ترین های 1398
-
بی خیال ترین
بی اعصاب ترین
بی حوصله ترین
#خودم@miss-besharati در ترین های 1398 گفته است:
بی خیال ترین
بی اعصاب ترین
بی حوصله ترین
#خودمبی اعصاب ترین فقط منم :|
-
خوش برخورد ترین
: خانوم
با معرفت ترین: @samane-99 ms96 sad96
دوست داشتنی ترین: reihann
پر حوصله ترین: اکالیپتوس
خوش قلب ترین: اکالیپتوس @M-bahrami1378
شیمی دان ترین: @M-dall-S
فیزیک دان ترین: Virus
عربی دان ترین : mriaw
عربی ندان ترین : MahdiNOVE Virus
زبان دان ترین : @sheyda-fkh
زیست دان ترین : @Amir-Bernousi
عاشق ترشیجات بودن ترین: @خودم sandiiii
لایک کننده ترین : sandiiii Ali2001
خدافظی کننده ترین: Flight @silent_thoughts
شاد ترین : @samane-99 @Saahaar
استقلالی ترین: @m.mp.ss sepehr askari
فوتبالی ترین: Ali2001 @Amir-Bernousi sepehr askari @Ata_gh @m.mp.ss
رفیق ترین: @amirhossein-hf @samane-99 @adler @nafas-n @Hamnafass @Löwe @fatiii sandiiii Ali2001 ms96 sad96 mohammad666666 dlrm
کولـــر خاموش کننده ترینِ همیشه آنلاین : @silent_thoughts (پدر)
پشتیبان ترین : ms96 sad96
درستشم همینه ترین : @M-dall-S
ماشین باز ترین : @nafas.n @Löwe
عاشق عکاسی ترین : @خودم @miss-besharati sandiiii lnz
ریلکس ترین : @Saahaar
گیمر ترین : @Ata_gh
شادمهر گوش کننده ترین : sandiiii athenaaتوسل به شهدا کننده ترین : @وكيل باشي @jahad-20
خوابالو ترین: @خودم @وكيل باشي
خوش خط ترین: @بهار-نارنج Mahdyyy najafiali78
جوک گو ترین : mriaw
عادل ترین: @Vadf
uu در ترین های 1398 گفته است:
خوش برخورد ترین
: خانوم
با معرفت ترین: @samane-99 ms96 sad96
دوست داشتنی ترین: reihann
پر حوصله ترین: اکالیپتوس
خوش قلب ترین: اکالیپتوس @M-bahrami1378
شیمی دان ترین: @M-dall-S
فیزیک دان ترین: Virus
عربی دان ترین : mriaw
عربی ندان ترین : MahdiNOVE Virus
زبان دان ترین : @sheyda-fkh
زیست دان ترین : @Amir-Bernousi
عاشق ترشیجات بودن ترین: @خودم sandiiii
لایک کننده ترین : sandiiii Ali2001
خدافظی کننده ترین: Flight @silent_thoughts
شاد ترین : @samane-99 @Saahaar
استقلالی ترین: @m.mp.ss sepehr askari
فوتبالی ترین: Ali2001 @Amir-Bernousi sepehr askari @Ata_gh @m.mp.ss
رفیق ترین: @amirhossein-hf @samane-99 @adler @nafas-n @Hamnafass @Löwe @fatiii sandiiii Ali2001 ms96 sad96 mohammad666666 dlrm
کولـــر خاموش کننده ترینِ همیشه آنلاین : @silent_thoughts (پدر)
پشتیبان ترین : ms96 sad96
درستشم همینه ترین : @M-dall-S
ماشین باز ترین : @nafas.n @Löwe
عاشق عکاسی ترین : @خودم @miss-besharati sandiiii lnz
ریلکس ترین : @Saahaar
گیمر ترین : @Ata_gh
شادمهر گوش کننده ترین : sandiiii athenaaتوسل به شهدا کننده ترین : @وكيل باشي @jahad-20
خوابالو ترین: @خودم @وكيل باشي
خوش خط ترین: @بهار-نارنج Mahdyyy najafiali78
جوک گو ترین : mriaw
عادل ترین: @Vadf
با جنبه ترین و خانوم ترین و گل ترین
-
قبل از گفتن ترینای زندگیم از کسسایی که فرصت و افتخار اشنایی باهاشون نصیبم نشده عذر خواهی میکنم که نمی تونم توصیف کننده ی خوبیاشون بااشم...
