سلام بچهها، من مرحله دو آزمون سنجش امسال رو حل کردم و چند تا سوال برام پیش اومده که توی یه تاپیک مطرح میکنم. خیلی زیاد ممنون میشم اگه جواب بدین 🐤
🔸سوال اول) این تیپ سوالات رو چطوری حل میکنین، من یک ساله راه تستی پیدا نمیکنم؟ آرایش الکترونی ۸ عنصر در دوره چهارم جدول به ۴s۲ ختم میشه
🔸سوال دومم) وقتی میگه مجموع n+l برای یه زیر لایه چنده دقیقا باید چیکار کنیم؟ من توی کتابکارا این روش که عکس گرفتم رو دیدم ولی سنجش میاد مقدار n رو با مقدار l (مثلا برای s=0) جمع میکنه
1685205965300-669530957.jpg
🔸سوال سومم) سوال ۸۳
1685206072145100990153.jpg
🔸سوال چهارمم) این کدوم واکنشو میگه؟ در واکنشی که مبنایی برای کاربرد شوینده و پاککننده هاست.
🔸سوال پنجمم) سوال ۱۱۵
1685206361760789702436.jpg
🔸سوال شیشمم) قسمت زیر حفرههای معده چیه؟ مگه ماهیچه مورب نیست؟
🔸 سوال هفتمم) این جمله چرا غلطه؟ برای افزایش فوتوالکترونها کافیه بسامد پرتوهای تابشی را افزایش دهیم
🔸سوال هشتمم) سوال ۷۰ جای به دست آوردن ارتفاع رو نفهمیدم
16852065849531241012905.jpg
سلام بچه های ماه الا 🥰
اینجا قراره کارنامه آزمون های آزمایشی تون رو چه خوب چه بد چه کنکوری چه غیر کنکوری چه قلم چی چه گاج چه سنجش چه گزینه دو چه گزینه سه چه گزینه چهار چه گزینه پنج چ......
اهم اهم 🙄
خلاصه که فرقی نداره کدوم آزمون و کدوم رشته و کدوم پایه ای
این تاپیک جدید نیست و هر ساله همچین تاپیکی وجود داشته
پس چه ضعیفی چه قوی بزار کارنامتو تا از درصدای همدیگه بپرسیم و به هم کمک کنین
هر کسی که پایه هست یه لایکی ، امتیاز مثبتی، اعلام حضوری، یه چیزی از خودش نشون بده ما بفهمیم علائم حیاطی (😐) داری
بی سواد هم خودتی
@بچه-های-تجربی-کنکور-1402
@بچه-های-ریاضی-کنکور-1402
@بچه-های-تجربی-ابریشم-پرو
@بچه-های-ریاضی-ابریشم-پرو
@انسانیا
@تجربیا
@ریاضیا
بچه ها سلام؛
من آزمون نمیرم، اما سوالای قلمچی رو توی خونه همیشه خودم حل می کنم و درصد میگیرم. اما میخوام تراز قلمچی رو هم برای خودم محاسبه کنم که بتونم مقایسه و ارزیابی بهتری از خودم داشته باشم. راهی پیدا نکردم واسه این کار اما توی تاپیک " مقایسه تراز قلمچی و سنجش " یکی از بچه ها نوشته بود که برای اونایی که آزمون شرکت میکنن، قسمتی به اسم محاسبه تراز هست. میخواستم ببینم که این تنها راهه؟ اگه بله، کسی هست که لطف کنه و اطلاعات ورودش رو به من بده تا من بتونم ترازم رو محاسبه کنم؟ در ضمن دهم تجربی هستم.
