7359f0b618fd81d985f6ecbf4b44bc26.jpg
سلام آلاییون عزیزم!🤗
امیدوارم حال همتون خوب باشه💖
من مهشید حسن زاده آلاخونه هستم و یکی دیگه اون بیرون،اما چیزی که اینجا کافیه ازم بدونید؛دانشجوی سال سوم پرستاریم و زیست کنکور تدریس میکنم☺️
یه روزی مثل الان شما آلایی بودم و همینجا درس میخوندم.حالا هم که مدرس شدم؛اومدم اینجا تا نذرمو ادا کنم(یادمه زمان دانش آموزی ما آلا نذر حضرت زهرا(س) بود).
از صمیم قلبم امیدوارم این تاپیک و نکته هاش حسابی کمکتون کنه.🤗آخه آلا خونه ی ماست و مااینجا یه خونواده ایم.پس موفقیت تو،موفقیت منم هست.🤝😉
سلام
حتما باید سکته ی قلبی رخ بده تا خون به بخشی از ماهیچه نرسه و یاخته ها بمیرن؟
زیستاز در این مورد گفته
بسته شدن سرخرگ های کرونری توسط لخته یا سخت شدن دیواره، ممکن است باعث سکته ی قلبی شود که یکی از اثرات سکته ی قلبی نرسیدن خون به ماهیچه ی قلب و مرگ یاخته های آنها است.
چون من تو ذهن خودم این بود که اول باید یاخته ها بمیرن بعد بگیم سکته ی قلبی رخ داده و کتابم به نظرم بیانش همینطوریه.
@دوازدهم @دهم @یازدهم @تجربیا
IMG_20241101_152035.jpg
سلام. من یک موضوعی رو خوب متوجه نمیشم. قسمت اول که داره نحوه اصلاح چشم یک فرد نزدیک بین رو نشون میده، میگه باید از عدسی واگرا استفاده کنیم. بعد داخل شکل نشون داده شده که پرتوهای موازی نور پس از برخورد به عدسی مقعر، واگرا میشن و هنگام عبور از عدسی چشم که محدب هست، به جای همگرا شدن، میزان تقعرشون بیشتر میشه (این قسمت رو با فلش مشخص کردم) و در نهایت، زمان تمرکز روی شبکیه همگرایی اتفاق میوفته.
به طور مشابه همین اتفاق برای شکل پایین که چشم یک فرد دوربین رو نشون میده اتفاق میوفته اما با این تفاوت که پرتوهای موازی نور بعد از عبور از قرنیه که محدب هست، به جای همگرایی، واگرا می شوند.
زیست شناسی آقای دکتر ارشی - سوم دبیرستان (94-93)
-
نظر،سوال و یادداشت های شما برای درس زیست شناسی آقای دکتر ترشی
-
اگر سوال درسی دارید، اینجا بپرسید ( سوالات منتخب هفتگی در کلاس حل خواهند شد)
-
نظر و انتقادهای سازنده ی خود در مورد تدریس، فیلم ها ( نحوه ی فیلم برداری، صدابرداری و ادیت فیلم ها) مرتبط با این درس را اینجا مطرح کنید.
-
مشکلات جزوات، و فیلم ها را اینجا مطرح بفرمایید.
جهت دانلود فیلم های این درس اینجا کلیک کنید.
-
-
این پست پاک شده!
-
جزوه جناب دکتر ارشی رو که به دانش آموزان میدهند رو از کجا باید پیدا کنیم.
لینک فیلم: http://dl1.sanatisharif.ir/media/68/360p/1393-07-01(2).mp4
دقیقا اول فیلم -
majid.hm گفته است:
جزوه جناب دکتر ارشی رو که به دانش آموزان میدهند رو از کجا باید پیدا کنیم.
لینک فیلم: http://dl1.sanatisharif.ir/media/68/360p/1393-07-01(2).mp4
دقیقا اول فیلماین کلاس به اتمام رسیده است ، کلاسهای کنکوری امسالشان به زودی بر روی سایت قرار می گیرد.
-
سلام و خسته نباشید.. روی این کلاس حساب ویژه ای باز کرده بودم،ولی فصل 3(اواسط جلسه 18) ک خیلی نیاز ب توضیح داشتم تا اومدم نگاه کنم دیدم ناقصه و بدجور امیدم نا امید شد. خواهش میکنم پیگیری بکنید اگر توانتون هست درستش کنید نزدیک 90 دقیقه از کلاس تو فیلم نیست(11.20 تا 12.50). اگرم کاری از دستتون ساخته نیست بازم پاسخی بدین ک دستکم دلگرم ی باشه و بدونم کسی گوشه چشمی ب دیدگاها داره..خدا پشت و پناهتون
-
navid_s91yahoo.com گفته است:
سلام و خسته نباشید.. روی این کلاس حساب ویژه ای باز کرده بودم،ولی فصل 3(اواسط جلسه 18) ک خیلی نیاز ب توضیح داشتم تا اومدم نگاه کنم دیدم ناقصه و بدجور امیدم نا امید شد. خواهش میکنم پیگیری بکنید اگر توانتون هست درستش کنید نزدیک 90 دقیقه از کلاس تو فیلم نیست(11.20 تا 12.50). اگرم کاری از دستتون ساخته نیست بازم پاسخی بدین ک دستکم دلگرم ی باشه و بدونم کسی گوشه چشمی ب دیدگاها داره..خدا پشت و پناهتون
سلام
با عرض پوزش فیلم های پارسال پشتیبانی نمی شوند لطفا از فیلم های امسال یا فیلم های جناب آقای پازوکی استفاده کنید.
موفق و سربلند باشید
-
mpashazadeh
درسته خواهش میکنم .چیزی ک هست قبلا نگا کردم استاد پازوکی ک درسشو کامل نرسیدن بگن فیلمهای امسال هم ک با استاد ارشی بوده ب گفته خودتون ضبط نشده حدود50 جلسه نمیدونم ف3سوم جزو همون ضبط نشده ها بوده یا در آینده تدریس میشه. اینکه تدریس شده یا خواهد شد رو میپرسید ازشون؟ -
سلام
جزوه های استاد آرشی رو از کجا میتونیم دانلود کنیم؟؟؟ -
سلام جزوه ی دکتر عرشی و سوالات نهایی رو از کجا میتونم دانلود کنم؟
-
سلام بچه ها کسی زیست شناسی گیاهی تخته سیاه رو داره...؟!
-
akram در زیست شناسی آقای دکتر ارشی - سوم دبیرستان (94-93) گفته است:
سلام دوستان اقای ارشی زیست سال سوم رو خوب و کامل تدریس کردن مثله اقای امینی که ساله دوم رو همه نکات رو میگن هست ایا؟؟؟؟؟
سلام
بله هم خوبه هم کامل اول درس و تمام مفاهیم رو یاد میدن بعد متن کتابو میخونن و جاهایی که ابهام داره برطرف میکنن و نکاتو هم میگن
البته فک کنم تدریس فصل دهم ناقصه ...مطمئن نیستم
اما بقیه فصل ها کاملن