Navigation

انجمن آلاء

• درون آمدن
    • جستجو
    • دسته‌بندی‌ها
    • تازه‌ها
    • دوره های آلاء
    • جزوات آلاء
    • چیزایی که آلاء دوست داره
    • راهنمای استفاده از انجمن
    • ریلود ↔ Reload

Dr.Aryan

سلام من ،به آن پرند سپیده و شادمان ،که در سپیده با نسیم ،ترانه ساز می شود. 👨🏻⚕ 👩🏻⚕ 🌈 ⭐
      به تاپیک ریلود خوش اومدید.😄
      همونطور که میدونید نوبت دوم از همیت بسیار بالاتری نسبت به نوبت اول برخورداره. گروهی از دانش آموزا هستن (دوازدهمیا) که نوبت اول رو از دست دادن حالا به هر دلیلی مهم نیس اما ممکنه همشو یا ی مقداریشو نخونده باشن و هرچه ب کنکور نزدیکتر میشیم و هرچه روزها میگذره نا امیدتر میشن. میدونم که بیشترشون زانوی غم بغل گرفتن و منتظر ی معجزه نشستن. 😕
      این تاپیک مخصوص این گروهه (فقط دوازدهمیا) خب باید بگم که خیلیا بودن از بهمن از صفر شروع کردن و به هدفشون رسیدن دلیل اینکه میگم هدف چون برا هرکس متفاوته ممکنه پزشکی ،دندان پزشکی، داروسازی یا ... باشه.😍 😌
      خب باید بگم ی جورایی خودمم جزء این گروهم اره مثل هرکس دیگه ای ناامید بودم اما طبق صحبت هایی که داشتم با مشاورایی که سابقه کار خوبی دارن و با ی سری کسایی دیگه به این نتیجه رسیدم که واقعا اگه بخوای میشه جمعش کرد و به کنکور رسید و رتبه های 3 یا حتی 2 رقمی آورد.
      میخوام بهتون بگم که دیگه زانوی غم بغل نگیرید اگه واقعا بخواین و به قول آقای موقاری تلاش و توکل کنی قطعا شدنیه. 😎
      حالا کافیه از جاتون بلند شین با مشورت ی مشاور یا خودتون ی برنامه بریزید و دیگه نخوندن رو کنار بزارید بیاید با تمام وجودبراش تلاش کنیم.💪 😉
      درسته که تاپیک گزارش کار بچه های کنکور 1400 رو داریم اما میخوام این تاپیک رو مخصوص دوازدهمیایی بزارم که توی وضعیت بالا قرار دارن اعلام حضور و آمادگی کنید و هرشب اینجا گزارش مطالعه رو بفرستیم به علاوه تایم بیداری صبحمون بفرستیم. گزارش هایی متفاوت و خاص تر از همه گزارش ها. گزارش هایی که برای اصلاحشون باید سبک زندگیمون رو تغییر بدیم ی سری سرگرمیا یا کارایی که قبلا میکردیم و کنار بزاریم و به مطالعه مفید بپردازیم تا بتونیم باهم دیگه ازش رد بشیم و ان شالله موفق بشیم.🥇 🏅 ☑
      پس قبل از هرکاری ی تصمیم محکم بگیرید اگر نیازه یادداشتش کنید و ی جایی جلوی چشماتون بزاریدش ی تصمیم با اراده قوی. 💥 ✨
      این چند ماه رو بیخیال بقیه چیزا بشین عمر اینقد طولانی میتونه باشه که این چند ماه دربرابرش ناچیزه و مخصوصا اینکه این چند ماه اینقد مهمه که کل زندگیتون وابسته بهش هست.
      پس وقتی اینجا اعلام حضور کردیم تا آخرش پرقدرت ادامه میدیم. بدون وقفه و بدون بهانه.
      ی تاپیک جامعه که :✍🏻

گزارش مطالعه هرشبمون که با وجود برای هدفمون تلاش میکنیم و کیفیت و کمیتیشو بالا میبریم میفرستیم. ⚡ 😼

تایم بیداری صبحامون رو 🗣 ( نیازی به ساعت خواب نیست) 💤
      قوانین

اسپم ممنوعه

همه زبان ها برای ما محترمه اما فقط فارسی گزارش هاتونو بفرستید

ادب رو رعایت کنید
      ممنون از کادر محترم آلا درسته که مشابه این تاپیک وجود داره اما این تاپیک ی تاپیک جامع هست و برای کسایی که شرایط خاصی که بالا توضیح دادم پس لطفا این تاپیک رو قفل نکنید تا این گروه از بچه ها هم اینجا خودشون رو پیدا کنن و به لطف خدا موفق بشیم هممون. 🌱 @ناظم
      پس یا علی بگو و بلند شو.
      سالم و سلامت باشید🌿 😇
      @دوازدهم @تجربیا @ریاضیا @انسانیا @دانش-آموزان-آلاء @بچه-های-کنکور-تجربی-1400 @بچه-های-تجربی-راه-ابریشم @بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم

مشاوره تحصیلی
    • با تند خوانی کلی وقت ذخیره میکنی

Amir Abbas 0
      به نام خدا

سلام خدمت همه ی آلایی های عزیز
      قصد دارم توی این تایپیک بهتون تند خوانی رو آموزش بدم.
      روزی 15 دقیقه وقت بذارید و تمرین کنید. معجزه رو خواهید دید.

