-
AMH فارغ التحصیلان آلاءreplied to مهشید غضنفرآبادی on ۱۳ آبان ۱۳۹۹، ۱۴:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
مهشید غضنفرآبادی تجربی دانش آموزان آلاءreplied to AMH on ۱۳ آبان ۱۳۹۹، ۱۴:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
AMH بخوبیت تو چطوری حالی نمیپرسیاا
-
AMH فارغ التحصیلان آلاءreplied to مهشید غضنفرآبادی on ۱۳ آبان ۱۳۹۹، ۱۴:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
مهشید غضنفرآبادی در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
AMH بخوبیت تو چطوری حالی نمیپرسیاا
فدات
جم کن باو دختر
تواصلا هستی حال بپرسم -
سلام
-
مهشید غضنفرآبادی تجربی دانش آموزان آلاءreplied to AMH on ۱۳ آبان ۱۳۹۹، ۱۴:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
AMH پی وی برا این روزاست خو:/
-
مهشید غضنفرآبادی تجربی دانش آموزان آلاءreplied to فاطمه نیازی on ۱۳ آبان ۱۳۹۹، ۱۴:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
فاطمه نیازی سلامممممممم خوش اومدی
-
فاطمه نیازیreplied to مهشید غضنفرآبادی on ۱۳ آبان ۱۳۹۹، ۱۴:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
-
AMH فارغ التحصیلان آلاءreplied to مهشید غضنفرآبادی on ۱۳ آبان ۱۳۹۹، ۱۴:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
مهشید غضنفرآبادی در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
AMH پی وی برا این روزاست خو:/
ها نکته ی ظریفی فرمودی
-
مهشید غضنفرآبادی تجربی دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۳ آبان ۱۳۹۹، ۱۴:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
18:18
-
AMH در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
فاطمه نیازی در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
سلام
سلام عزیزدل
خوی هستی
-
مهشید غضنفرآبادی تجربی دانش آموزان آلاءreplied to AMH on ۱۳ آبان ۱۳۹۹، ۱۴:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
AMH نکته ظریف نبود نکته جانکری بود
-
AMH فارغ التحصیلان آلاءreplied to مهشید غضنفرآبادی on ۱۳ آبان ۱۳۹۹، ۱۴:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
AMH فارغ التحصیلان آلاءreplied to مهشید غضنفرآبادی on ۱۳ آبان ۱۳۹۹، ۱۴:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
مهشید غضنفرآبادی تجربی دانش آموزان آلاءreplied to AMH on ۱۳ آبان ۱۳۹۹، ۱۴:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
AMH الان کجاس؟
-
سلام
سلام عزیزدل
خوی هستی
هاع ؟
-
مهشید غضنفرآبادی تجربی دانش آموزان آلاءreplied to AMH on ۱۳ آبان ۱۳۹۹، ۱۴:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام
سلام عزیزدل
خوی هستی
هاع ؟
منظورش اینکه خوب هستی
-
یبار سر کلاس بودیم معلم پرسید ساعت چنده با اینکه ساعت نداشتم گفتم 8و21دقیقه نگا کرد بع گوشیش گفت گوشیتو بدع گفتم خانوم ندارم گفت پس چجوری ایقد دقیق ساعتو گفتی
گفتم خانوم همین جوری گفتم
تا کیفمو نگشت ول کن نشد -
AMH فارغ التحصیلان آلاءreplied to مهشید غضنفرآبادی on ۱۳ آبان ۱۳۹۹، ۱۴:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
مهشید غضنفرآبادی تجربی دانش آموزان آلاءreplied to فاطمه نیازی on ۱۳ آبان ۱۳۹۹، ۱۴:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
521662/846714