@fatiii همزادترین با نمک ترین پایه ی گریه ترین و یکی از دوستداشتنی ترین خواهرام
@samane-99 گوگولیترین خوش خنده ترین..سرکار ترین و پر مشغله ترین
@Hamnafass سنگ صبور ترین چش قشنگترین قربونش برم ترین .خوشصحبت ترین و همیشگی ترین خواهری
@nafas-n حلال مشکل ترین و لوتی ترین و داداش ترین رفیق الاییم
@Adler ابجی ترین نسبتا منطقی بین خودمان
Mahdyyy داداشم.اولین هم صحبتم.توی الا خوش خط ترین و خوش صدا ترین(به نظر خوش صدا میان)...در یه کلمه ..وصفناپذیر ترین
@hosein-ghorbonalizadeh دومین داداش الاییم و جفتیمون این روزا درس نخون ترین
@amirhossein-hf بی پرده گو ترین..رک ترین ...........با پشتکارترین توی بعضی زمینه ها:hand:
ms96sad96 همشهری جدیدترین
@Adler @fatiii قدییترین همشهریام
@Ata_gh پای تریم واسه اهنگ گوش دادن -
@بهار-نارنج
اصن شرمنده کردی منو خواهر -
پست دویوم
قرار بود این پست حکم آسفالت کن رو داشته باشه ولی از اونجایی که بعضیا یادم رفتن تو پست قبل پس ، درهم برهمِ
خوش دیس لایک ترین : @M-dall-S
عجول ترین : @Milad91 / Flight
خبرنگار ترین : خانوم
سین کننده و جواب ندهنده ترین : sandiiii
معتمد به نفس ترین : _MILAD_ / _nawrm_
فیلسوف ترین : @Vadf
همیشه حواسش هست ترین : dlrm / خانوم / marzyeh78
خیرخواه ترین : marzyeh78 / @miss-besharati / اکالیپتوس
پک چیزای خوشایند ترین : sandiiii / @silent_thoughts / @miss-besharati
بی خبر رفتنی ترین : far away / دکتر جواد / reihann
حس عدم غریبگی القا کن ترین توی جمعی که غریبه ای:خودم / @amirhossein-hf / lnz
شاکی ترین : uu / @ROYA78
نوشته هاش به دلم نشستنی ترین : @D-fateme-r / sonic / sandiiii
شاد ترین : @sheyda-fkh / shiimma
خفن ترین : dlrm /
خلاق ترین : اکالیپتوس / sandiiii / @sheyda-fkh / shiimma
جسورترین : @silent_thoughts
بی اعتنا ترین به قوانین : @hosein-ghorbonalizadeh
دعوارو به سمت جک برنده ترین : یجورایی خودم:/
جدید ترین عضو اکیپ تودلی : @بهار-نارنج
جدیدترین عضو پرنشاط : @Dr-alirezaq
پرنشاط ترین و طناز ترین : @dib-damini
پرتلاش ترین : Mahhh
فعال ترین تو شبکه های مجازی و مهربون ترین : پشمک
پوکر ترین : MOHAMMAD80
کم فعال ترین و همیار ترین برا من و دوس داشتنی : @tajrobi-nil
دکتر ترین و پرتلاش ترینِ من : @ROYA78
اذیت کن ترین : @Milad91
شگفت انگیز ترین : @miss-besharati -
ببخشید اسمتو یادم رفت عزیزم
بهترین خاهر ترین رفیق ترین ساکت ترین kimia_afshar
-
@Hamnafass رفیق ترین-عزیزترین
@Löwe ماشین باز ترین
@Adler مجنون ترین
samane.99 لیلی ترین
@..بهار نارنج.. شیطون ترین
@nafas.n رنگی ترین
@fatiii باحال ترین
@CANSADO شیک ترین
........................
@amirhossein.hf مهربون ترین-خخخخخ ترین-دوست داشتنی ترین
-
قبل از گفتن ترینای زندگیم از کسسایی که فرصت و افتخار اشنایی باهاشون نصیبم نشده عذر خواهی میکنم که نمی تونم توصیف کننده ی خوبیاشون بااشم...
