دوستان تازگیا شنیدم تو کنکور به بعضی میگن بسیاری و ما باید بعضی هارو بسياري و بسیاری ها رو بعضی در نظر بگیریم و طراح کنکور معتقده بعضی و برخی همون بسیاریه ....
اینا درسته ؟
یعنی اگه تو سوال بگه بعضی یاخته های دیواره نای مژک دارن درسته چون بعضی همون بسیاریه! ؟؟
تجربی
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانش-آموزان-آلاء
7359f0b618fd81d985f6ecbf4b44bc26.jpg
سلام آلاییون عزیزم!🤗
امیدوارم حال همتون خوب باشه💖
من مهشید حسن زاده آلاخونه هستم و یکی دیگه اون بیرون،اما چیزی که اینجا کافیه ازم بدونید؛دانشجوی سال سوم پرستاریم و زیست کنکور تدریس میکنم☺️
یه روزی مثل الان شما آلایی بودم و همینجا درس میخوندم.حالا هم که مدرس شدم؛اومدم اینجا تا نذرمو ادا کنم(یادمه زمان دانش آموزی ما آلا نذر حضرت زهرا(س) بود).
از صمیم قلبم امیدوارم این تاپیک و نکته هاش حسابی کمکتون کنه.🤗آخه آلا خونه ی ماست و مااینجا یه خونواده ایم.پس موفقیت تو،موفقیت منم هست.🤝😉
زیست شناسی محمد علی امینی راد دوم دبیرستان (94-93)
-
سلام . ممنون از مدیران آلا بابت ارایه فیلم ها و همچنین از استاد امینی بابت تدریس خیلی خوبشون. میخواستم بدونم استاد دروس پیش رو هم تدریس کردن؟ چون توی صفحه ی درس زیست ندیدم ولی توی همین فیلم ها بخصوص جلسه اول ی سری توضیحات میدن که میگن گفته شده و اینکه اولش میگن ادامه جلسه پیش. ممنون میشم اگه هست راهنمایی کنید
-
ava93
استاد امسال سال سوم رو تدریس میکنن
فیلم های سال دومن هم مال پارساله
پیشم اقای رحیمی و اقای بروجنی
فکر نکنم استادامینی پیش تدریس کنن -
DR.PeRshIA ممنون لطف کردین
-
استاد جزوه فصل 5 به بعد رو هم لطف کنید....
-
سلام
من مشکل تو دانلود قسمت 30 و 31 دارم
حتی آنلاین هم که میبینم ا فیلم دچار مشکل میشه
ممنون میشم راهنماییم کنید برای حل این مشکلبا تشگر کنم از سایت فوق العاده تون
-
سلام بر دوستان یه سوال خواستم بدونم که این فیلم ها به درد نظام آموزشی جدید یا به عبازتی دهم میخوره؟
-
erfangamari در زیست شناسی محمد علی امینی راد دوم دبیرستان (94-93) گفته است:
سلام بر دوستان یه سوال خواستم بدونم که این فیلم ها به درد نظام آموزشی جدید یا به عبازتی دهم میخوره؟
سلام چون کتابا کاملا عوض شده وتغییر کرده فکر نکنم بدرد سال دهم بخوره .
-
erfangamari در زیست شناسی محمد علی امینی راد دوم دبیرستان (94-93) گفته است:
تو زیست نه، زیست دهم جدا ضبط کردیم تو بقیه ی درسا بدرد می خوره
-
سلام@sohrabمیشه جزوه فصل۶ رو هم بزارید بدجوری لَنگشم خواهشا
-
استاد شما بزارید کانالتون
-
خدا خیرتون بده استاد⚘
-
سلام استاد دستتون درد نکنه از بابت زحماتتون اگه میشه جزوه فصل 6و7و8 رو هم به اشتراک بزارین .با تشکر فراوان از استاد عزیز
-
سلام استاد توروخدا جزوه فصل 6و7و8روهم بزارین ازتون خواهش میکنیم
-
استاد جزوه.................................................................................................................)))))))))))))))))))):
-
استاد تو رو خدا جزوه فصل 6-7-8 رو هم به اشتراک بزارین.........
-
استاد توروخدا جزوه هاروبزارین
-
سلام جزوه ی فصل ۶ زیست ۱ اقای امینی راد در کانال خودش گذاشت
@دانش-آموزان-آلاء -
سلام دوستان عزیز من به تلگرام دسترسی ندارم کسی میتونه کمکم کنه که جزوه فصل 6استادرو پیداکنم؟؟