مشاوره تحصیلی
    • ●هر چیزی که برای یه کنکوری1401 لازم است●

AMIR 6

سلام دوستان یازدهمی و کنکوری های1401 خسته نباشید.دوستان ما قراره به امید خدا تو این تاپیک همه مطالب و نکاتی که یک کنکوری1401نیاز داره رو در اختیارتون بزاریم.در کنار اون دوست داریم گزارش ساعت مطالعه هم داشته باشیم.اگه مشکلی ندارین و من رو همراهی میکنین و قول میدین که هرشب ساعت مطالعتون رو اعلام کنین اول اعلام حضور کنید و بعد انشاالله از فردا همه کسایی که اعلام حضور کردن موظف اند بیان گزارش کار بدن و نکات مشاوره یا مربوط به هردرس رو که دوست داشتن تو این تاپیک قرار بدن.منتظر اعلام حضورتون هستم دوستان یازدهمی.
      @یازدهم @تجربیا

مشاوره تحصیلی
    • باهم درس خوندن بچه های یازدهم

فرناز مقیمی

سلام خدمت همه الایی های عزیز 🙂
      *

دیدم هیچ موضوعی در مورد گزارش ساعت مطالعه بچه های یازدهمی نیست گفتم یکی بزارم خوب ما هم کنکور داریم و باید براش از همین الان تلاش کنیم تا به نتیجه دلخواه مون برسیم 😀 😀 و البته یک رقابت دوستانه داشته باشیم وانگیزه مون برای درس خوندن بیشتر بشه و با قدرت بیشتر به سوی هدف خود حرکت کنیم☺ 😉 ممنون میشم بچه های که میخوان در این رقابت شرکت کنند اعلام کنند و ساعت مطالعه خودشون را به همراه درس مورد نظر وتعداد تست های هر روز را هرشب ساعت نه تا دوازده شب اعلام کنند . خیلی ممنون که به حرفام توجه کردید ممنون از سایت الا و اعضای بی نظیر آن 🌸 🌸 🌺 🌺 🌺 🌺 با ارزوی موفقیت برای همه الایی های عزیز*
      مشاوره تحصیلی
    • انگيزه

M.an

سلام
      اوضاع خوب پيش ميره؟
      ميدونيد كه مهم ترين ويژگي كه موجب موفقيت هركس ميشه انگيزه و تلاش هست
      انگيزه كه باشه انسان مي تونه بربسياري از سختي ها غلبه كنه
      حالا اينجا مي خواهيم مقاله ها و متن هايي روكه انگيزه و شوق تلاش كردن رو ايجاد مي كنه قرار بديم

مشاوره تحصیلی
    • گزارش کار و عملکرد روزانه بچه های کنکور1402✌

امیرمحمد یوسفوند

• سلام بچه ها این تاپیک برای بچه های کنکور1402 هست💯💨
      در این تاپیک میخوایم که ساعت روزانه و برنامه ریزی روزانه مون رو بزاریم.که بهم دیگه انگیزه بدیم که بتونیم به هدفمون برسیم.✌👏👍.همینطور یه رقابت سالم داشته باشیم😊😊

• مهم نیست شنبه بـاشه یا جمعه...
      • مهم نیست اول ماه بـاشه یا آخر ماه...
      • هر صبح،
      • واسه تو فرصتیه که تصمیم بگیری...
      • امـروز یه قدم به هدفت نزدیک تر شو...
      e2b4eff4-1dac-410c-968d-a24d26fe3757-image.png

• اینجور با دیدن درس خوندن دوستانمون اگه هنوز با انگیزه شروع نکردیم اشناءالله با انگیزه هرچه بیشتری استارت کارو میزنیم.

برای گزارش دادن مراحل زیر رو انجام بدید:
      • 1)خودتون رو معرفی کنید(اختیاری)❤
      • 2)پایه و رشته تحصیلیتون رو بگید💙
      • 3)برنامه روزانه تون که مربوط به همان روز است رو ذکر کنید💜
      • 4)تاریخ و نام روز رو ذکر کنید💛
      • 5)گزارش ساعت مطالعه تون رو بنویسید💚
      • 6)یه جمله انگیزشی هم بگید(اختیاری)💓
      • بهتره که در اول خودتون رو معرفی کنید تا باهم اشنا بشیم
      abc1b678-e43a-4763-8f69-973d0a1a6ac2-image.png

• از ساعت 22:00(ده شب) به بعد شما میتونید گزارش مطالعه تون رو ارسال کنید و زمان حداکثری و حداقلی وجود ندارد همینطور بگم که گزارش هایی رو که میفرستید فقط مربوط به اون روز باشد.میتونید ساعت مطالعه دیروزتون هم بگید،در صورت نام بردن روز و تاریخ روز مذکور. البته میتونید گزارش هفتگی هم بدید.به طوری که بگید مثلا در هفته چقد تست زدید و هر درس رو چقد مطالعه کردید و... .