@Hamnafass سنگ صبور ترین چش قشنگترین قربونش برم ترین .خوشصحبت ترین و همیشگی ترین خواهری
Mahdyyy داداشم.اولین هم صحبتم.توی الا خوش خط ترین و خوش صدا ترین(به نظر خوش صدا میان)...در یه کلمه ..وصفناپذیر ترین
@amirhossein-hf بی پرده گو ترین..رک ترین ...........با پشتکارترین توی بعضی زمینه ها:hand:
@Ata_gh پای تریم واسه اهنگ گوش دادن@baharnarenj در ترین های 1398 گفته است:
@Ata_gh پای تریم واسه اهنگ گوش دادنعه واقعا
چه سعادتی
خیلی خوشبختم ممنون -
@baharnarenj در ترین های 1398 گفته است:
@Ata_gh پای تریم واسه اهنگ گوش دادنعه واقعا
چه سعادتی
خیلی خوشبختم ممنون -
@nafas-n اسم من کو؟
-
@nafas-n اسم من کو؟
-
دفه ی قبل با روش سحر رفتم
اخراج شدم
اینبار دنباله روی راه فاطمه ام
خب خب
@Saahaar. اول ترین، جذاب ترین ، باحال ترین ، پایه ترین ،وفادارترین ، پرانرژی ترین، فهمیده ترین ، تو نگاه اول عاشق شدنی ترین ، اون من ترین (یا من اون ترین)، همه جا باهمیم ترین،
مشتی ترین ، اجتماعی ترین ، شیرین زبون ترین ، دلبرترین ، خواهرترین ، فاب ترین ، همیشگی ترین ،
دوست داری شب رو باهاش صبح کنی ترین ، با معرفت ترین ، باهوش ترین ، خلاق و بغلی ترین ، باجنبه ترین ، شلخته ترین، هواتو داره ترین ، با این وجود غیرقابل وصف شدنی ترین
خانوم خوش صداترین، تاثیرگذارترین واسه ی من، همزاد ترین ، مهربون ترین ، خوش برخورد ترین، هواتو داره ترین ، تو نگاه اول عاشق شدنی ترین، خواهرترین ، همیشگی ترین ، نویسنده ترین ، خوش سلیقه ترین ، صبور ترین ، خانوم ترین ، شلوار پلنگی ترین، خوش ذوق ترین
اکالیپتوس آبنبات ترین ،حس خوب دهنده ترین ، نقاش ترین ، رنگی رنگی ترین ،دوست داشتنی ترین ، خواهرترین ، زیباترین ، هنرمند ترین، خوش برخورد ترین ، دلبر سرکوچه ترین، احساسی ترین ، تو نگاه اول عاشق شدنی ترین، وفادار ترین ، شیرین زبون ترین ، دراک ترین ، خواهرترین، مهربون ترین ، خوش سلیقه ترین ، دلنشین ترین ، بغلی ترین ، هیچوقت نمیتونی فراموشش کنی ترین ، صبور ترین ، هواتو داره ترین ،ماه ترین ، دل لرزوننده ترین ، وصف نشدنی ترین
@miss-besharati جذاب ترین ، رنگین کمون ترین ، هی نصیحت میکنه تو مخت ترین، دلسوز ترین ،
جفر ترین ، به حرفات گوش میده ترین ، حرف گوش نکن ترین ، دلبر ترین ، دراک ترین ، خواهرترین ، فاب ترین ، همیشگی ترین ، سنگ صبور ترین ، متواضع ترین ، هواتو داره ترین ، باحال ترین ، عشق ترین ، وصف نشدنی ترین
dlrm دوست داشتنی ترین ، خاص ترین ،رنگی رنگی ترین ،فرفری ترین ، تو نگاه اول عاشق شدنی ترین ، مهربون ترین ، خوش اخلاق ترین ،گرم ترین ، شیرین زبون ترین ، بامعرفت ترین ، صبور ترین ، چاوشی ترین ،دلبرترین
@sheyda-fkh دوست داشتنی ترین ، خواهرترین ، باش کلی میخندم ترین ، مشتی ترین ، خواستنی ترین ، به یاد موندنی ترین ، خوش سلیقه ترین ، زبان دان ترین ، گرم ترین
