-
Kosar A003 ذهن درگیر
همش همین ذهن درگیره:/ ولی چطوری:| حدودا۱۳ ساعت فکر درگیر آخه
نوشتهشده در ۸ دی ۱۳۹۹، ۲۱:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده0-0ftm ذهن با اینهمه نورون
هر نورون یثانیه هم درگیر شه از ۱۳ساعت میزنه بالا -
0-0ftm
قالی ِ بی گل به چه مانَدنوشتهشده در ۸ دی ۱۳۹۹، ۲۱:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهآسِمان آبی به زندگی بدون رنگ
-
0-0ftm
قالی ِ بی گل به چه مانَدنوشتهشده در ۸ دی ۱۳۹۹، ۲۱:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهآسِمان آبی به امتحانه بدون تقلب
-
0-0ftm ذهن با اینهمه نورون
هر نورون یثانیه هم درگیر شه از ۱۳ساعت میزنه بالانوشتهشده در ۸ دی ۱۳۹۹، ۲۱:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهKosar A003 قانع شدم
-
آسِمان آبی به زندگی بدون رنگ
0-0ftm چرا انقد نا امید؟
-
Kosar A003 اع ببخشید رفدم پروفتونو دیدم ظاهرا شما خواهر نیسی برادر ممدی
نوشتهشده در ۸ دی ۱۳۹۹، ۲۱:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهKosar A003 در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
Kosar A003 اع ببخشید رفدم پروفتونو دیدم ظاهرا شما خواهر نیسی برادر ممدی
میگم چرا هی میگی خاهر
️
-
آسِمان آبی به زندگی بدون رنگ
نوشتهشده در ۸ دی ۱۳۹۹، ۲۱:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
0-0ftm چرا انقد نا امید؟
نوشتهشده در ۸ دی ۱۳۹۹، ۲۱:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهHelia Hosseini بدون امید نیستم
ولی امید ب چی داشته باشیم؟:) -
0-0ftm چرا انقد نا امید؟
نوشتهشده در ۸ دی ۱۳۹۹، ۲۱:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهHelia Hosseini بههه داداصی
-
Helia Hosseini بدون امید نیستم
ولی امید ب چی داشته باشیم؟:)0-0ftm امید به فردای قشنگ تری که خودت میسازیش
-
Helia Hosseini بههه داداصی
Kosar A003 چطوری مشتی
-
ولی امید ب چی داشته باشیم؟:)نوشتهشده در ۸ دی ۱۳۹۹، ۲۱:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده0-0ftm بمن امید داشه باش
امید از من بهتر؟
ولی دور از شوخی زندگی ک خیلی باحاله -
Kosar A003 چطوری مشتی
نوشتهشده در ۸ دی ۱۳۹۹، ۲۱:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهHelia Hosseini وات دنبالم گشدی اینجا مچمو گرفدی
-
0-0ftm امید به فردای قشنگ تری که خودت میسازیش
نوشتهشده در ۸ دی ۱۳۹۹، ۲۱:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهHelia Hosseini همون فردایی که ۱۳ ساعت با تک تک نورون های مغزت بهش فک میکنی... بعد همش پشیمونی که چرا فک کردم که وقتم بره که تهشم بش نرسم؟
-
ی خل های رفیق من کجایعییین
-
ولی امید ب چی داشته باشیم؟:)نوشتهشده در ۸ دی ۱۳۹۹، ۲۱:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده0-0ftm این حرفای امید بخش چرته .. دنیا به آخرین لحظات خودش رسیده .. اگه می خوای یه فیلم سینمایی 4K خیلی واقعی ببینی که به زودی قراره شروع بشه .. سعی کن خودت رو به نوک قله ها برسونی .. اون موقع لذتش بیشتره ..
-
Helia Hosseini وات دنبالم گشدی اینجا مچمو گرفدی
Kosar A003 میتونی قایم بشی ولی نمتونی فرار کنی
-
0-0ftm بمن امید داشه باش
امید از من بهتر؟
ولی دور از شوخی زندگی ک خیلی باحالهنوشتهشده در ۸ دی ۱۳۹۹، ۲۱:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهKosar A003
باشه
عاره خب به طور کل باحاله ولی در حال حاضر نیست واقعا
شیب زندگیم اینجوریه(______________)
-
Helia Hosseini همون فردایی که ۱۳ ساعت با تک تک نورون های مغزت بهش فک میکنی... بعد همش پشیمونی که چرا فک کردم که وقتم بره که تهشم بش نرسم؟
نوشتهشده در ۸ دی ۱۳۹۹، ۲۱:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده0-0ftm خو کنترلتو دستت بگیر
اراده کن
و دنیا زیبا میشه@black-wo_olf در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
0-0ftm این حرفای امید بخش چرته .. دنیا به آخرین لحظات خودش رسیده .. اگه می خوای یه فیلم سینمایی 4K خیلی واقعی ببینی که به زودی قراره شروع بشه .. سعی کن خودت رو به نوک قله ها برسونی .. اون موقع لذتش بیشتره ..
برادر ممد از اتاق فرمان دستور رسیده شما برگردین جبهه عقبتر ما خودمون هندل میکنیم
-
Helia Hosseini همون فردایی که ۱۳ ساعت با تک تک نورون های مغزت بهش فک میکنی... بعد همش پشیمونی که چرا فک کردم که وقتم بره که تهشم بش نرسم؟
0-0ftm چرا بهش نرسی؟ امید الکی نمیدم اره زندگی خیلی تاریکه سرده سخته بی رحمه قبول دارم ولی فقط کسایی میتونن به اون افکاری که وقتشونو گرفته برسن که سرسخت تر از زندگی باشن نه؟