• اما باید یکی از حالت های بالا روانتخاب کنید.یا هفتگی گزارش بدید یا روزانه که از ساعت22شب به بعد میتونید گزارشهاتون رو بفرستید.
      • کسایی که میخان هر هفته گزارش بدن میتونن روز جمعه از ساعت22شب به بعد گزارش ها شون رو بفرستن

قوانین تاپیک:
      1)در اول بگم که لطفا اسپم ندید یعنی باهم دیگه درمورد موضوعاتی غیر از موضوع تاپیک صحبت نکنید.
      تحلیل ساعت مطالعه در تاپیک دوممون است.اونجا میتونید درمورد ساعت مطالعه تون صحبت کنید.پس اسپم ندید
      2)خواهشا احترام همدیگه رو حفظ کنید و از فرستادن پست های اضافی خودداری کنید(اسپم)
      3)با ادب و شیک بیاید.....
      d3573512-9ffa-494d-8172-160754ef705c-image.png

• امیدوارم نهایت لذت رو ببرید و رقابتی سالم داشته باشید ✌

b7de43fa-c923-45d7-8ef9-67d25dd82a9e-image.png
      موفق و تندرست باشید✌👦👩

@تجربیا @انسانیا @ریاضیا
      @دهم @یازدهم @دوازدهم
      @دانش-آموزان-آلاء
      @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا

مشاوره تحصیلی
    • مطالب مشاوره ای

kosar mottaghi

سلام بر انجمن آلا این تاپیک به خاطر این ایجاد کردم که مطالب مشاوره ای که نیاز دارین بزارم
      امیدوارم بتونم کمک کرده باشم
      ومطالبی که میزارم مفید باشن
      🌷🌷🌷
      @تجربیا
      @ریاضیا
      @انسانیا
      @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا
      @گرامریست-های-آلاء

مشاوره تحصیلی
    • اراده ضعیف

Negin Abbasi

سلام خدمت همه دوستان

من برای درس خوندن اراده خیلی ضعیفی دارم و تنبلم و اهداف بزرگی هم دارم
      پشت کنکوری هستم و مطالعه هام هیچ پیوستگی نداشته
      کسی بوده مثل من باشه؟؟😔
      احساس پوچی میکنم وقتی میبینم یکروز دیگمم الکی الکی هدر دادم هر شب به خودم میگم دیگه فردا جدی میخونم
      صبح یکم میخونم باز ول میکنم
      😑 پلیز هلپ می
      مرسی اح 😑
      🌹

مشاوره تحصیلی
    • یک سوال

فرناز مقیمی

IMG-20210226-WA0017.jpg سلام
      اینجا جریان نباید دو ونیم می شد ؟
      اگر هم میشد چه جریانی به دو مقاومت سی اهمی و شصت اهمی میرسید ؟

مشاوره تحصیلی
    • کنکور چیست ؟

r sh

سلام
      صــــــــبح زیباتون بخیر و شادی 🌈 ☀ 🌈
      می دونم سوالم خیلی عجیبه ولی من اصلا هیچی از کنکور سر در نمیارم . اصلا نه میدونم تراز چیه ، نه منطقه . درکی هم از معدل نهایی و فرقش با رتبه کنکور ندارم🤦🏻♂ 🤦🏻♂ 🤦🏻♂
      خلاصه که بگم اصلا هیچی درباره کنکور نمیدونم .
      اگر ممکنه میشه این موارد رو بهم توضیح بدین ؟

مشاوره تحصیلی
    • روش های درس خوندنم

یسنا

سلام امیدوارم حالتون خوب باشه.اول از همه 22 بهمن مبارک :: ☀ 🌈
      این تاپیک رو زدم برای اینکه روش هایی که توی دبیرستان و پارسال توی درس خوندن برای کنکور بهم کمک کرد رو با شما به اشتراک بگذارم شاید برای کسی مفید بود.
      ازتون میخوام توی این تاپیک مشارکت کنید .اگر سوالی در رابطه با برنامه داشتید بپرسید اگر بتونم حتما جواب میدم .
      اگر کسی از دخترا خواست بهش توی برنامه ریزی روزانه کمک میکنم و ازش گزارش کار روزانه میگیرم.(توی اینکار خیلی جدی ام و نظم باید زیاد باشه)
      اراتمند همگی یسنا موسوی_دانشجوی آموزش ابتدایی دانشگاه فرهنگیان

مشاوره تحصیلی
    • معرفی مشاور

Mohsen Sari

سلام دوستان
      بنده میخواستم برای ماه های پایانی مشاور بگیرم
      اگه کسی هست که مشاور داشته و راضی بوده لطفا به بنده معرفی کنه
      توی شخصی که تبلیغ هم نباشه
      خیلی ممنونم

مشاوره تحصیلی
    • گزارش کار و باهم درسخوندن بچه های کنکور1400

Dr.Aryan

سلام بچه ها این تاپیک برا بچه های کنکور1400 هست🏅

این تاپیک رو میزنم تا کسایی که میخوان اعلام کنن (ورودی دوازدهمیا)و هرشب بیایم اینجا گزارش کار بدیم، درباره تایم مطالعاتیمون و بهتر شدنش هم بگیم کلا این تاپیک برا پیشرفتمونه با کمک همدیگه💥🥀
      اینجور با دیدن درس خوندن بقیه اگه انگیزه کافی نداشته باشیم انگیزه ماهم بالا میره ان شاالله😇

از ساعت 20:00(هشت شب) به بعد شما میتونید گزارش هاتون رو ارسال کنید و زمان حداکثری وجود ندارد شایان ذکر است گزارش هایی رو که میفرستید فقط مربوط به همانروز باشد.