lnz شیطون ترین ، اینز ترین، پایه ترین ، دلبر ترین ، دلتنگ کننده ترین ، تو دل برو ترین ، مشتی ترین ،همه جا با منه ترین، قدم خیر ترین ، به یادمن ترین
، خواهرترین ، بامعرفت ترین ، خاص ترین ، به حرفات گوش میده ترین، شیرین زبون ترین،گرم ترین
sara.66 عزیزدل ترین ، خواهرترین ، جذاب ترین ، دوست داشتنی ترین ، در ظاهر آروم ولی شیطون ترین ، هم درد ترین، بامعرفت ترین ، یه عالمه دوسش دارم ترین
marzyeh78 خوش صدا ترین ، فرفری ترین ، تودل برو ترین ، مهربون ترین ، جذاب ترین ، خوش چت ترین ، لواشک ترین ، همشهری ترین ، شوخیاش بامزه ترین
@silent_thoughts باحال ترین ، پدر ترین ، شجاع ترین ، بیدل ترین ، باهوش ترین ، تنبیه کن ترین،نویسنده ترین ، هوای دختراشو داره ترین ، منو ضایع کن ترین
، انجمن معرفی میکنه ترین
،اسطوره ترین برای من
@ROYA78 شیرین زبون ترین ، خواهرترین ، دوست داشتنی ترین ، گرم ترین ، پرتلاش ترین ، موفق ترین ، یه زمانی بیکارترین ، الانم بیکار ترین، عاشق ترین ، یه عالمه دوسش دارم ترین
No_one داداش ترین ، باحال ترین ، هوای خواهراشو داره ترین ، مهندس ترین ، احساسی ترین ، مهربون ترین ، عاشق ترین
Flight جذاب ترین ، مشتی ترین ، شوهرترین،گرم ترین ، همه رو تو قلبش فالو کرده ترین
،پایه ترین ، شوخیاش باحال ترین، رفیق ترین پرسپولیسی ترین ، با معرفت ترین
@tschüss شکوفه ی پرتقال ترین ، دوست داشتنی ترین ، زیبا ترین ، باجنبه ترین ، شوخیاش قشنگه ترین ، خاطره باز ترین ، دلتنگ کننده ترین ، عشق ترین
@Survival گیف قشنگ ترین ، رفیق ترین ، دوست داشتنی ترین ، با حرفاش یه عالمه میخندی ترین ، دلتنگ کننده ترین ،پرانرژی ترین، همیشه خندون ترین، پایه ترین
mahsaaaa منو زیاد میزنه ترین، خوشگل ترین ، بلاترین، تودل برو ترین ، همشهری ترین ، شوخیاش باحال ترین ، رو «مسا» حساس ترین
، بی احساس ترین ، دوسش دارم یه عالمه ترین
Dr-acula دکتر ترین ، خفن ترین ، فیلسوف ترین ، باهوش ترین ، شجاع ترین ، جاش خالیه ترین
@samane-99 پر انرژی ترین ، باحال ترین ، همش یه چیزی میزنه ترین، گیف باز ترین ، هنرمند ترین ،
قراره لباس عروس منو بدوزه ترین، خواهرترین ، خواستنی ترین ، چشم قشنگ ترین ، باجنبه ترین ،
به قول خودش عخش ترین
@Adler به همه کمک دهنده ترین ، با شخصیت ترین ، جوکاش خنده دار ترین
iCy HeARt همیشه خندون ترین ، متحول ترین قرن، زخمی کننده ترین ، رضا ترین، با جنبه ترین،
اسم قشنگ ترین، چت بسنده ترین، باحال ترین ، دوست داشتنی ترین
Mahdyyy باادب ترین ، خوش خط ترین ، سنتی پسند ترین
@Vadf شجاع ترین ، فهمیده ترین ، عشق هوشنگ ترین ، جاش خالیه ترین ، فیلسوف ترین
shiimma عکاس ترین ، عزیزدل ترین ، آبنبات ترین ، رنگی رنگی ترین ، خیلی دوست داشتنی ترین،
لطیف ترین
_MILAD_ باحال ترین ، خفن ترین ، شوخیاش از همه بامزه ترین ، جاش خالیه ترین
به سان خورشید سختکوش ترین ، موفق ترین ، باادب ترین ، به همه کمک کننده ترین
