-
کاش بمنم پیام میداد یه نصیحتش میکردم
-
Mobina Mobina 0replied to fateme moosavi 0 on ۱۹ آبان ۱۳۹۹، ۶:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
fateme moosavi 0 اولین باره داره میاد واسم
خدایا چرا من🥺🥺 -
Amir Hossein Rahtalabreplied to Mobina Mobina 0 on ۱۹ آبان ۱۳۹۹، ۶:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Mobina Mobina 0 نگران نباش
هیچ کاری نمیتونه بکنه -
Mobina Mobina 0replied to reza farajzade1974 on ۱۹ آبان ۱۳۹۹، ۶:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
reza farajzade1974 من دارم از ترس میمیرم تو نصیحت میکردیش
کاش جا من به تو پیام میداد ایقده خوشحالی -
Amir Hossein Rahtalabreplied to Mobina Mobina 0 on ۱۹ آبان ۱۳۹۹، ۶:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Mobina Mobina 0 اگه مومو بود به پلیس بگو
-
fateme moosavi 0 تجربی دانش آموزان آلاء خیرین کوچک دریا دل دوازدهمreplied to Mobina Mobina 0 on ۱۹ آبان ۱۳۹۹، ۶:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Mobina Mobina 0 در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
fateme moosavi 0 اولین باره داره میاد واسم
خدایا چرا من🥺🥺عزیزم خونسردیت رو حفظ کن ..اگه تو واتساپ بزن رو عکسش و بزن رو علا مت اخطار یا روش نگه دار بهد حذفش کن
-
Mobina Mobina 0replied to Amir Hossein Rahtalab on ۱۹ آبان ۱۳۹۹، ۶:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Amir Hossein Rahtalab امیدوارم
-
fateme moosavi 0 تجربی دانش آموزان آلاء خیرین کوچک دریا دل دوازدهمreplied to Mobina Mobina 0 on ۱۹ آبان ۱۳۹۹، ۶:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Mobina Mobina 0 در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
Amir Hossein Rahtalab امیدوارم
چرا نمیاد پیش من
-
reza farajzade1974 تجربی اخراج شدهreplied to Mobina Mobina 0 on ۱۹ آبان ۱۳۹۹، ۶:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Mobina Mobina 0 یکاری میکنم ون بترسه از صحبت باهام
-
Amir Hossein Rahtalabreplied to Mobina Mobina 0 on ۱۹ آبان ۱۳۹۹، ۶:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Mobina Mobina 0 میگما. تو 18 سالته. بچه که نیستی از اینها بترسی. بلاک و گزارشش کن. تموم
-
من همش دارم تمرین میکنم اگه اومد چه اقداماتی انجام بدم
-
Mobina Mobina 0 یکی شماره مجازی زده ایسگاتو بگیره
دس بالا دس زیاده توهم برو ایسگاش کن ب همی راحتی -
Dr.Rashidi گرفتنش مومو رو
-
Amir Hossein Rahtalabreplied to fateme moosavi 0 on ۱۹ آبان ۱۳۹۹، ۶:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
fateme moosavi 0 از ما میترسه.
گویا پسرای ایرانی ازش خواستگاری کردن دیگه سراغ پسرا نمیاد خخخخ -
Mono در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
دس بالا دس زیاده توهم برو ایسگاش کن ب همی راحتینه مجازی نیست دیروز همه اطلاعات رفیقمو براش فرستاد من دیدم کامل
-
Mobina Mobina 0replied to Amir Hossein Rahtalab on ۱۹ آبان ۱۳۹۹، ۶:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Amir Hossein Rahtalab من خیلی ترسو ام خو
اینجوری نگو غرورم له میشه -
Dr.Rashidi در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
دس بالا دس زیاده توهم برو ایسگاش کن ب همی راحتینه مجازی نیست دیروز همه اطلاعات رفیقمو براش فرستاد من دیدم کامل
بعد شک نکردی چ جوری انقد اطلاعات داره؟
-
Mono خاک تو سر خرش
-
fateme moosavi 0 تجربی دانش آموزان آلاء خیرین کوچک دریا دل دوازدهمreplied to Amir Hossein Rahtalab on ۱۹ آبان ۱۳۹۹، ۶:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Amir Hossein Rahtalab در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
fateme moosavi 0 از ما میترسه.
گویا پسرای ایرانی ازش خواستگاری کردن دیگه سراغ پسرا نمیاد خخخخمن دخترم
-
Dr.Rashidi در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
بعد شک نکردی چ جوری انقد اطلاعات داره؟
نه ، چون اون پیامشو سین کرد
528322/846714