یا از الان یا دیگه هیچ وقت ...
-
@وكيل-باشي بهت حق میدم مهدی عنوان تاپیکو سنگین برداشته و توشم نوشته 8 ساعت.
ولی تو از کم شروع کن.
خیلــــــــــــــــــــــی حس بدیه که خودت پر از امید و حس زندگی و تلاش واسه موفقیت باشی ولی نتونی به دوستات کمک کنی.این الان دقیقا وضعیت منه بخـــــدا ها -
0Alfred0 در یا از الان یا دیگه هیچ وقت ... گفته است:
sir_sarab خخخخ نه معلم شیمیو فیزیک خوبه
خدایی شبکه اموزش میبینی؟!!!!
-
ولی تو از کم شروع کن.
خیلــــــــــــــــــــــی حس بدیه که خودت پر از امید و حس زندگی و تلاش واسه موفقیت باشی ولی نتونی به دوستات کمک کنی.این الان دقیقا وضعیت منه بخـــــدا هاMohsen Taheri در یا از الان یا دیگه هیچ وقت ... گفته است:
ولی تو از کم شروع کن.
خیلــــــــــــــــــــــی حس بدیه که خودت پر از امید و حس زندگی و تلاش واسه موفقیت باشی ولی نتونی به دوستات کمک کنی.این الان دقیقا وضعیت منه بخـــــدا هاخوشبحالت ک پر امید و حس تلاش برا موفقیتی
-
Mohsen Taheri در یا از الان یا دیگه هیچ وقت ... گفته است:
ولی تو از کم شروع کن.
خیلــــــــــــــــــــــی حس بدیه که خودت پر از امید و حس زندگی و تلاش واسه موفقیت باشی ولی نتونی به دوستات کمک کنی.این الان دقیقا وضعیت منه بخـــــدا هاخوشبحالت ک پر امید و حس تلاش برا موفقیتی
kosar s این مسیر زندگی راهی نداره جز اینکه زیبا باشه.
01 Stadium Fever.mp3 -
سلام
وقت بخیر
امروز واقعا خسته بودم
️
خسته نباشید -
سلام به همه دوستان خوب الایی
خوب دوستان در ادامه تاپیک قبلی ( طرح تغیر چهل روزه) این تاپیک رو زدیم که با توجه به تجربیاتی که کسب کردیم دیگه اون بد قولی های قبلی رخ نده اینجا مثل تاپیک قبلی همه میایم گزارش میدیم تو طول روز چه درسایی رو چقدر خوندیم و یسری نکات کاربردی در مورد نحوه درس خوندن و حرف های انگیزشی میزنم و .... قوانین همونه فقط یه چیز جدید از این به بعد طبق ساعتی که توافق میکنیم هممو باید تو روز یه ساعت مشخص یا بیشتر درس بخونیم اگه 2 روز متوالی زیر حرفمون زدیم دیگه از چالش اخراج میشیم این نکات هم دباره مینویسم برا تازه وارد ها
please pay attention
دوستانی که پشت کنکوری هستن چه اونایی که مدرسه میرن چه اونایی که نمیرن میدونید که از الان به مدت 1 ماه هممون مدرسه نمیریم پس این بهترین موقع هست که به قولی که میخوایم بدین پایبند باشیم چون شرایط هممون یکیه تقریبا حالا قولی که باید بدیم چیه ؟! اینکه از فردا یعنی شنبه هممون صبح زود بیدار شیم حالا بین 5 تا 7 یه سلامی به هم بکنیم درس خوندن رو استارت بزنیم تا تقریبا ساعت 11 شب بعد بیایم همه گزارش بدیم که اونایی که کم درس خوندن به خودشون بیان بقیه انگیزشون بیشتر بشه