@FatiJoooooni خواهرترین ، مهربون ترین ، هنرمند ترین ، همدم ترین ، دوست داشتنی ترین،
آینده اش خیلی روشنه ترین ،مشتی ترین ، شیرین زبون ترین ، دلبر ترین ، دستبند قشنگ ترین ، لپ گلی ترین ،سنگ صبورترین ، متواضع ترین ، عشق ترین
ایهام خوش صحبت ترین ، گرم ترین ، دوست داشتنی ترین ، محبوب و جذاب ترین
mriaw باحال ترین ، متواضع ترین ، عزیزترین، تو نگاه اول دوست داشتنی ترین ، جوکاش بامزه ترین
@hii گرم ترین ، مهربون ترین ، خانوم ترین ، پدر اذیت کن ترین، همه رو اذیت میکنه ترین،
موفق ترین
@M-bahrami1378 خواهرترین، مهربون ترین ، متواضع ترین ، عزیزدل ترین ، دلسوز ترین،
پرتلاش و موفق ترین ، یه زمانی بیکار ترین ، الانم بیکارترین، جذاب ترین ، بی ادعا ترین ،
دوست داشتنی ترین
@Amir-Bernousi جدی ترین ، دلسوز ترین و به همه کمک کننده ترین
Acola باحال ترین ، پرانرژی ترین ، رک ترین ، جاش خالی ترین
sonic نگین ترین، دلتنگ کننده ترین ، باحال ترین ، خاص ترین ، دوست داشتنی ترین ،مهربون ترین ،
خواهر ترین
@Hamnafass خواهر ترین ، مهربون ترین ، باادب ترین ، با محبت ترین ، دوست داشتنی ترین
didi خواهرترین ، اول ترین ، دوست داشتنی ترین ، نازنین ترین ، به یادموندنی ترین ، رفیق ترین ،
مشتی ترین ، همدم ترین ، دلتنگ کننده ترین ، آبنبات ترین ، جاش خیلییییی خالیه ترین ، خوش
برخورد ترین ، مهندس ترین ، پرتلاش ترین ، قلب لرزوننده ترین ، متواضع ترین ، مهربون ترین ،
شاعر ترین ، دلبر ترین ، عشق ترین
athena پرسپولیسی ترین ، شادمهری ترین ، خوش برخورد ترین ،دلتنگ کننده ترین ، مهندس ترین
@Dr-es78 به همه امید دهنده ترین ، خواهر دوست ترین ، انتظار اخراجی مارو نداشت ترین
آینده شون روشن ترین، دلسوز ترین
milad saeedi باحال ترین ، شوخ ترین ، لارج ترین،پرسپولیسی ترین
ققنوس استیکر قشنگ ترین ، دوست داشتنی ترین ، محکم ترین
uu عاشق عکاسی ترین ، خواهرترین ، مهربون ترین ، شیطون ترین ، لواشک ترین ، دوست داشتنی ترین،
حساس ترین ، دلش دریاترین ، دلبر ترین
@آوانسـیان شعر قشنگ ترین ، یه زمانی پرانرژی ترین
moein مهندس ترین ، موفق ترین ، بی حاشیه ترین ، حرفاش پر مفهوم ترین
@ilish با لهجه ترین،شیرازی ترین
Virus با شخصیت ترین ، به همه کمک دهنده ترین ، باهوش ترین ، خدافظیش غم انگیز ترین
Mahdi2001 پر تلاش ترین ، حتما موفق ترین ، بی حاشیه ترین ، باادب ترین
@consado. شادترین ، کوشولو ترین ، میخواست ماشین منو بدزده ترین
@sadva یوزرش سخت ترین ، لایک نکن ترین ، در ظاهر باادب ترین، آینده اش روشن ترین
D.fateme.r رک ترین ، عزیزترین ، باحال ترین
miss_violet به یاد موندنی ترین ، دوست داشتنی ترین ، جاش خالیه ترین
jahad.20 بی حاشیه ترین ، پرآرامش ترین
MOHAMMAD80 پوکر ترین، طراحیاش قشنگ ترین
@nafas.n عشق اسکلت ترین(مث خودم) ، خوش اخلاق ترین ، دوست داشتنی ترین
@sobhan.1999. عاشق ترین ، جاش خالی ترین
