یا از الان یا دیگه هیچ وقت ...
-
تکلیف رو روشن کنید اینجا حاضری بزنیم یا تاپیک قبلی
Mahbobeh Zare در یا از الان یا دیگه هیچ وقت ... گفته است:
تکلیف رو روشن کنید اینجا حاضری بزنیم یا تاپیک قبلی
اينجان بچه ها بيشتر ولي قراره چت نشه تو تاپيك
-
3 ساعت
شیمی
3 ساعتدینی
4 ساعتفیزیک
-
من دو تا تجربه ي خودمو بگم
١- به نظر من صبحا اگه ساعت بيداريتونو نگين و شبش بگين اينطوري كمتر سايت مياين من خودم اينطوريم كه با اولين باري كه ميام ديگه خراب ميشه همه چي
٢- اگه شب كم خوابيدين يا خسته اين حدود نيم ساعت يه ساعت خواب خيلي سرحالتون ميكنه من الان خوابيدم يه كم خيلي بهتر شد حالم چون واقعا نياز داشتم بهش . فقط زياد نشه كه خوابتون بهم بخوره يا سنگينتون كنه -
سلام منم میتونم شرکت کنم؟
-
-
تا الان 4/15
رقبا کجایید؟؟ -
-
-_× مرسی ممنون
-
من دو تا تجربه ي خودمو بگم
١- به نظر من صبحا اگه ساعت بيداريتونو نگين و شبش بگين اينطوري كمتر سايت مياين من خودم اينطوريم كه با اولين باري كه ميام ديگه خراب ميشه همه چي
٢- اگه شب كم خوابيدين يا خسته اين حدود نيم ساعت يه ساعت خواب خيلي سرحالتون ميكنه من الان خوابيدم يه كم خيلي بهتر شد حالم چون واقعا نياز داشتم بهش . فقط زياد نشه كه خوابتون بهم بخوره يا سنگينتون كنه -
تا الان 4/15
رقبا کجایید؟؟ -
MahdiNOVE اون روزي كه داشتيم اسم انتخاب ميكرديم واسه تاپيك يه لحظه تو ذهنم اين اومد كه اگه يكي ديرتر خواست شروع كنه كه همين عنوان نااميدش ميكنه بعدش گفتم نه ديگه بچه هاي اينجا با اين اسم ترغيب ميشن شروع كنن پس بهتره اصن تلنگر وارد شه بهشون. اون موقع اصن فكر نميكردم خودم همون كسي باشم كه حالا به تاپيك نگاه ميكنه و اميد نداره. خيلي دلم گرفته بود اميدوارم شماها تا تهش ادامه بدين
-
MahdiNOVE اون روزي كه داشتيم اسم انتخاب ميكرديم واسه تاپيك يه لحظه تو ذهنم اين اومد كه اگه يكي ديرتر خواست شروع كنه كه همين عنوان نااميدش ميكنه بعدش گفتم نه ديگه بچه هاي اينجا با اين اسم ترغيب ميشن شروع كنن پس بهتره اصن تلنگر وارد شه بهشون. اون موقع اصن فكر نميكردم خودم همون كسي باشم كه حالا به تاپيك نگاه ميكنه و اميد نداره. خيلي دلم گرفته بود اميدوارم شماها تا تهش ادامه بدين
مليكابانو در یا از الان یا دیگه هیچ وقت ... گفته است:
چرا ناامید اخه؟؟!
-
مليكابانو در یا از الان یا دیگه هیچ وقت ... گفته است:
چرا ناامید اخه؟؟!
-
واقعا احتیاج دارم اخراج شم از انجمن تا به خودم بیام یکم درس بخونم.......هرچند میدونم بعد از انجمن بازم بهانه دارم
-
واقعا احتیاج دارم اخراج شم از انجمن تا به خودم بیام یکم درس بخونم.......هرچند میدونم بعد از انجمن بازم بهانه دارم
Zaraa در یا از الان یا دیگه هیچ وقت ... گفته است:
اتفاقن به نظر من مفیده اگه هی نخوای الکی توش بگردی. من دیروز 14 ثانیه درس خوندم
ولی از دیروز که عضو شدم هم باعث شد امروز یکی دو ساعت زودتر از بقیه روزا بیدار شم هم تا الان خداروشکر 4-5 ساعت خوندم
-
Zaraa در یا از الان یا دیگه هیچ وقت ... گفته است:
اتفاقن به نظر من مفیده اگه هی نخوای الکی توش بگردی. من دیروز 14 ثانیه درس خوندم
ولی از دیروز که عضو شدم هم باعث شد امروز یکی دو ساعت زودتر از بقیه روزا بیدار شم هم تا الان خداروشکر 4-5 ساعت خوندم
-
مليكابانو فکر نکنم.....میدونی چیه....من با کامپیوتر میام فیلمای انجمنو میبینم......واقعا هم دلم میخواد سری بزنم انجمن.ولی تومیتونی گوشیتو اصن خاموش کنی