه اگر یک معادله داشته باشی که خطی بوده پس معادله ای که ازش مشتق گرفته شده و شده این معادله خطی پس حتما توان دوم بوده. حالا هی که بری عقبتر یکی به توانای معادله قبلتریش اضافه میشه. البته دقیق نمیدونم مشکلت از این بخش چی میتونه باشه وگرنه یادت میدم
-
-
MOHAMMAD80
ایشون شمارو ریپلای نکردن ک شما جواب میدین!!@parastooo
خب منم شمارو ریپلای نکردم که جواب میدین
ردپا

️
️