ی راهکار داریم واسه کسایی که به هر دلیلی هرشب نمیتونن انلاین شن و گزارش بدن.

شما میتونید یا هرشب پیوسته گزارش بدید

اما اگ که مطمئن نیستید هرشب نمیتونید ی کار دیگ هم میتونید کنید

هفتگی گزارش بدید ینی اخر هفته حالا پنجشنبه یا جمعه بیاید بگید توی این هفته اینقد مطالعه کردم میانگین هرروزم اینقد میشه و اینقد تست زدم.
      این ی راهکار واسه دوستانی که نمیتونن هرشب گزارش بدن.
      اما در نظر داشته باشید که فقط یکی از دوحالت بالا رو انتخاب کنید.

قوانین این تاپیک:

1-اول از همه بگم که لطفا اسپم ندین یعنی باهم دیگه صحبت نکنین در حد یکی دوتا پیام که بخواین ی چیزی رو بگین اشکال نداره ولی اصلا اسپم ندید.

2-قبل از هر کاری باید بیاید خودتون رو معرفی کنید و بعد از هماهنگ شدن باهم شروع به کار میکنیم. چونکه همدیگه رو بشناسیم.

3-لطفا هیچ چیز اضافی پست نکنید و ادب رو رعایت کنید.

برای همتون آرزوی سلامتی و موفقیت میکنم🖐 🙂

@تجربیا @دانش-آموزان-آلاء @اپ-کاتالیزورهای-آلاء

مشاوره تحصیلی
    • ⭕مدیریت زمان

SJY

(بسم الله الرحمن الرحیم)
      دوستان بزرگوارم سلام،
      از اونجایی که مدیریت زمان یه بحث مهمه و کنکوری ها خیلی بهش نیاز دارن، یه مطلب داشتم گفتم بنویسم شما هم استفاده کنید.
      ان شاءالله مفید باشه🌹

🔸اولین گام برای مدیریت زمان: «شناسایی دزد های وقت»
      برای شناسایی دزدای وقت اولین کاری که باید بکنین مشخص کردن سُؤل و اُمنیه هست
      حالا من ازت میپرسم،
      برای چی زندگی میکنی؟ (آرمان و هدفت از زندگی چیه؟)
      اینجا شما از اهداف پاک و سعادت بخش، 4-5 تای اصلی که قصد رسیدن دارید رو مشخص کن. مثلا
      🔹دکتر، خلبان، استاد، قاضی و...
      🔹ازدواج، اشتغال، فعالیت ها و...
      این موارد امنیه هستن و باید در راستای سؤل تعریف بشن.
      🔹سؤل:برای چی اینها رو میخوای؟
      سوال بسیار مهم برای هرکاری که میکنیم:برای چی؟ که چی؟

