-
Maryam Nateqireplied to moohamad bahrami on ۲ مرداد ۱۴۰۰، ۱۷:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
moohamad bahrami
چی خوبه؟ -
-
moohamad bahramireplied to Maryam Nateqi on ۲ مرداد ۱۴۰۰، ۱۷:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Maryam Nateqi اگه ناراحت شدیی ببخش.ولی تو همش میخندیی میدونم ک الانم میخندی
-
@ida-shateri
اوخی چشم️
آقا من برم بقیه درسم -
moohamad bahramireplied to Maryam Nateqi on ۲ مرداد ۱۴۰۰، ۱۷:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Maryam Nateqi میگم خووبه ک اذیتت میکنم
-
Maryam Nateqireplied to moohamad bahrami on ۲ مرداد ۱۴۰۰، ۱۷:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
moohamad bahrami
خواهش میکنم
نه تصور تون اشتباهه -
Maryam Nateqireplied to moohamad bahrami on ۲ مرداد ۱۴۰۰، ۱۷:۴۱ آخرین ویرایش توسط Maryam Nateqi انجام شده
moohamad bahrami
مردم ازارید؟ -
moohamad bahramireplied to Maryam Nateqi on ۲ مرداد ۱۴۰۰، ۱۷:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Maryam Nateqi ن اشتبا نیس.
-
Maryam Nateqireplied to moohamad bahrami on ۲ مرداد ۱۴۰۰، ۱۷:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
moohamad bahrami
هست -
@ida-shateri
درسم دیر تموم میشه فردا ساعت 5 عصر خوبه؟؟
چون یکمی قبلش کار دارم️ -
moohamad bahramireplied to Maryam Nateqi on ۲ مرداد ۱۴۰۰، ۱۷:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Maryam Nateqi اره ر تو کم اذیت کردیی کم
-
میترا️
-
moohamad bahramireplied to Maryam Nateqi on ۲ مرداد ۱۴۰۰، ۱۷:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Maryam Nateqi دیدیم ک میگیم
-
این روزگار رو مسببش شدی بنده خدا نههههههه آدمی به پستی تو غیر ممکنه بنده خدا باشه اما بدون من نفرین نمیکنمت اما منتظر چوب خدای من باش که بدجور میزنتت
-
Maryam Nateqireplied to Maryam Nateqi on ۲ مرداد ۱۴۰۰، ۱۷:۴۶ آخرین ویرایش توسط Maryam Nateqi انجام شده
Maryam Nateqi
خیلی بیشخصیتی من 16 ساله بخاطر تو قلب درد گرفتم و....
طمع کار پست
منتظر باش من و خونواده ام شاید حالت رو نگیریم اما بترس از خدای من -
_Aram_ فارغ التحصیلان آلاءreplied to moohamad bahrami on ۲ مرداد ۱۴۰۰، ۱۷:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
moohamad bahrami مریم ازم تشکر کرد ️
Maryam Nateqi -
moohamad bahramireplied to _Aram_ on ۲ مرداد ۱۴۰۰، ۱۷:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@دختر-بهار خداروشکر.شوخی کردم خیلی دختر خووبیه مریم خانم
846681/846714