اللهم عجل لولیک الفرج
-
خب بشر همواره از رسیدن به حقوقب خود درعرصه های مختلف محروم مانده و من مطمئنم حتی بعضی ها اینقدر با ظلم دسته و پنجه نرم کردن که حتی از برخی حقوق خودشون خبر ندارن!
@jahad-20
آیات قرآن مربوط به این موضوع رو امروز خوندم برام جالب بود، یهودی به قومش میگفت چرا محتویات کتاب آسمانی را برای مؤمنان شرح میدین که در نزد پروردگار بر علیهمون استفاده کننهمه و همه بر میگرده به یک برنامه چند هزار ساله و خودخواهی یک قوم نفرین شده
-
@jahad-20
آیات قرآن مربوط به این موضوع رو امروز خوندم برام جالب بود، یهودی به قومش میگفت چرا محتویات کتاب آسمانی را برای مؤمنان شرح میدین که در نزد پروردگار بر علیهمون استفاده کننهمه و همه بر میگرده به یک برنامه چند هزار ساله و خودخواهی یک قوم نفرین شده
-
@jahad-20
-
و امام کاظم هم در تفسیر ایه 17سوره حدید میفرمایند مقصود این نیست که زمین را باباران زنده میکند بلکه خداوند مردانی را برمی انگیزد که عدالت را زنده میکنند پس به سبب جان گرفتن عدالت زمین زنده میشود
-
@jahad-20
حکایت ما، حکایت آدمی هست که خودشو بخواب زده، غفلت و از همه مهمتر ایمان ضعیف مخصوصا به معاد باعث میشه حب دنیا برمون غلبه کنه
همه چیز را میخواهیم حتی اگر برای دیگران باشد -
@N_Pendar کاش خواب بودیم ولی ما خودمون وبه خواب زدیم
امام زمان از کسی که هیچ اعتقادی نداره هیچ توقعی هم نداره توقعش از من وامثال منه که اونم...... -
@N_Pendar خیلی کارا هر کسی در جایی که هست میتونه مفید باشه مثلا همین اگاه کردن بچه های انجمن هرچند که میدونم کسی اینجا نمیاد و تودلی بیشترن ولی خب بازم شاید نگاهشون به اینجا بیوفته
-
@N_Pendar عدالت خیلی مهمه ولی اونی که ثروتمنده (البته منظورم همه ی ثوتمندا نیست) دیگه به فکر عدالت نیست چون دارایی شو داره
-
@jahad-20
آغاز اسلام کسایی به پیامبر و امام اعتراض کردن که یک عمر در رفاه و ثروت بودن، خب معلومه برابری براشون غیر قابل درکه -
@N_Pendar بیشتر دلم به حال خودشون میسوزه که تو اون تاپیک تودلی فقط وقتشون وهدر میدن البته بازم اگه صحبتای دوستانه باشه یه چیزی ولی....
-
@jahad-20
آغاز اسلام کسایی به پیامبر و امام اعتراض کردن که یک عمر در رفاه و ثروت بودن، خب معلومه برابری براشون غیر قابل درکه