✅طوری باشیم که اگر بقیه بهمون لبخند زدند، خوش‌حال نشیم و اگر بقیه بهمون اخم کردن ناراحت نشیم.
      ✅رفقا یکی از مهم ترین عوامل موفقیت، قدرت بیان هستش. پس تا میتونین فن بیانتونو تقویت کنین.
      🔹کاری که انجام میدی باید مورد رضایت امام زمان باشه،
      چجوری؟؟؟
      *برای امام زمان باید هزینه کرد!
      عمر می‌تواند عبادت باشد با یک نیت و هدف صحیح. (گفتن 100 مرتبه لا اله الی الله با فضیلت ترین کار در روز است، حالا فکرشو بکنین بعضیا هستن نماز شب میخونن و....،شما با این کار از اونا هم بیشتر صواب به دست میارین🤩)
      مثلا:میخوام درس بخونم یا هرکاری انجام بدم به این علت که...
      برای امام زمان مفید باشم
      🔸1️⃣پس اولین مورد، هدف و نیت درست است.
      🔸2️⃣عادات غلط و خواب باید اصلاح شود.
      🔹عادات غلط عمر انسان را از بین می‌برد (خواب زیااد، نوشابه خوردن و......)
      🔹بی نظمی باعث تلف شدن وقت است.
      🔹 امان از خواب زیاد
      اگر خوش بینانه هر 24 ساعت، 8 ساعت بخوابیم، یک سوم عمرمان را خواب بوده ایم.
      یعنی اگر 60 سال عمر کنیم در واقع 20 سال خواب بوده ایم!😯
      🔹خواب، خواب می‌آورد.
      ✅بهترین خواب : بعد از عشاء
      یعنی ساعت 9/5 الی 4/5--5 صبح.
      ❎خواب پس از اذان صبح تا طلوع آفتاب : بدترین خواب! که انرژی سوز، برکت سوز، حافظه سوز و موجب نکبت و شومی میباشد.
      ✅خواب کوتاه پیش از اذان ظهر (20 الی 30 دقیقه) : انرژی آفرین، موجب تقویت حافظه، الهام بخش
      ❎خواب هنگام اذان ظهر : انرژی سوز، موجب ظلمت
      ✖️بدترین خواب: پس از طلوع آفتاب تا اذان ظهر و پس از نماز عصر تا غروب آفتاب که زمان کار و تلاش است.: انرژی سوز و جنون آور
      🔸3️⃣مکالمات اضافی و غیر ضروری را کم کنید : مکالمه باید مختصر، مفید و ضروری باشد.
      مکالماتی که به خاطر فضولی کردن است را کم کنید. 🙂
      🔸4️⃣عدم واگذاری بعضی از کارها به دیگران :
      ✅کار هایی که دیگران سریع تر انجام می‌دهند را به آنها واگذار کنیم.
      ✅زندگی خود را مدیریت کنید، قرار نیست همه کار ها را شما انجام دهید. (مثلا کار های خونه رو بین همه اعضای خونواده تقسیم کنید)
      🔸5️⃣تلویزیون و اینترنت : قاتلین وقت
      ✅فیلم هایی که نکته تاریخی دارند، ارزش دیدن دارن(مثل مختار، حضرت یوسف)
      ❎بازیگران محبوب وجود خارجی ندارند! (جومونگ و....)
      🔸6️⃣عدم مشاورت با افراد نخبه
      ✅بهترین کسانی که با آنها مشورت میکنی صاحبان خرد، دانش و علم هستند.
      ❎با ترسو مشورت نکن زیرا راه برون رفت از مشکل را بر تو ننگ می‌گرداند.
      ❎هرگز با بخیل مشورت نکن زیرا تو را از هدفت باز می‌دارد.
      🔸7️⃣دغدغه های منفی و مشغولیت های ذهنی باطل
      🔹رفع درگیری فکری :
      1-تردید و دودلی
      راهکار اجرایی: تصمیم اصلیتان را بگیرید.
      2-چه چیز هایی را تحمل میکنید(بار های ذهنی)
      راهکار اجرایی: لیست کنید کارهاتون رو
      3-پروژه های نیمه تمام‌
      راهکار اجرایی: یا تصمیمت رو انجام بده یا کلا پاکش کن.
      4-شلوغی ذهن
      راهکار اجرایی: مهار کردن؛
      یه تقویم یا دفترچه یادداشت داشته باشیم و کار هامون رو لیست کنیم.
      🔸8️⃣افسوس گذشته:
      بر آنچه که گذشته است و از دست رفته است مشغول نشو و افسوس نخور.
      *اگر گذشته رو به عنوان عبرت و تجربه برای آینده ببینیم، چراغ آینده می‌شود.
      تا میتونین به فکر آینده باشین!
      🔸9️⃣ترس و محافظه کاری
      ✅وقتی از چیزی می‌ترسی خودت رو بنداز تو دلش.👊
      🔸🔟نداشتن دفترچه یادداشت
      1-حتما کار های روزانه خود را بنویسید.
      2-کار های خود را اولویت بندی کنید و کار های غیر مهم را حذف کنید.
      3-تنها 3 درصد از مردم برنامه هایشان را می‌نویسند!
      4-کار های بزرگ را خُرد کنید و جزئیات را مشخص کنید.
      5-اتکا به حافظه باعث می‌شود همه کار ها انجام نشود.
      6-بعد از انجام کار آن را تیک بزنید.
      7-چیزی لذت بخش تر از تیک زدن یک کار انجام شده درلیست کار ها نیست.
      🔸1️⃣1️⃣شرکت در جلسات بیهوده و مفسده بر انگیز.
      (غیبت، دروغ، مشروب، لهو)
      🔸1️⃣2️⃣دیدار های برنامه ریزی نشده و مراجعات نابهنگام
      ⭕دور دور تو خیابون برای چی؟ چکار؟
      و امثال این کار ها....
      ✅ قدرت نه گفتن داشته باشید بگید نمیشه، برنامه دارم.
      🔸1️⃣3️⃣پرداختن به اهداف جزئی و غیر مهم که در اُمنیه مشخص نشده ان.
      🔸1️⃣4️⃣مطالعه کتب و مجلات غیر مفید - موسیقی!!!
      تمرین کنید برای خوب حرف زدن، کنفرانس دادن و آداب معاشرت،
      به سمت چیزی که علاقه دارید بروید.
      🔸1️⃣5️⃣برنامه نداشتن برای اوقات انتظار

تهیه کننده هم: حاج آقا طحان زاده(محمد)

اخ دستم🤕😅
      موفق باشید🌷
      @دانش-آموزان-آلاء @دوازدهم @تجربیا @ریاضیا @انسانیا @یازدهم @دهم @بچه-های-کنکور-تجربی-1400 @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا

مشاوره تحصیلی
    • برنامه برای جمع بندی پایه

sarnisa6

دوستان کسی رو میشناسین که برنامه ریزی انجام بده مثلا برای مدت مشخصی برنامه برای جمع بندی دهم و یازدهم بده؟؟ ممنون میشم معرفی کنید
      @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-آلاء @تجربیا

مشاوره تحصیلی
    • گزارش ساعت مطالعه ✺ ویژه ی هر سال ✺

dlrm

رفقای ماهم🌔 ،
      سلام 💚
      حال دلتون خوب باشه 🌼 💫
      بنا شد برای اینکه تاپیک های گزارش مطالعه ی متعددی زده شده و یکمی بی نظمی به وجود اومده ،به در خواست خودتون برای اینکه هممون یه جا گزارش مطالعه بدیم و منظم و منسجم باشیم ، این تاپیک زده بشه🌼
      پس ،
      این تاپیک تنها تاپیک رسمیِ گزارش ساعت مطالعه برای کنکور 99 هستش✨
      و خب ؛
      امیدواریم همگی رعایت کنیم و تاپیک مشابه نزنیم و اسپم ندیم و کلی درس بخونیم و باعث افتخارِ اول خودمون بعد خانواده و آلاءِ قشنگمون بشیم 🦄 ✨

