-
@amirhossein-hf
کمه آذربایجان ای ینی اینجا ؟نوشتهشده در ۲۹ اسفند ۱۳۹۸، ۲۲:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Jack-sparow خیلییی کم
انگشت شمار -
@MaryaM-_-sh خخخخخ
امضااتونو برداشتین کهنوشتهشده در ۲۹ اسفند ۱۳۹۸، ۲۲:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@amirhossein-hf همه چیزمبرداشتم دیگه
خودمم بردارم و اراین انجمن برمخوب میشه -
@amirhossein-hf همه چیزمبرداشتم دیگه
خودمم بردارم و اراین انجمن برمخوب میشهنوشتهشده در ۲۹ اسفند ۱۳۹۸، ۲۲:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@MaryaM-_-sh عجب
-
نوشتهشده در ۲۹ اسفند ۱۳۹۸، ۲۲:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ی چیز بگمنخندید
مهاباد و سردشت جز آدربایجان شرقی هستن؟ -
ی چیز بگمنخندید
مهاباد و سردشت جز آدربایجان شرقی هستن؟نوشتهشده در ۲۹ اسفند ۱۳۹۸، ۲۲:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@MaryaM-_-sh نه
-
@MaryaM-_-sh نه
نوشتهشده در ۲۹ اسفند ۱۳۹۸، ۲۲:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@amirhossein-hf
-
@Jack-sparow اره خدایی آخر شبی خل شدم
نمیدونم من همیشه جغرافیام داغون بودنوشتهشده در ۲۹ اسفند ۱۳۹۸، ۲۲:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@MaryaM-_-sh
الان نمیخای اینجا دیگه - __ -
نمیدونی چقدررر خوشحال شدم دواره دیدمت ، نرو هاا -
نوشتهشده در ۲۹ اسفند ۱۳۹۸، ۲۲:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@M-an هستين هنوز يا برم تاپيك بزنم؟
-
@MaryaM-_-sh
الان نمیخای اینجا دیگه - __ -
نمیدونی چقدررر خوشحال شدم دواره دیدمت ، نرو هاانوشتهشده در ۲۹ اسفند ۱۳۹۸، ۲۲:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Jack-sparow منم واقعا خوشحال شدم دیدمت
اصلا فکرشم نمیکردم ببینمت اینجا دوباره -
ی چیز بگمنخندید
مهاباد و سردشت جز آدربایجان شرقی هستن؟نوشتهشده در ۲۹ اسفند ۱۳۹۸، ۲۲:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@MaryaM-_-sh در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
ی چیز بگمنخندید
مهاباد و سردشت جز آدربایجان شرقی هستن؟شاید باورت نشه ولی من ب عنوان یه اذری نمیدونم
-
@MaryaM-_-sh در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
ی چیز بگمنخندید
مهاباد و سردشت جز آدربایجان شرقی هستن؟شاید باورت نشه ولی من ب عنوان یه اذری نمیدونم
نوشتهشده در ۲۹ اسفند ۱۳۹۸، ۲۲:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Jack-sparow
آخه اون گفت نزدیک تبریز هس
تبریز کجاس -
نوشتهشده در ۲۹ اسفند ۱۳۹۸، ۲۲:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@M-an بله ميخوام بدونم فنونو كه استاد صادقي دو ماه پيش شروع كردن ديگه قرار نيست ادامه بدن؟ به خاطر استقبال؟
-
@Jack-sparow منم واقعا خوشحال شدم دیدمت
اصلا فکرشم نمیکردم ببینمت اینجا دوبارهنوشتهشده در ۲۹ اسفند ۱۳۹۸، ۲۲:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@MaryaM-_-sh در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
اصلا فکرشم نمیکردم ببینمت اینجا دوبارهمن ک دایم اینجام ، الیته دو هفته یه بار نیم ساعت
جدی گفتی نمیای ؟ -
@M-an بله ميخوام بدونم فنونو كه استاد صادقي دو ماه پيش شروع كردن ديگه قرار نيست ادامه بدن؟ به خاطر استقبال؟
-
@MaryaM-_-sh در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
اصلا فکرشم نمیکردم ببینمت اینجا دوبارهمن ک دایم اینجام ، الیته دو هفته یه بار نیم ساعت
جدی گفتی نمیای ؟نوشتهشده در ۲۹ اسفند ۱۳۹۸، ۲۲:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Jack-sparow اره راستش
اگه بتونم بیخیال اینجا شم
واقعا اذیت شدم ب اندازه کافیه -
نوشتهشده در ۲۹ اسفند ۱۳۹۸، ۲۲:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@M-an خداروشكر يه سوال ديگه هم دارم بعدش زحمتو كم ميكنم
توي صفحه ي اصلي ميشه كاري كرد تو اون ليست افقي تاپيكا اونايي كه ناديده گرفتيم نيان؟
-
خب سال عوض ميشه كينه كدورتا رو بايد الكل بزنيم سرايت نكنه
dlrm من بازم معذرت ميخوام اشتباه صد در صد از طرف من بود واسه اون چيزي كه تو تاپيك حمد گفتم بعدش فهميدم
بآهار اميدوارم مثل اسمت با اومدن بهار شكوفا بشي معذرت ميخوام قولامو يكي درميون عمل كردم
Flight من واقعا ميخواستم بخونم ولي اشتباه كردم سنگ بزرگ برداشتم حلالم كن اجي پاي حرفم واينستادم
بازم فكر ميكنم مينويسم
كلا حالا هركي ناراحتي چيزي ديده ببخشه ديگهنوشتهشده در ۲۹ اسفند ۱۳۹۸، ۲۲:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@خانوم-وكيل
سلام ملیکا جان:)
چیزی نیست عزیزم
عیدت مبارک و دلت شاد باشه خانوم
موفق باشی -
@Jack-sparow اره راستش
اگه بتونم بیخیال اینجا شم
واقعا اذیت شدم ب اندازه کافیهنوشتهشده در ۲۹ اسفند ۱۳۹۸، ۲۲:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@MaryaM-_-sh
بابا کنکور که کم کم داره تموم میشه ، دیگع واسه چی نیای
اذیت شدی نیا ، ولی کلا نشه نیای