@maryam_sh مهربون ترین ، محکم ترین ، خدافظیش غمگین ترین
دقیقا ۵ ساعت طول کشید
اونم با گوشی
با عشق بخونید -
دفه ی قبل با روش سحر رفتم
اخراج شدم
اینبار دنباله روی راه فاطمه ام
خب خب
@Saahaar. اول ترین، جذاب ترین ، باحال ترین ، پایه ترین ،وفادارترین ، پرانرژی ترین، فهمیده ترین ، تو نگاه اول عاشق شدنی ترین ، اون من ترین (یا من اون ترین)، همه جا باهمیم ترین،
مشتی ترین ، اجتماعی ترین ، شیرین زبون ترین ، دلبرترین ، خواهرترین ، فاب ترین ، همیشگی ترین ،
دوست داری شب رو باهاش صبح کنی ترین ، با معرفت ترین ، باهوش ترین ، خلاق و بغلی ترین ، باجنبه ترین ، شلخته ترین، هواتو داره ترین ، با این وجود غیرقابل وصف شدنی ترین
خانوم خوش صداترین، تاثیرگذارترین واسه ی من، همزاد ترین ، مهربون ترین ، خوش برخورد ترین، هواتو داره ترین ، تو نگاه اول عاشق شدنی ترین، خواهرترین ، همیشگی ترین ، نویسنده ترین ، خوش سلیقه ترین ، صبور ترین ، خانوم ترین ، شلوار پلنگی ترین، خوش ذوق ترین
اکالیپتوس آبنبات ترین ،حس خوب دهنده ترین ، نقاش ترین ، رنگی رنگی ترین ،دوست داشتنی ترین ، خواهرترین ، زیباترین ، هنرمند ترین، خوش برخورد ترین ، دلبر سرکوچه ترین، احساسی ترین ، تو نگاه اول عاشق شدنی ترین، وفادار ترین ، شیرین زبون ترین ، دراک ترین ، خواهرترین، مهربون ترین ، خوش سلیقه ترین ، دلنشین ترین ، بغلی ترین ، هیچوقت نمیتونی فراموشش کنی ترین ، صبور ترین ، هواتو داره ترین ،ماه ترین ، دل لرزوننده ترین ، وصف نشدنی ترین
@miss-besharati جذاب ترین ، رنگین کمون ترین ، هی نصیحت میکنه تو مخت ترین، دلسوز ترین ،
جفر ترین ، به حرفات گوش میده ترین ، حرف گوش نکن ترین ، دلبر ترین ، دراک ترین ، خواهرترین ، فاب ترین ، همیشگی ترین ، سنگ صبور ترین ، متواضع ترین ، هواتو داره ترین ، باحال ترین ، عشق ترین ، وصف نشدنی ترین
dlrm دوست داشتنی ترین ، خاص ترین ،رنگی رنگی ترین ،فرفری ترین ، تو نگاه اول عاشق شدنی ترین ، مهربون ترین ، خوش اخلاق ترین ،گرم ترین ، شیرین زبون ترین ، بامعرفت ترین ، صبور ترین ، چاوشی ترین ،دلبرترین
@sheyda-fkh دوست داشتنی ترین ، خواهرترین ، باش کلی میخندم ترین ، مشتی ترین ، خواستنی ترین ، به یاد موندنی ترین ، خوش سلیقه ترین ، زبان دان ترین ، گرم ترین
lnz شیطون ترین ، اینز ترین، پایه ترین ، دلبر ترین ، دلتنگ کننده ترین ، تو دل برو ترین ، مشتی ترین ،همه جا با منه ترین، قدم خیر ترین ، به یادمن ترین
، خواهرترین ، بامعرفت ترین ، خاص ترین ، به حرفات گوش میده ترین، شیرین زبون ترین،گرم ترین
sara.66 عزیزدل ترین ، خواهرترین ، جذاب ترین ، دوست داشتنی ترین ، در ظاهر آروم ولی شیطون ترین ، هم درد ترین، بامعرفت ترین ، یه عالمه دوسش دارم ترین
marzyeh78 خوش صدا ترین ، فرفری ترین ، تودل برو ترین ، مهربون ترین ، جذاب ترین ، خوش چت ترین ، لواشک ترین ، همشهری ترین ، شوخیاش بامزه ترین
