-
هر وقت فکر کردین چقدر مشکلات دارین به این هم فکر کنید که چقدر کم اهمیت و بی ارزشید
ولی حالتون خوب میشه
-
نوشتهشده در ۱۶ اسفند ۱۳۹۹، ۲۰:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
هروقت دیدید کلی حرف و مشکل دارید بدونید یکی هست که به دردو دلاتون گوش میده و کمکتون میکنه:))
-
از خوبای پلاک رند
mohammadhassan
سلام خداقوت خوبید؟
-
mohammadhassan
سلام خداقوت خوبید؟
نوشتهشده در ۱۶ اسفند ۱۳۹۹، ۲۰:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمهدیه بانو سلام
مرسی
واقعا خستم -
نوشتهشده در ۱۶ اسفند ۱۳۹۹، ۲۰:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
شما چطوی
-
مهدیه بانو سلام
مرسی
واقعا خستمmohammadhassan خواهش میکنم خسته نباشید
-
شما چطوی
mohammadhassan ممنون به خوبی شما
-
نوشتهشده در ۱۶ اسفند ۱۳۹۹، ۲۱:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
بعضی وقتا انقدر دوس داری چیزای جدید تجربه کنی میخوای دکمه Forward رو بزنی بری جلو، حتی با اینکه خسته ای
-
بعضی وقتا انقدر دوس داری چیزای جدید تجربه کنی میخوای دکمه Forward رو بزنی بری جلو، حتی با اینکه خسته ای
mohammadhassan آره دقیقا
-
نوشتهشده در ۱۶ اسفند ۱۳۹۹، ۲۱:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۱۶ اسفند ۱۳۹۹، ۲۱:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۱۶ اسفند ۱۳۹۹، ۲۱:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
بی کلام اینجا باش
بودنت با دل من
بی صدا هم زیباست:) -
Talisman به معنی طلسم. واقعا هم طلسمه
نوشتهشده در ۱۶ اسفند ۱۳۹۹، ۲۱:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmohammadhassan نزا از اینا حالم بد شد
بد دردیه بی پولی -
mohammadhassan نزا از اینا حالم بد شد
بد دردیه بی پولینوشتهشده در ۱۶ اسفند ۱۳۹۹، ۲۱:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@dr-sinister من که باهاش حال میکنم. امروزم چند تا ازش دیدم مخصوصا یکی با پلاک رند
-
از خوبای پلاک رند
نوشتهشده در ۱۶ اسفند ۱۳۹۹، ۲۱:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmohammadhassan
پلاک رند کجاش خوبه؟! -
@dr-sinister من که باهاش حال میکنم. امروزم چند تا ازش دیدم مخصوصا یکی با پلاک رند
نوشتهشده در ۱۶ اسفند ۱۳۹۹، ۲۱:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmohammadhassan بچه تر که بودم میدیدم حال میکردم
الان نه
بد داغون میشم الان که باس فرمونش دستم باشه نیست -
mohammadhassan
پلاک رند کجاش خوبه؟!نوشتهشده در ۱۶ اسفند ۱۳۹۹، ۲۱:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
mohammadhassan بچه تر که بودم میدیدم حال میکردم
الان نه
بد داغون میشم الان که باس فرمونش دستم باشه نیستنوشتهشده در ۱۶ اسفند ۱۳۹۹، ۲۱:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@dr-sinister بچه تر بودی که اینا نبود که
-
mohammadhassan
پلاک رند کجاش خوبه؟!نوشتهشده در ۱۶ اسفند ۱۳۹۹، ۲۱:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهsandiiii خوبه دیگه. البته برا افسر خوبه. چون رنده سریع حفظ میکنه جریمه میشی