پس بسم الله 🌹
      شروع می کنیم ☀

@دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا
      @انسانیا @تجربیا @ریاضیا

مشاوره تحصیلی
    • تحلیل ساعت مطالعه کنکور 1400

Dr.Aryan

«سلام من به آن پرند سپیده وشادمان،که در سپیده با نسیم ترانه ساز می شود»
      حالتون چطوره؟ امیدوارم همگی سرحال و شاداب باشید.
      همونطور که میبینید این تاپیک رو برای تحلیل تایم مطالعمون میزنم تا مکملی باشه برای تاپیک گزارش کار کنکور 1400 و هم این که از اسپم دادن توی اون تاپیک جلوگیری شه.
      اینجا تایم هاتون رو که توی تاپیک گزارش ارسال کردید باهم تحلیل کنید، به کمک هم نقاط ضعفاتون رو به نقاط قوتتون تبدیل کنید. مثلا شما میتونید اینجا فرد مورد نظرتونو منشن کنید و درمورد خوب بودن تایم مطالعش و کم بودن تست هاش صحبت کنید اگه میتونید کمکش کنید و درکنار هم رشد کنیم.🍀 🌳
      پس اینجا صحبتاتون رو کنید. 🗣
      تاپیک گزارش کار بچه های کنکور1400 👈 https://forum.alaatv.com/topic/16584/گزارش-کار-و-باهم-درسخوندن-بچه-های-کنکور1400/2?_=1603052341457

@دوازدهم @بچه-های-کنکور-تجربی-1400 @تجربیا @ریاضیا @انسانیا

مشاوره تحصیلی
    • جرئتشو داری رفیق؟!!!

zahra zare 0

من با روپوش خونی ساعت حدودا 9 صبح فروردین 98 توی بارون گوشه ی درمانگاه گریه می کردم. فشار روانی و اینکه همه ی مردم کنار خانواده هاشون دارن سال نو رو جشن می گیرن اونوقت من تو این حالم داشت دیوونم می کرد....
      بعد از ویزیت 200 نفر تویه روز، ساعت 4 شب 4 نفر رو به دلیل نزاع آورده بودن طوریکه خون فواره می زد وسط سالن، بعد از درمان و اعزام تا دوروز درمانگاه علی رغم استفاده از خوشبو کننده های متنوع هنوزم بوی خون می داد...
      یه ساعت بعد یه فرد رو که نصف روز بود فوت کرده بود و تازه اوردن و چهل دقیقه ی تمام احیا کاملا بی فایده انجام دادیم...
      ساعت شش و نیم خوابیدم و ساعت هشت صبح با صدای فریاد بیدار شدم، بیمار سرماخورده ای که داد می زد : وظیفه اشه وقتی اون همه پول می گیره، کجاست این دکتر بی مسئولیت؟؟
      وبعد صدای خانم پذیزش که در حال توضیح دادن این بود که پزشک تا صبح بیدار بوده و تازه خوابیده...
      با ارامش ویزیتش کردم، می دونی چرا؟! چون اون تابلوی بیمارستان که اشاره به سکوت می کنه قبل از اونکه برای بیمار و همراهاش گذاشته شده باشه برای پزشک و پرسنل گذاشته شده... این یعنی تو به عنوان یه پزشک حق نداری فریاد بزنی!!!!!
      هنوزم توی سرت سودای پزشک شدن داری؟
      بلدی موقع ناراحتیت فریاد نزنی؟
      جرئتشو داری خانوادتو کنار بزاری و سال رو بین یه عالمه مریض با اعصاب خراب نو کنی؟؟؟
      می تونی؟!

مشاوره تحصیلی
    • تدریس مجازی صد برابر بهتر از حضوری

Mehdi Hosseinbor

توی مجازی میتونی دبیر های زیادی رو پیدا کنی مثلا توی سایت الا و دیگر سایت ها
      ولی جای خوبش اینجاس که میتونیم بهترین دبیر هارو برای خودمون پیدا کنیم و فقط به یک دبیر که حضوری درس میده متکی نباشیم همچنین باعث میشه ذهن باز تر فکر کنه
      همچنین سر کلاس های حضوری تمرکز و آرامش و راحتی به اندازه کلاس های مجازی نداریم
      و مهم تر از همه میتونیم یک تدریس رو چندین بار ببینیم و با غر زدن و ترس و استرس از کلاس همراه نیستیم
      البته اگه از موبایل پیش بریم برنامه های اجتماعی باعث حواس پرتی میشن و...
      پس بهتره از سیستمی استفاده کنیم که برنامه های مجازی روی اونا نصب نباشه یا همونارو دیلیت بزنیم
      چه قبول بکنین چه نکنین مهم ترین عامل حواس پرتی همین ها هستند