خیلی ممنون
سلام دوستان
مدارک مورد نیاز برای ثبتنامِ آزمونای قلمچی رو میشه بگید؟
و یه جا دیدم نوشتن کپی کارنامه کنکور سال قبل(برای فارغ التحصیلان) و آخرین کارنامه تحصیلی برای دانشآموزای در حال تحصیل. منم هیچ کدوم از اینا رو ندارم😑میتونم ثبت نام کنم ؟ (فارغ التحصیلم)
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا
@بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
@بچه-های-تجربی-کنکور-1402
آزمون قلمچی شرکت کنم یا گزینه۲؟؟؟
-
سلام خدمت دوستان
یه مشورت میخواستم بگیرم
من یازدهمی بودم و امسال میرم دوازدهم،سال ۱۴۰۰ کنکور دارم و رشتهم تجربیه؛ تا حالا هم هیچ آزمونی شرکت نکردم
از این تابستون میخوام آزمون بدم
به نظر شما،قلمچی شرکت کنم یا گزینه دو؟؟؟
کدومش بهتره؟
تا الان تصمیم داشتم که قلمچی شرکت کنم، ولی یه بندهخدایی از آزمونای گزینه۲ خیلی تعریف میکرد و میگفت که کارنامههاش هوشمنده و سوالاتش شبیه کنکوره و از این جور چیزا
طبق چیزی که من شنیدم، سطح سوالات کانون از سوالات کنکور بالاتره و گزینه۲ هم سطح کنکوره
به نظر شما اینکه سوالات کانون سختترت بیشتر میتونه کمک کنه یا اینکه گزینه۲ هم سطح و مشابه کنکوره
الان یکمی گیج شدم
دوستانی که آزمون شرکت کردن نظرشون چیه؟؟
اگه میشه راهنمایی کنین -
Ali Ghasemian 0 سلام..شما درنظر داشته باشید که اگر سخت کار کنید کنکور هم اگر سخت باشه شما میتونید پاسخ بدید سوالاتش رو .. کانون آره سطح سوالاتش بالاتره یه مقدار ..من سال دهمم رفتم کانون انقدر که من اون سال کتاب و دی وی دی از کانون گرفتم همش باعث افت ترازم شد به طوری که ترازم از نزدیک ۶۰۰۰اومد به ۴۷۰۰ رسید...اگر کانون رفتید فقط آزمون ها رو شرکت کنید کتابکارا و ایناش رو ول کنید...من به خاطر همین افتم سال یازدهم رفتم گزینه ۲ شرکت کردم یه مقدار روحیم برگشت اما خب توی شهر ما از مدرسه خودمون که مدرسه خوب شهره فقط من و یه نفر دیگه میرفتیم گزینه۲ بنابراین کسی نبود که باهاش رقابت کنیم یه بار من اول میشدم یه بار اون بعد سال کنکور دیگه اومدم کانون...گزینه ۲ سطح سوالاتش بهتر و استاندارد تر از کانونه اما برتری کانون به خاطر جامعه آماری بالاشه و اینکه سوالات رو سخت میدن که دانش آموز بیشتر بخونه ... باز هم تاکید میکنم اگر کانون رفتید به هیچ عنوان از محصولاتش نخرید فقط آزموناش رو شرکت کنید...موفق باشید
-
قلمچی .
فقط زیر بار کتابای سه سطحیش نرین -
Ali Ghasemian 0 منم مثل توام
ولی مشاورم میگه قلمچی خیلی خوبه
اره گزینه ۲ سوالاش شبیه کنکوره بیشتر ولی چیزی که تورو توی رقابت سختی مثل کنکور قرار میده قلمچیه
من خودم حتما باید برم قلمچی چون حتی مشاورمم مشاور قلمچی هست و خودشم پزشکه -
saaaionadms
ممنونم -
Ali Ghasemian 0 در آزمون قلمچی شرکت کنم یا گزینه۲؟؟؟ گفته است:
سلام خدمت دوستان
یه مشورت میخواستم بگیرم
من یازدهمی بودم و امسال میرم دوازدهم،سال ۱۴۰۰ کنکور دارم و رشتهم تجربیه؛ تا حالا هم هیچ آزمونی شرکت نکردم
از این تابستون میخوام آزمون بدم
به نظر شما،قلمچی شرکت کنم یا گزینه دو؟؟؟
کدومش بهتره؟
تا الان تصمیم داشتم که قلمچی شرکت کنم، ولی یه بندهخدایی از آزمونای گزینه۲ خیلی تعریف میکرد و میگفت که کارنامههاش هوشمنده و سوالاتش شبیه کنکوره و از این جور چیزا
طبق چیزی که من شنیدم، سطح سوالات کانون از سوالات کنکور بالاتره و گزینه۲ هم سطح کنکوره
به نظر شما اینکه سوالات کانون سختترت بیشتر میتونه کمک کنه یا اینکه گزینه۲ هم سطح و مشابه کنکوره
الان یکمی گیج شدم
دوستانی که آزمون شرکت کردن نظرشون چیه؟؟
اگه میشه راهنمایی کنینشما واسه ازمون باید خودت رو با خود قبلیت بسنجی بدون که ازمون یه چالشه فقط واسه خودت حالا هر چی میخواد باشه مهم بودنشه که باید باشه من خودم گزینه دو میدادم و تا اخرم با گزینه دو پیش پیرم چون میدونم عالیه و بهش اطمینان دارم ولی اصن حس جالبی نسبت به قلم چی ندارم ، گزینه دو خیلی فاکتورا داره که از خیلی از ازمونا برترش میکنه منم به گفته ی مشاورام از یازدهم گزینه دو میدادم و تماما راضیم
-
maryam111
ممنونم از راهنماییتونمیشه که فقط آزمون ها رو تنها ثبت نام کرد؟؟ یعنی کتاب و همایش رو ثبت نام نکنیم؟؟
چون اخه وقتی میرم کانون،خیلی تبلیغ میکنن و یجورایی که انگار کتاب اجباریهحالا در کل کتاب هاش و اینا اجباریه یا میشه که آزمون ها رو به تنهایی ثبت نام کرد؟؟؟
-
saaaionadms در آزمون قلمچی شرکت کنم یا گزینه۲؟؟؟ گفته است:
قلمچی .