@silent_thoughts باحال ترین ، پدر ترین ، شجاع ترین ، بیدل ترین ، باهوش ترین ، تنبیه کن ترین،نویسنده ترین ، هوای دختراشو داره ترین ، منو ضایع کن ترین
، انجمن معرفی میکنه ترین
،اسطوره ترین برای من
@ROYA78 شیرین زبون ترین ، خواهرترین ، دوست داشتنی ترین ، گرم ترین ، پرتلاش ترین ، موفق ترین ، یه زمانی بیکارترین ، الانم بیکار ترین، عاشق ترین ، یه عالمه دوسش دارم ترین
No_one داداش ترین ، باحال ترین ، هوای خواهراشو داره ترین ، مهندس ترین ، احساسی ترین ، مهربون ترین ، عاشق ترین
Flight جذاب ترین ، مشتی ترین ، شوهرترین،گرم ترین ، همه رو تو قلبش فالو کرده ترین
،پایه ترین ، شوخیاش باحال ترین، رفیق ترین پرسپولیسی ترین ، با معرفت ترین
@tschüss شکوفه ی پرتقال ترین ، دوست داشتنی ترین ، زیبا ترین ، باجنبه ترین ، شوخیاش قشنگه ترین ، خاطره باز ترین ، دلتنگ کننده ترین ، عشق ترین
@Survival گیف قشنگ ترین ، رفیق ترین ، دوست داشتنی ترین ، با حرفاش یه عالمه میخندی ترین ، دلتنگ کننده ترین ،پرانرژی ترین، همیشه خندون ترین، پایه ترین
mahsaaaa منو زیاد میزنه ترین، خوشگل ترین ، بلاترین، تودل برو ترین ، همشهری ترین ، شوخیاش باحال ترین ، رو «مسا» حساس ترین
، بی احساس ترین ، دوسش دارم یه عالمه ترین
Dr-acula دکتر ترین ، خفن ترین ، فیلسوف ترین ، باهوش ترین ، شجاع ترین ، جاش خالیه ترین
@samane-99 پر انرژی ترین ، باحال ترین ، همش یه چیزی میزنه ترین، گیف باز ترین ، هنرمند ترین ،
قراره لباس عروس منو بدوزه ترین، خواهرترین ، خواستنی ترین ، چشم قشنگ ترین ، باجنبه ترین ،
به قول خودش عخش ترین
@Adler به همه کمک دهنده ترین ، با شخصیت ترین ، جوکاش خنده دار ترین
iCy HeARt همیشه خندون ترین ، متحول ترین قرن، زخمی کننده ترین ، رضا ترین، با جنبه ترین،
اسم قشنگ ترین، چت بسنده ترین، باحال ترین ، دوست داشتنی ترین
Mahdyyy باادب ترین ، خوش خط ترین ، سنتی پسند ترین
@Vadf شجاع ترین ، فهمیده ترین ، عشق هوشنگ ترین ، جاش خالیه ترین ، فیلسوف ترین
shiimma عکاس ترین ، عزیزدل ترین ، آبنبات ترین ، رنگی رنگی ترین ، خیلی دوست داشتنی ترین،
لطیف ترین
_MILAD_ باحال ترین ، خفن ترین ، شوخیاش از همه بامزه ترین ، جاش خالیه ترین
به سان خورشید سختکوش ترین ، موفق ترین ، باادب ترین ، به همه کمک کننده ترین
@FatiJoooooni خواهرترین ، مهربون ترین ، هنرمند ترین ، همدم ترین ، دوست داشتنی ترین،
آینده اش خیلی روشنه ترین ،مشتی ترین ، شیرین زبون ترین ، دلبر ترین ، دستبند قشنگ ترین ، لپ گلی ترین ،سنگ صبورترین ، متواضع ترین ، عشق ترین
ایهام خوش صحبت ترین ، گرم ترین ، دوست داشتنی ترین ، محبوب و جذاب ترین
mriaw باحال ترین ، متواضع ترین ، عزیزترین، تو نگاه اول دوست داشتنی ترین ، جوکاش بامزه ترین
@hii گرم ترین ، مهربون ترین ، خانوم ترین ، پدر اذیت کن ترین، همه رو اذیت میکنه ترین،