مشاوره تحصیلی

راهنمای عضویت در انجمن آلاء

راهنمای فعالیت در انجمن آلاء

#برای تابستون عالی کارکنیم#بهترین منابع دهم# بهترین استفاده از وقت تابستون

مشاوره تحصیلی
    8
    19
    403
    بارگذاری پست‌های بیش‌تر
    • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
    • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
    • بیشترین رای ها
    پاسخ
    • پاسخ به موضوع
    وارد شوید تا پست بفرستید
    این موضوع پاک شده است. تنها کاربرانِ با حق مدیریت موضوع می‌توانند آن را ببینند.
    • hamed.kh
      hamed.kh دانش آموزان آلاء آخرین ویرایش توسط انجام شده

سلام به همگی
      اگر دهمی هستید که به یازدهم میرید سعی کنید تو یک ماه درسای اخنصاصی (واجب تر هست)جمع کنید ولی خب یک مشکل که وقت کمه پس باید یه سری فصل ها که احتمالش کمه تو کنکور بیاد حذف شود/ برای زیست دهم فصل گوارش و قلب و کلیه رو بخونید اولویت رو به ترتیب نوشتم بعدش اگه وقت داشتید گیاهی رو شروع کنید/ برای شیمی هر سه فصل مهمه و از فصل1 شروع کنید تا اخر/ برای ریاضی
      اول فصل 1 رو عالی ببندید چون فقط همین امسال این رو دارید وسوال تو کنکور ازش میاد وبعد برید سراغ مثلثات ومعادله ونامعادله وتایع چون پیش نیاز سال های بعد هستش (پس فصل3و4و5 عالی کار کنید) اگر هم وقت کردید سراغ ترکیبات و احتمال هم بروید / برای فیزیک هم فصل3و4 هم عالی ببندید بعد اگه وقت شد بروید فصل 2/

حالا بریم سراغ اینکه چه کتاب تستی بزنیم؟

زیست= اولویت 1 میکرو یا خیلی سیز /بعدش IQ /ایمان داشته باش اگه تستاتو رو بزنی کمتر80 تو هیچ ازمون ازمایشی نمیزنی

شیمی = اولویت 1 مبتکران (بهمن بازرگانی)/ بعدش فار ازمون دهم(انتشارات فار)خدایی عالیه / خدا شاهده اگه کار کنی کمتر 90 نمیزنی

فیزیک= اولویت 1 میکرو یا خیلی سبز/بعدش کیمیا(میتکران) یا نردبام/ اینم کار کنیدکه عالی خواهید زد تو ازمون ها

ریاضی = اولویت 1 خیلی سبز یا میکرو (بهتره خیلی سیز)/ بعدش IQ/

بچه ها عزیز شک نکنید اینایی که گفتم بهترینه وحرف همهی مشاوره های
      اگه مطالب خوب بودن و درخواست کردید برای عمومی ها هم بهتون منابع و روش خوندن هم میگم
      امیدوارم مورد استفاده قرار گرفته باشه

اهه یادهم رفت. بعد اتمام دهم بروید سراغ یازدهم واختصاصی رو شروع کنید و حدود 70% مطالب یازدهمو جمع کنید حالا چجوری رو الان وقت تنگه پس فردا بهتون میگم یا زودتر.

ببخشید که زیاد شد (موفق و سربلند و پیروز باشید)

Mahdi2001 L 2 پاسخ آخرین پاسخ پاسخ نقل قول 7
      • Mahdi2001
        Mahdi2001 دانش آموزان آلاء @aidaa آخرین ویرایش توسط انجام شده

aidaa من قبول ندارم واقعیتش و با این روش که دهم یازدهم رو به تدریج و اروم ببینید(یعنی همین روشی که تا امروز داشتید)رو قبول دارم

1 پاسخ آخرین پاسخ پاسخ نقل قول 1
        • A
          aidaa آخرین ویرایش توسط انجام شده

برای فیزیک میکرو واقعا منبع خوبیه؟سطح سوالاتش خیلی پایینه که...
          بعد اینکه من با برنامه ی قلمچی دارم دهمو یازدهم میخونم منطقیه که برنامه رو کنار بزارم و دهمو تموم کنم و برم یازدهم؟
          و اینکه توروخدا بگید با شیمی چیکار کنم؟من میدونم تموم درسامو میتونم تو تایستون جمع کنم و خوب بخونم چون ساعت مطالعم بالاست ولی واقعااا با شیمی مشکل دارم...
          البته یه دلیلشم اینه که پارسال هیچی نخوندم چون از منبعم(مبتکران)بدم میومد:»

Mahdi2001 1 پاسخ آخرین پاسخ پاسخ نقل قول 0
          • hamed.kh
            hamed.kh دانش آموزان آلاء @امیر مرادپور آخرین ویرایش توسط انجام شده

البته فار ازمون عالیه یه دست بالاتر از کتاب بهمن بازرگانی هست

• امیر مرادپور
              امیر مرادپور @Mahdi2001 آخرین ویرایش توسط انجام شده

Mahdi2001
              چون توی شیمی بهمن بازرگانی برای دوازدهم هنوز چاپ نکرده بود
              ولی تازه جلد اولش اومده
              اگه کتاب های مهندس بازرگانی باشه هیچ رقیبی نداره

hamed.kh 1 پاسخ آخرین پاسخ پاسخ نقل قول 0
              • amirh_hmyf
                amirh_hmyf @Laynad آخرین ویرایش توسط انجام شده