فقط زیر بار کتابای سه سطحیش نریناتفاقا کتابای سه سطحی کتابای خوبین. اینکه شما نتونستید ازش استفاده کنید دلیل نمیشه که بیایید به بقیه راه غلطی که خودتون رفتید رو نشون بدید.
-
Ali Ghasemian 0 سلام.چندان فرق زیادی نمیکنه که قلمچی بری یا گزینه 2 یا گاج. منم قبلا فکر میکردم خیلی مهمه اما الان میگم زیاد درگیر نباش و یکی رو متناسب با شرایطت انتخاب کن.
مهم اینه که استمرار و پیوستگی داشته باشی و آزمونات رو تحلیل کنی و ...
پیشنهاد میکنم وویس زیر رو گوش کنی :
https://hasangoli.com/کنکور_1400،-نقش-آزمون-های-آزمایشی-برای-موف/ -
سلام..
به نظر من گزینه دو از لحاظ سوالی بهتره و اگر براتون سطح سوال مهمه برین تو ازمونای گزینه دو شرکت کنین
ازمون قلمچی تا اونجا ک من میدونم سوالاش خیلی استاندارد نیستن و خیلی سختن و فقط تنها فایده ای ک داره اینه ک رقابت اونجا بیشتره...حالا اگه رقابت براتون مهمه میتونین تو قلمچی شرکت کنین...
برا بعد عید هم آزمونای سنجش شرکت کنین بد نیس
اینا نظرات سخصی و تجربه منه... به کسی برنخورع -
Ali Ghasemian 0 آره میشه فقط آزمون ها رو ثبت نام کرد...اصلا به تبلیغاتشون گوش ندید هروقت گفتن بیا کتاب و اینا بگیر بگید باشه میام حالا دیر نمیشه یا بگید بعدا میام یا مثلا بگید من منابعم رو گرفتم اینطوری چند منبعی میشم ... این آخری رو اگه بگید بیشتر قانعشون میکنید چون یه ذره مشاوره ایه...خلاصه اینکه طفره برید که بهتون نندازن محصولاتشون رو...من میخواستم پشتیبانم نداشته باشم چون میشناختمش خیلی رو اعصاب بود ولی گفتن این نمیشه باید داشته باشی
-
Dr.Rashidi
ممنونم از شما -
maryam111 در آزمون قلمچی شرکت کنم یا گزینه۲؟؟؟ گفته است:
Ali Ghasemian 0 آره میشه فقط آزمون ها رو ثبت نام کرد...اصلا به تبلیغاتشون گوش ندید هروقت گفتن بیا کتاب و اینا بگیر بگید باشه میام حالا دیر نمیشه یا بگید بعدا میام یا مثلا بگید من منابعم رو گرفتم اینطوری چند منبعی میشم ... این آخری رو اگه بگید بیشتر قانعشون میکنید چون یه ذره مشاوره ایه...خلاصه اینکه طفره برید که بهتون نندازن محصولاتشون رو...من میخواستم پشتیبانم نداشته باشم چون میشناختمش خیلی رو اعصاب بود ولی گفتن این نمیشه باید داشته باشی
سپاسگزارم از راهنماییتون
روش های خوبیه ممنونم ازتون -
Dr.Rashidi
بله
حتما همینطوره
ممنونم از شما -
saaaionadms فیزیکش سطح بالاس خوبه من شنیدم ولی باز کتابای بهتر از اونم هست
-
saaaionadms پس یعنی بدون اینکه کتاب رو ببینید نظر دادید؟
هر چیش که بد بشه ریاضی و فیزیکش خوبه. شیمیش رو خودم ندارم اما میگن اونم خوبه.