تلگرام.
-
@پشمک2 لینک برای پروکسی لینکه منظورت چییه؟؟
-
@پشمک2 الان من جیکارکنم. دارم موبوگرام نصب میکنم. میسه بگبن من چیکارکنم گیج شدم
-
من نمیدونم چرا وقتی بازم از پروکسی استفاده میکنید از نسخه اصلی استفاده نمیکنید هومم خب موفق باشید
-
_MILAD_ من الان موبوگرام نصب کردم. حالا ببینم اگه بدبود اون مال شماا رونصب میکنم. ممنون ازشما ها
@پشمک2
-
-
ای کسانی که کنکوری هستین بدانید اگاه باشید که کنکور نزدیک است و زمانی میرسد که همه شما در اتش کنکور کباب میشین باشد که همه شما رستگار شوید (البته رستگار رحمانی نمیگما ... ) انکنکور و انه الیه راجعون ببخشید فقط خواستم بگم منم هستم
-
ای کسانی که کنکوری هستین بدانید اگاه باشید که کنکور نزدیک است و زمانی میرسد که همه شما در اتش کنکور کباب میشین باشد که همه شما رستگار شوید (البته رستگار رحمانی نمیگما ... ) انکنکور و انه الیه راجعون ببخشید فقط خواستم بگم منم هستم
-
خواستم ازهمین تریبون اعلام کنم که تلگرام طلایی نصبیدم وحالشم خیلی خوبه...
:))
ازگوگل پلی هم اون گزینه ی سپرروغیرفعال نکردم...@U-T-H-O در تلگرام. گفته است:
ازگوگل پلی هم اون گزینه ی سپرروغیرفعال نکردم...سلام .من میخواستم چن تا فیلم دانلود کنم اما اصلا سایت آلا رو با موبایل باز نمیکنه
-
@Mahed تلگرام طلایی رو نصب کن قبل از این ک نصب بشه برو تو گوگل پلی سپر ایمنی رو غیر فعال کن اونوقت نصب میشه پاکم نمیشه
-
-
@U-T-H-O در تلگرام. گفته است:
ازگوگل پلی هم اون گزینه ی سپرروغیرفعال نکردم...سلام .من میخواستم چن تا فیلم دانلود کنم اما اصلا سایت آلا رو با موبایل باز نمیکنه
Maryam Yousefi این مشکل ازتلگرام نیس عزیزم..
مشکل ازسایت آلاست..
انشاءالله به زودی درست میشه:) -
مشکل ازسایت آلاست..
انشاءالله به زودی درست میشه:)@U-T-H-O در تلگرام. گفته است:
مشکل ازسایت آلاست..
انشاءالله به زودی درست میشه:)دستتون درد نکنه
-
ازگوگل پلی هم اون گزینه ی سپرروغیرفعال نکردم...@U-T-H-O من غیرفعال کردم ولی بازپاکش میکنه
. چیکارکنم