Laynad
                ینی چی از کجا گرفته میشه؟
                منظورتو نفهمیدم

• L
                  Laynad @amirh_hmyf آخرین ویرایش توسط انجام شده

@ایمورتال از کجا گرفته میشه این کد ها شما میدونید؟(لینک)

amirh_hmyf 1 پاسخ آخرین پاسخ پاسخ نقل قول 0
                  • amirh_hmyf
                    amirh_hmyf @Mahdi2001 آخرین ویرایش توسط انجام شده

Mahdi2001 بابا ولمون کن تروخدا
                    خود گاج مارکت یه قسمتی داره به عنوان اعمال کد
                    اگه خود گاج مارکت نمیده پس کی میده

1 پاسخ آخرین پاسخ پاسخ نقل قول 0
                    • amirh_hmyf
                      amirh_hmyf @Laynad آخرین ویرایش توسط انجام شده

Laynad خیلی ممنون دوست عزیز تو اینترنت هست
                      اکه احیانا کدتون سوخت میتونین از اینترنت یکی دیگه بردارین

L 1 پاسخ آخرین پاسخ پاسخ نقل قول 0
                      • L
                        Laynad @Mahdi2001 آخرین ویرایش توسط انجام شده

Mahdi2001 کد تخفیف رو از این تاپیک آلا پیدا کردم. دیگه نمیدونم این اقا این کد رو چطوری و از کجا گرفتن :
                        https://forum.alaatv.com/topic/10585/انتخاب-منابع-یازدهم-زوده/8?page=1

• Mahdi2001
                          Mahdi2001 دانش آموزان آلاء @Laynad آخرین ویرایش توسط انجام شده

Laynad به نظر من از نظر اخلاقی و شرعی اصلا درست نیست لاقل اگر کد رو خود گاج داده تحت عنوان یه چیزی بازم حرفیه

L amirh_hmyf 2 پاسخ آخرین پاسخ پاسخ نقل قول 1
                          • L
                            Laynad @hamed.kh آخرین ویرایش توسط انجام شده

hamed.kh تو یک ماه چطوری این همه مباحث رو باید تموم کرد؟ اگه بخواییم کل تستای این کتاب هایی که گفتین رو بزنیم که خیلی سخت میشه.

• L
                              Laynad @amirh_hmyf آخرین ویرایش توسط انجام شده

@ایمورتال من یه کد تخفیف 60 درصدی پیدا کردم برای گاج مارکت که همیشه کار میکنه.(60 درصد فقط برای محصولات گاج) منتهی نمیدونم این کد برای چیه؟ آیا درسته ازش استفاده کنیم؟
                              بگذریم... اگه خواستید میتونم کد رو بهتون بدم.

Mahdi2001 amirh_hmyf 2 پاسخ آخرین پاسخ پاسخ نقل قول 0
                              • hamed.kh
                                hamed.kh دانش آموزان آلاء @Sharllot آخرین ویرایش توسط انجام شده

خواهش میکنم

• amirh_hmyf
                                  amirh_hmyf آخرین ویرایش توسط انجام شده

کسی میدونه تخفیف های گاج مارکت تا کی ادامه خواهد یافت؟

L 1 پاسخ آخرین پاسخ پاسخ نقل قول 0
                                  • Mahdi2001
                                    Mahdi2001 دانش آموزان آلاء @Mahdi2001 آخرین ویرایش توسط Mahdi2001 انجام شده

@دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
                                    البته برای شیمی دوازدهم ظاهرا نشر الگو بهتر عملکرده دقیق نمیدونم

امیر مرادپور 1 پاسخ آخرین پاسخ پاسخ نقل قول 0
                                    • Sharllot
                                      Sharllot آخرین ویرایش توسط انجام شده

فوق العاده👌
                                      ممنون ازتون:)
                                      hamed.kh

hamed.kh 1 پاسخ آخرین پاسخ پاسخ نقل قول 0
                                      • Mahdi2001
                                        Mahdi2001 دانش آموزان آلاء @hamed.kh آخرین ویرایش توسط انجام شده

hamed.kh سلام باتوجه به اینکه بحث کمک به بچه های دهمیه گفتم منم نظرم رو نسبت به حرفاتون بگم. بالاخره دو مغز بهتر یک مغز کار میکنه مگه نه؟
                                        به نظر من برای شیمی به کتاب خیلی سبز هم نگاه کنید چون علاوه بر خوب بودن کتاب و تست ، رابطه دانش اموز با کتاب و راحتیش هم مد نظره

برای بستن دهم هم اینکه تا اخر تابستون به تدریج بسته بشه بهتر از اینکه توی یکماه بسته بشه چون هم فرصت بیشتر هم فرصت جبران هست میشه. در کنارش هم یازدهم خوند ولی دهم جدا یازدهم جدا توی دو مرحله به نظر من از نظر مرور و موارد دیگه ممکنه مشکل ساز بشه یا فراموش میشه.

اینا نظر من بود امیدوارم ناراحت نشده باشی از اینکارم hamed.kh
                                        😊😊

Mahdi2001 1 پاسخ آخرین پاسخ پاسخ نقل قول 4
                                        • dlrm
                                          dlrm آخرین ویرایش توسط انجام شده

@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا ☺

1 پاسخ آخرین پاسخ پاسخ نقل قول 2
                                          • 1 / 1
                                          • اولین پست
                                            آخرین پست