موفق ترین
@M-bahrami1378 خواهرترین، مهربون ترین ، متواضع ترین ، عزیزدل ترین ، دلسوز ترین،
پرتلاش و موفق ترین ، یه زمانی بیکار ترین ، الانم بیکارترین، جذاب ترین ، بی ادعا ترین ،
دوست داشتنی ترین
@Amir-Bernousi جدی ترین ، دلسوز ترین و به همه کمک کننده ترین
Acola باحال ترین ، پرانرژی ترین ، رک ترین ، جاش خالی ترین
sonic نگین ترین، دلتنگ کننده ترین ، باحال ترین ، خاص ترین ، دوست داشتنی ترین ،مهربون ترین ،
خواهر ترین
@Hamnafass خواهر ترین ، مهربون ترین ، باادب ترین ، با محبت ترین ، دوست داشتنی ترین
didi خواهرترین ، اول ترین ، دوست داشتنی ترین ، نازنین ترین ، به یادموندنی ترین ، رفیق ترین ،
مشتی ترین ، همدم ترین ، دلتنگ کننده ترین ، آبنبات ترین ، جاش خیلییییی خالیه ترین ، خوش
برخورد ترین ، مهندس ترین ، پرتلاش ترین ، قلب لرزوننده ترین ، متواضع ترین ، مهربون ترین ،
شاعر ترین ، دلبر ترین ، عشق ترین
athena پرسپولیسی ترین ، شادمهری ترین ، خوش برخورد ترین ،دلتنگ کننده ترین ، مهندس ترین
@Dr-es78 به همه امید دهنده ترین ، خواهر دوست ترین ، انتظار اخراجی مارو نداشت ترین
آینده شون روشن ترین، دلسوز ترین
milad saeedi باحال ترین ، شوخ ترین ، لارج ترین،پرسپولیسی ترین
ققنوس استیکر قشنگ ترین ، دوست داشتنی ترین ، محکم ترین
uu عاشق عکاسی ترین ، خواهرترین ، مهربون ترین ، شیطون ترین ، لواشک ترین ، دوست داشتنی ترین،
حساس ترین ، دلش دریاترین ، دلبر ترین
@آوانسـیان شعر قشنگ ترین ، یه زمانی پرانرژی ترین
moein مهندس ترین ، موفق ترین ، بی حاشیه ترین ، حرفاش پر مفهوم ترین
@ilish با لهجه ترین،شیرازی ترین
Virus با شخصیت ترین ، به همه کمک دهنده ترین ، باهوش ترین ، خدافظیش غم انگیز ترین
Mahdi2001 پر تلاش ترین ، حتما موفق ترین ، بی حاشیه ترین ، باادب ترین
@consado. شادترین ، کوشولو ترین ، میخواست ماشین منو بدزده ترین
@sadva یوزرش سخت ترین ، لایک نکن ترین ، در ظاهر باادب ترین، آینده اش روشن ترین
D.fateme.r رک ترین ، عزیزترین ، باحال ترین
miss_violet به یاد موندنی ترین ، دوست داشتنی ترین ، جاش خالیه ترین
jahad.20 بی حاشیه ترین ، پرآرامش ترین
MOHAMMAD80 پوکر ترین، طراحیاش قشنگ ترین
@nafas.n عشق اسکلت ترین(مث خودم) ، خوش اخلاق ترین ، دوست داشتنی ترین
@sobhan.1999. عاشق ترین ، جاش خالی ترین
@maryam_sh مهربون ترین ، محکم ترین ، خدافظیش غمگین ترین
دقیقا ۵ ساعت طول کشید
اونم با گوشی
با عشق بخونید -
@Löwe هرکاری کردم یوزر محمد مهدی یادم نیومد
داداش ترین ، هم رشته ترین، عشق ماشین ترین ،مهربون و دلسوز ترین ، هوای خواهراشو داره ترین
@مليكاي-متحول گل ترین ، خانوم ترین ، دوست داشتنی ترین ، وکیل ترین ، من پیشش بدقول ترین
آوانســــیان تو قبلی تگ نشدین
مولانا دوست ترین ، یه زمانی حوصله دارترین ، عشق شعر ترین
@Cansado کوشولو ترین ، بامزه ترین ، مهربون ترین