دوستان تازگیا شنیدم تو کنکور به بعضی میگن بسیاری و ما باید بعضی هارو بسياري و بسیاری ها رو بعضی در نظر بگیریم و طراح کنکور معتقده بعضی و برخی همون بسیاریه ....
اینا درسته ؟
یعنی اگه تو سوال بگه بعضی یاخته های دیواره نای مژک دارن درسته چون بعضی همون بسیاریه! ؟؟
تجربی
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانش-آموزان-آلاء
7359f0b618fd81d985f6ecbf4b44bc26.jpg
سلام آلاییون عزیزم!🤗
امیدوارم حال همتون خوب باشه💖
من مهشید حسن زاده آلاخونه هستم و یکی دیگه اون بیرون،اما چیزی که اینجا کافیه ازم بدونید؛دانشجوی سال سوم پرستاریم و زیست کنکور تدریس میکنم☺️
یه روزی مثل الان شما آلایی بودم و همینجا درس میخوندم.حالا هم که مدرس شدم؛اومدم اینجا تا نذرمو ادا کنم(یادمه زمان دانش آموزی ما آلا نذر حضرت زهرا(س) بود).
از صمیم قلبم امیدوارم این تاپیک و نکته هاش حسابی کمکتون کنه.🤗آخه آلا خونه ی ماست و مااینجا یه خونواده ایم.پس موفقیت تو،موفقیت منم هست.🤝😉
زیست شناسی محمد علی امینی راد دوم دبیرستان (94-93)
-
عالیه + حتما خلاصه ها و پاسخ تشریحی الگو رو بخونید کمک بسزایی میکنه ، بخصوص در دوران جمع بندی که روی نکات مهم علامت زدید
-
سلام دوستان آقای امینی راد واقعا زیست دوم رو عالی درس دادن. فقط زیست سال سوم و زیست پیش توی سایت نیست. اقای امینی راد دیگه تدریس نمی کنن؟!!! من زیست دوم رو با اقای امینی راد دارم میخونم واقعا عالیه. واقعا قشنگ تدریس میکنن.
-
سلام آیا در این درس نیاز به نوشتن توضیح فیلم ها هست؟اگر هست روال کار گفته شود لطفا
-
@javadm328 سلام هر فیلمی که تو آلاء دیدی، بیا ریز مباحث تدریس شده اش رو بنویس تا رو سایت قرار دهیم.
برای اینکار، خط اول عنوان بنویس و خط های بعدی ریز مباحث تدریس شده، هرچه دقیق تر و ریز تر و بیشتر، بهتر
مثلا:عنوان: ....
توضیحات:
.....
.....
....
.....
.
.
. -
سلام بچه ها کسی زیست شناسی گیاهی تخته سیاه رو داره...؟!
-
بقیه جزوه ها قرار نمیگیره
-
سلام
ببخشید
من زیست باکیفیت پایین دانلودکردم
اشتباهی
روشی نیست
جزدانلود دوباره
کمکم کنید -
mahdi31477 نه دیگه دانلود کردی!
-
جلسه ی
57کجاست؟
نیست -
mahdi31477 در زیست شناسی محمد علی امینی راد دوم دبیرستان (94-93) گفته است:
سلام
ببخشید
من زیست باکیفیت پایین دانلودکردم
اشتباهی
روشی نیست
جزدانلود دوباره
کمکم کنیدمشکلی ندارن که من هم اغلب با کیفیت پایین دانلود میکنم
-
سلام لطف کنید و بقیه جزوه هارو قرار بدین....
-
با سلام بنده دو تا سوال داشتم خیلی ممنون میشم اگه جوابمو بدهید
1."هر دو مریستم نخستین و پسین هم در علفی ها و هم در گیاهان چوبی وجود دارند با این تفاوت که در علفی ها فقط مریستم نخستین فعال است"اینو تایید می کنید؟
2.از آنجایی که نحوه قرارگیری آوند ها در ریشه به صورت یک در میان است ، چگونه می گویند که کامبیوم آوند ساز بین آنها به وجود می آید و به سمت خارج آبکش و به سمت داخل چوب می سازد ؟ !این که دیگه داخل و خارج نداره ... امیدوارم تونسته باشم منظورمو برسونم