فقط خواهش میکنم چت نکنید اگه پندی نصیحتی نکته ای چیزی هست که به درد بخوره بگید خیلی هم خوشحال میشیم ولی چت نکنید ممنون
MahdiNOVE منم شرکت میکنم
-
امروز 22 اسفند 1398
بیداری 5:11
شیمی3 3.00
ادبیات2 1.30
هندسه2 1.30
هندسه3 1.40
دینی 2 1.30
حسابان 2 2.30جمعا11ساعت و40دقیقه
@N_Pendar در یا از الان یا دیگه هیچ وقت ... گفته است:
امروز 22 اسفند 1398
شیمی3 3.00
ادبیات2 1.30
هندسه2 1.30
هندسه3 1.40
دینی 2 1.30
ماشالااااا
-
@N_Pendar در یا از الان یا دیگه هیچ وقت ... گفته است:
امروز 22 اسفند 1398
شیمی3 3.00
ادبیات2 1.30
هندسه2 1.30
هندسه3 1.40
دینی 2 1.30
ماشالااااا
-
4 ساعت
فیزیک
5 ساعتدینی
4 ساعتشیمی
-
4 ساعت
فیزیک
5 ساعتدینی
4 ساعتشیمی
Mohsen Taheri شبا بیداری؟
-
سلام
صبح بخیر
تایم خواب️۱۱:۳۰
تایم بیداری️۵:۳۰
موفق باشید -
سلام بچه ها یه سوال
شماهایی که ساعت پنج و شیش بیدار میشین چیکار میکنین خوابتون نمیگیره من امروز ساعت هفت بیدار شدم ولی انگار سوزن میکردن تو چشام -
سلام بچه ها یه سوال
شماهایی که ساعت پنج و شیش بیدار میشین چیکار میکنین خوابتون نمیگیره من امروز ساعت هفت بیدار شدم ولی انگار سوزن میکردن تو چشام -
@TARGET مرسی مختصر ومفید
-
سلام بچه ها یه سوال
شماهایی که ساعت پنج و شیش بیدار میشین چیکار میکنین خوابتون نمیگیره من امروز ساعت هفت بیدار شدم ولی انگار سوزن میکردن تو چشام@osweh-khoshkhoo سلام
من عادت کردم و حس میکنم بهترین زمان یادگیریم این تایم هس
هرچند منم گاهی خودم اذیت میشم اما خب سعی میکنم مقدار خوابم تقریبا کامل باشه
موفق باشید -
@osweh-khoshkhoo سلام
من عادت کردم و حس میکنم بهترین زمان یادگیریم این تایم هس
هرچند منم گاهی خودم اذیت میشم اما خب سعی میکنم مقدار خوابم تقریبا کامل باشه
موفق باشید@MaryaM-_-sh خو چجوری عادت کردی این مهمه
-
@MaryaM-_-sh خو چجوری عادت کردی این مهمه
@osweh-khoshkhoo من وقتی ی روز صبح ساعت پنج بیدار شم عادت میکنم حالاکافیه ی روز ده بیدار شم
هرچند من گوشی رو زنگ میذارم
تقریبا اولین باری ک ساعت پنج بیدار شدم راستش درس نخوندم چون ب شدت خوابم میومد تا شب خواب خواب بودم ولی سعی کردم نخوابم
شب قشنگ بیهوش شدم ساعت۱۱ دیگه شد عادت -
@osweh-khoshkhoo من وقتی ی روز صبح ساعت پنج بیدار شم عادت میکنم حالاکافیه ی روز ده بیدار شم
هرچند من گوشی رو زنگ میذارم
تقریبا اولین باری ک ساعت پنج بیدار شدم راستش درس نخوندم چون ب شدت خوابم میومد تا شب خواب خواب بودم ولی سعی کردم نخوابم
شب قشنگ بیهوش شدم ساعت۱۱ دیگه شد عادت@MaryaM-_-sh خوابتون هم کامل باشه ب نظرم میتونه بهتون کمک کنه من خودم ۶ ساعت خواب در شب برامکافیه
نیم ساعت بعدازظهر میخوابم